Visokokvalitetni drveni patuljak

Anonim

Vrijeme ne stoji još uvijek, tako da nove tehnologije dolaze u zamjenu novog svjetla, praktične i ekološki prihvatljive. Drvena zraka je uvijek bila popularna, ali samo u XXI stoljeću došla je do proizvodnje drva, što je omogućilo značajno dovršavanje građevine okvira.

Visokokvalitetni drveni patuljak

Dijagram dvosmjerne grede.

Glavni parametri proizvoda

Uz svaku novu sezonu, ovaj materijal povećava svoju popularnost. Obično se koristi za konstrukciju okvira, ugradnju podova, preklapanja i particija, kao i krovova. Specifična vrsta latinskog slova "I" s barovima na vrhu i dolje omogućuje instalaciju vrlo jednostavna i brzo.

Postoji nekoliko prednosti zahvaljujući kojem je 2-smjerni snop stekao svoju popularnost: ne zavoja, otpornost na habanje, nedostatak reakcije na vlagu (ne trune), nisku masu i istovremeno je relativno niska cijena zbog smanjena potrošnja drva.

Ako detaljno razmotrimo proizvod, možete vidjeti da nije čvrsta, već se sastoji od nekoliko elemenata. OSP (orijentirano iverice) ili šperploča se uzima kao osnova (orijentirana, blokovi od dna i gore izrađeni su od lijepljenog drveta, a sve je to povezano pomoću ljepila na bazi vode. U lijepljenom drvom, postoje posebni udubljenja željene širine koja vam omogućuje da uronite osp u njih, zahvaljujući kojem dizajn i stječe njegovu najvišu pouzdanost.

Visokokvalitetni drveni patuljak

Crtanje dvosmjernog snopa.

U tvorničkim uvjetima, 4 strojevi se koriste za takav proces:

  1. Mljevenje. Na takvom stroju u baru nije napravljen samo uzdužni rov, već se obavlja i brušenje, a ne da ne povrijedi kožu tijekom rada.
  2. Rezanje osp. Radi paralelno s sobom za mljevenje kako bi smanjio željeni broj ploča na rokove s idealno točnim parametrima. Odjeljci se izrađuju pod kutom od 45 °.
  3. Lijepljenje. Tanki sloj ljepila nanosi se na dno rovana u šipkama, nakon čega je peći umetnut između 2 bara, a cijeli dizajn na utičnici pritisne.
  4. Pritisnite. Ovisno o korištenom ljepilo, stroj drži radni komad (0,5-2 minute) pod tlakom, nakon čega se kotrlja na konačno sušenje.

Članak o temi: Sakura na zidu - crtanje vlastitim rukama

Rad se odvija na vrlo velikoj brzini, ali sve se ne riješi, budući da je cijena dobivena za 1,5-3 puta niže.

Vlastiti studij

Alati i materijali:

  • Bar;
  • rulet;
  • kružna pila;
  • Osp;
  • ljepilo na drvo;
  • kanal;
  • stezaljke;
  • šmirgl papir.

Ovdje cijeli proces ide mnogo sporiji, ali cijena se značajno pala. Širba hrana s vlastitim rukama proizvedena je u fazama:

Šabor je izrađen od drva, osp i Schawler.

  1. Odaberite trake. Poprečni presjek ovisi o preferencijama čarobnjaka, ali ne manje od 35 x 25 mm. Što je šiljak veći, pouzdaniji dizajn, ali i korak s 2 diaothera tijekom rada morat će se značajno povećati.
  2. Ovdje biste trebali odlučiti za korištenje - električna pila, motorna pila ili stacionarni kružni. Prednost lančanih pila je da oni u početku mogu napraviti rov 10-12 mm, ali moraju se dodatno fiksirati. Osim toga, njihov rad je mnogo skuplji od kružnog. Uz posebnu želju možete pronaći rezače željene debljine i za kružne pile (malo je skuplje od normalnog), nakon čega možete nastaviti raditi.
  3. Izložena je dubina žlijeba (10% ukupne duljine osp). Uz ukupni gubitak od 15 duljina, možete postići savršenu fiksaciju.
  4. Brux je izrezan. U istoj fazi moraju biti tlo pomoću brušenja ili brušenja.
  5. Ljepilo se nanosi na dno rova, nakon čega je peći uronjen u njega. Odmah, isti proces se obavlja s još jednom trakom, a možete pritisnuti butik.
  6. Ne u svakoj kući postoji hidraulički press, tako da možete koristiti kanal koji se zateže s 2 pojaseva i karabinima (improvizirane stezaljke). Takav estrih rub nije manje učinkovit od tiska, iako više teško.

Ukupno za proizvodnju 1 dioreoveave traje do 30 minuta. Ali ako to učinite na potoku, brzina će se povećati nekoliko puta. To jest, najprije ga reže, na primjer, 100 zraka koje se brušeju, zatim 50 ploča su rezani, nakon čega se sve to zalijepi zajedno. S takvim radom, prosječna brzina proizvodnje od 1 može pasti na 8-10 minuta. Ali ni u kojem slučaju ne smije se požuriti da spriječi pogrešku.

Članak na temu: Kako staviti fotografiju pozadinu na vlastite ruke

Svatko može učiniti ovaj posao ako postoji posebna tehnika i osnovne vještine rada s njom.

Vrlo je važno ne zaboraviti na TB, tako da se štednja na građevinskim materijalima neće pretvoriti u bolničke troškove.

Čitaj više