Booties s pletenje obrtnika: pletenje sheme s opisom, video o korak-po-korak majstorske klase čizme na dva žbica

Anonim

Bilo koja mama, s vlastitim rukama, bilo koja mama može izraziti pažnju i ljubav prema svojoj bebi. Ali ne i svi američki profesionalni knitteri i vezati odijelo, na primjer, neće biti tako lako. No, čizme na prvim porema života bit će vrlo relevantni i potrebni. Kravate čizme s pletenje iglice za početnike neće biti teške.

Važno je zapamtiti da su takve papuče prve cipele vaše bebe, tako da moraju biti što ugodnije i bezopasne.

Od samog rođenja, dijete treba toplo i mekoću. Važno je odabrati takav da se ne zove i nije izazvao iritaciju u djetetu, na primjer, pamuk, akril, finu vunu. I po cijeni je bolje izabrati više, jer su djeca sve iscrpljena u usta, važno je ne štetiti kemijskim bojama. Raspon boja je u potpunosti po vašem nahođenju. Kaže se da dječaci trebaju plave nijanse, ružičaste djevojke. Ali nema zakona, možete birati odmah ispod odjeće. Već povezani čizme mogu se nadopuniti vezom ili vrpcama.

Zapamtiti! Ni u kojem slučaju ne ukrasite kuglice proizvoda! Kao što je već govorio, najvjerojatnije će male stvari biti u ustima, a to je vrlo opasno za život djeteta.

Da biste odredili veličinu, morate znati duljinu stopala i sve, ne trebamo druga mjerenja.

Ispod shema pletenja s žbicama s pletenje igalima, s opisom za početnike pokušat ćemo se razumjeti.

Booties s pletenje obrtnika: pletenje sheme s opisom, video o korak-po-korak majstorske klase čizme na dva žbica

Šarmantni čizmi - psi

Booties s pletenje obrtnika: pletenje sheme s opisom, video o korak-po-korak majstorske klase čizme na dva žbica

Shema pletenje stopala

Booties s pletenje obrtnika: pletenje sheme s opisom, video o korak-po-korak majstorske klase čizme na dva žbica

Dakle, mi ćemo shvatiti kako plesti čizme na dva žbica. Trebat će nam oko 40g pređe, uzeti plavu boju. Žbice za 3,5 i 2 čipke. Uglavnom ćemo plestiti lica. Za potplat ćemo regrutirati 31 petlje i prvi red do šake viskous. Zatim, kada postoje redovi lica, dodajemo četiri petlje u njima i tako 3 puta. Dvije petlje na rubovima i dva u sredini. Da biste dodali petlju, dvaput ćemo ga provjeriti i za zidove. Kao rezultat toga, ispada 43 petlje. Sada za bočne strane plesti pet redaka jednostavno lica. Prednji dio plesti purl, ali samo 13 petlje, koje u sredini. Da biste uspjeli, prvih 15 petlje koje plešimo lica. Onda naše 13 petlje i razvijte pletenje. U novom redu, napravljeno je 12 petlji, a sljedeća dva u prethodnom. Okrećemo se i plesti 12 petlji s uključivanjem, a sljedeća dva laganja s rastezanjem. I nastavljamo plesti do 31 petlji. Posljednji red će biti lica, 13 će biti uključen, 9 petlje za lice. I gornji dio plesti šaka viskoznog, bez dodavanja petlji. Knit oko 6 cm i zatvorite sve petlje.

Članak o temi: jastuci iz nacrti - 43 ideje i obrasci

Sada skupljamo papuče : Sheen šiva na petu, šavovi su napravljeni odozgo i kombiniraju potplat. Pa, i na sličan način plesti drugi čizma. A kako bi im pružili konačni izgled, crtamo shuelces. Više dječjih čizmica može se ukrasiti raznobojnim letak. Kukičanje iznad potplata i manžete ležati stupce s pričvršćenjem, ili izmjenjuju kolonu bez nakida s pet stupca s pričvršćenjem, ispada neku vrstu goriva.

Pokušavamo besprijekornu jedinicu

Neke mumme su podijeljene da žele da njihova djeca besprijekornih potplata, što je tako prikladnije. Da bismo to učinili, mi ćemo analizirati primjer s books više i postići 39 petlji. Uzorak može odabrati ili koristiti gumenu traku (jedan lica, jedan nejedna). Umetnite 18 redaka. Možete napraviti rupe za čipku, ali ne nužno. I jedan red je van. Onda podijelimo parenje u tri dijela, 13 petlji. Prvo, prve 13 petlje, zatim druge ili prosječne 13 petlje, uzorak se također odabire. I plesti duljinu koju trebamo, u ovom slučaju, 4 cm. Sada, na desnoj strani, podignite petlju s iglom, gdje imamo prvih 13 petlji, a imamo drugo 13 petlji. S lijeve strane podižemo na isti način, nakon trećih petlji i prvi. Sada plesti bočni zid, 14 petlje bilo kojim uzorkom. I nastavite do potplata, bolje je koristiti sve lica.

Pletenje : 13 petlje, koje su bile u sredini i 13 petlji (dodaju podignute petlje na bokovima) s obje strane. I plesti 21 petlju s lijeve strane, polaganje i plesti jedinicu. Na kraju svakog reda, mi smo vezani zajedno posljednju petlju iz srednjih petlji i prvi od onih koje smo odgodili. I plete do šest petlji. I sve, s iglom, uklonite petlje i pričvrstite ih. Također, stražnji šavovi su ušiveni i umetnite odabranu čipku.

Članak o toj temi: Kakva poliesterska tkanina i što su njezine razlike iz drugih tkiva

Booties s pletenje obrtnika: pletenje sheme s opisom, video o korak-po-korak majstorske klase čizme na dva žbica

Ispostavilo se, kravate čizme na 2 igle za pletenje nije tako teško. Neki od njih je mnogo lakše od četiri. Ali ovdje se svi biraju.

Poboljšajte se s željenom aktivnošću, napravite ugodnu bebu ili iznenadite dar poznanika!

Video na temu

Prije početka rada možete gledati video, korak po korak, učitelj objašnjava kako vezati dječje papuče na načelu Kimono. Ovaj videozapis će biti koristan za one koji tek počinju plesti, objasnili su jednostavno i razumljivo.

Čitaj više