Dizajn kupaonice 4 m2

Anonim

Dizajn kupaonice 4 m2

Vrlo malo kupaonica naših apartmana može potraživati ​​čin prostranog. Da, željeli bismo upiti u takvoj kupaonici, gdje se nalazi veliki prozor s pogledom na vaš vrt, stavite ogroman jacuzzi tamo, ili samo smjestiti sve stavke namještaja, perilica rublja i još mnogo toga.

Ali nažalost, uglavnom naši stanovi opremljeni su kupaonicom u samo 4 četvornih metara, a zadatak stvaranja interijera takve kupaonice je da ga učini najudobniji, moderniji, udobni i također prihvaća sve što je potrebno da ga prihvatite. Uostalom, želim se vratiti kući u večernjim satima i opustiti se u vašoj kupaonici, zabavite se, a ne blizu između umivaonika i perilice rublja. Ili se probudite ujutro i razveli u ugodnu osvježavajuću atmosferu.

Za iskusnog stručnjaka za dizajn, ovaj problem nije tako težak. 4-kvadratna kupka će biti vaš ponos i opuštajući kut, ako ispravno planirate interijer, izračunavanje postavljanja opreme, namještaja i, u stvari, kupaonica.

Moderni vodovod i namještaj omogućit će mnogo za spašavanje mjesta, to će također pomoći nekoliko pravila za organiziranje ograničenog prostora.

Zadatak na početnoj planiranju: Odabir kupke

Ispravno odaberite vrstu i oblik kupaonice, to je glavni objekt za kupaonicu. Dopustite sebi luksuz da imamo široku veću ne možemo, tako da odaberemo alternativu - kutnu kompaktnu kupku, sjedeći ili tuš kabinu. Kabina ima različite dizajne, najprikladnija opcija za našu mini-kupelj je kutna kabina koja će uzeti barem prostor (samo o metru), a može sadržavati dovoljno velik broj potrebnih uređaja za udoban kupanje, čak i funkcije saune.

Članak na temu: Morid za drvo: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i izblijedjele hrast, toniranje

Dobro uštedite prostor s originalnim asimetričnim oblikom.

Dizajn kupaonice 4 m2

Satelitski i susjedi

Ako se vaša kupaonica kombinira s WC-om, zahod postoji i kutni. Suvremeni modeli se proizvode bez spremnika, s posebnim uređajem za ispuštanje vode. Stoga možete instalirati ormare i regale koje su vam potrebne. Kupaonica i WC mogu zauzeti prostor samo jednog zida.

Dizajn kupaonice 4 m2

Još jedan nužan objekt u dizajnu

Sudoper - zatim, bez kojih kupaonica neće koštati, gdje ga se prilagoditi i što bi trebalo biti u unutrašnjosti male sobe? Bolje je ako je to modul koji uključuje zrcalni ormar s police, noćni stol, i zapravo, sudoper. Bolje je ne previše široko, jer će optički smanjiti prostor. Iznad ogledalo Kabinet može postaviti izvore svjetla.

Mi pomažemo učiniti sobu više s završnim i bojom skalu

Završavanje podova i zidova, kao i strop - proširiti snimku kupaonice u slučaju da su uređeni u svijetlim, ne snažnim kontrastnim tonovima, kao da obavija soba, stvarajući iluziju jednog ansambla i ulazak u jedinstvo u dizajn. Uostalom, glavni zadatak u stvaranju dizajna za malu kupaonicu je stvaranje prostorne vizualne obmane, širenje prostorija prostorije zbog pravog izbora količine boje i završnih materijala.

Svijetli tonovi su glavno oružje, ali to može biti tamno hladni tonovi: plava, smeđa-crna, bijela crna kombinacija. Fotografije mogu pomoći u nositi se s zadatkom podizanja visine stropa vertikalnih uzoraka ili traka u dizajnu zidova. I horizontalni crtež će se proširiti i širiti sobu.

Ako odlučite odvojiti zidove s kupaonicom s pločicama, nemojte odabrati veliku veličinu za unutrašnjost male prostorije, koja će biti proporcionalna veličini same kupaone i ne razbijaju sklad proporcija. Također, kao i kod obrazaca, situacija se također nalazi u smjeru same pločice: horizontalno podiže, vertikalno - širi.

Članak na temu: Pravilni kreveti to čine sami

Dizajn kupaonice 4 m2

Još jedna mogućnost da završite zidove u malim sobama - zidni paneli, oni će imati uzdužnu strukturu i vizualno ga povećati na račun sjajne površine.

Dizajn kupaonice 4 m2

U istoj svrsi, koristite više zrcala u dizajnu ukrasa: možete ih koristiti i na stropu i na zidovima.

Pravilno osvjetljenje za unutrašnjost male prostorije

Rasvjeta u vašoj 4-kvadratnoj kupaonici također bi također trebala pomoći da bude udobna i prostrana. Da biste to učinili, koristite mnoge male izvore svjetla koji se nalaze oko perimetra stropa, kao iu zidovima.

Dizajn kupaonice 4 m2

Također je moderno ugraditi male svjetiljke u samoj kupki, ako dizajn i materijal dopuštaju.

Dizajn kupaonice 4 m2

U sobi ne bi trebalo biti tamnih mrlja, tako da je bolje napustiti tradicionalni način rasvjete u sredini sobe. Zastarjela je i nevažnu dizajnu.

Suvremeni unutarnji namještaj u kupaonici

Čini se da nećete odabrati za kupaonicu od 4 kvadratnih metara ukupnog namještaja u mraku, ali vrijedi zagrijati. Modernija opcija za prikladan modni dizajn - lagan metalni ili plastični namještaj dopunjen staklenim ili zrcalnim elementima. To je vrlo elegantan i u isto vrijeme osvjetljava namještaj bijele i njegove nijanse.

Dizajn kupaonice 4 m2

Povoljno je osloboditi prostor maksimalnog broja suspendiranih struktura koje se mogu postaviti iznad kupaonice, WC-a. Hrabro zauzima cijeli zid koji se ne koristi za mjesto kupke. Postoji mjesto koje se često ne koristi ispod namještaja, a to će pomoći da bude vrlo korisno za postavljanje tih stvari koje su rijetko potrebni, ali je potrebno skladište u kupaonici: ovo je mjesto iznad vrata. Ne zaboravite na to kada planirate šarke module.

Učinite vrata u kupaonici klizanje ili na principu "harmonika", koji će također spasiti vaše ženke.

Čitaj više