Uzima za djevojku s pletenicama: kako odabrati odgovarajući model beretka

Anonim

Traje - vrlo udobna i elegantna frizura. Izgleda jednako lijepo i na djevojci i na odrasloj ženi. Koristeći različite sheme pletenja i pređe, možete diverzificirati garderobu s jedinstvenim stvarima. Kravata uzima djevojku s pletenje iglice vrlo jednostavno, nakon jednostavnih preporuka. Obično se opisuju u odnosu na određenu shemu pletenja i modela Beret.

Odaberite model

Prva i najugodnija stvar koju trebate učiniti je odabrati zanimljiv model. Alternativno, možete napraviti takve stvari:

Uzima za djevojku s pletenicama: kako odabrati odgovarajući model beretka

Uzima za djevojku s pletenicama: kako odabrati odgovarajući model beretka

Uzima za djevojku s pletenicama: kako odabrati odgovarajući model beretka

Za svaki model postoji određeni tip pređe koji će odgovarati proizvodu bolje od drugih. Ako je potrebno da se toplo vezati traje jesen, bolje je koristiti meko vunu pređu. Kada želite diversificirati djevojku izgled s elegantnom stvar, morate kupiti tanku viskozu ili pamučnu nit. Berecherova boja može biti monotona ili raznobojna - sve po nahođenju obrtnika.

Kao ukras na glavi za djevojčicu, se uzimaju aplikacije, crpke, pletene cvijeće i tassole. Za djevojčice se stariji mogu ukrasiti perle, rinestone ili pletenice.

U posljednjih nekoliko godina, moderna tendencija postala je pletenje testisa, čiji je glavni dio je nešto šire nego što je potrebno mjerenja. Zahvaljujući ovom širokom dijelu, vrsta glava može se podijeliti po vlastitom nahođenju: položiti ga na strani ili ravnomjerno rasporediti preko cijelog oboda glave.

Kako plesti uzeti novak igle?

Početni obrtnici su bolji ukrcati na pletenje s pletenjem gumom, to jest, iz tog dijela beretka koji će se oblačiti na čelo.

Prvo, određene su veličine glave. Da biste to učinili, centimetar se mjeri dubinom glave glave i djetetove glave. Dubina proizvoda je pola duljine izmjerene između ušiju kroz parijetalni prostor. Krug glave je opseg najviše isturenih točaka preko obrva i okcipitalne kosti.

Mjerenje svega što vam je potrebno, nastavite na pletenje elastičnih traka potrebne duljine (opseg glave). Da biste to učinili, izmjenjuju petlju lica i uključenost. Širina trake mora biti oko 2 cm. Boja obruča može se ostaviti u monofoniku, a možete izmjenjivati ​​višebojni teme.

Članak o toj temi: Kako kukičane u kineskim shemama

Za jednostavnost objašnjenja, daljnje pletenje se razmatra na primjeru ove beretke:

Predložena metoda pletenja uzorak naziva se "saća". Izgleda dobro korištenjem jednog fotona niti. Uz čestu promjenu boje, uzorak je izgubljen i neće biti tako spektakularan. Broj petlji za ovu shemu pletenja trebala bi biti neparna.

Da bi se razjasnilo daljnje princip pletenja s pletenjem igalima za djevojčice, koristi se sljedeći notacija:

  • Krst - rubnu petlju;
  • L.P. - petlja lica;
  • I.p. - najavljena petlja.

1 red : 1kr.p., 1L.P., 1Nakd, 1 stolica je uklonjena - tako se šarke izmjenjuju do kraja reda. Kraj - 1l.p., 1kr.p.

2 redovi se uklapaju prema shemi : 1 Kr.p., 2l.p., uklonio je nakid, 2 l.p. - i tako do kraja reda. Završi red kao i prethodni.

3 redovi se uklapaju tako : 1kr.p., 1 Nakid, 1 petlja uklonjena, 1 l.p. Izgovara se zajedno s blizu Nakida, 1 Nakid, 1 petlja je uklonjena, 1 Kr.P.

Shema za 4 reda : 1 Kr.p., 1 L.P., 1 Nakid je uklonjen, 2l.p., Nakid se uklanja, 1 KRP.

5 red u skladu s shemom : 1kr.p., 1 L.P. Napisano je zajedno s Nakudom, 1 Kr.p.

6 redaka : Shema pletenja je ista kao što je gore opisano, počevši od drugog reda.

Na taj način, cijeli glavni dio beretka stane. Njegova širina treba biti 10-13 cm. Za pletenje, palačinka petlje počinje se pretplatiti, vezati u parovima nakon dvije ili tri petlje. Dakle, postupno smanjujući petlje, traže ih na žbicama od samo 8 komada. Sve petlje su uklonjene i stegnute niti. Dva ruba beretka povezana je ukupnim šavom.

Savjeti za početnike

Da biste plestili svoju prvu beretku, ne morate odabrati previše složene modele , Lakše je uzorak, lakše je ovladati osnove. Nemojte početi raditi, pažljivo bez čitanja priloženih preporuka. Potrebno je uzeti u obzir ne samo savjete o pletenju proizvoda, već i brinuti se od proizvođača pređe.

Članak na temu: novogodišnje igračke na božićnom drvcu vlastitim rukama

Kada ste nove stvari za sebe, uvijek čekate iznenađenja , Teme se mogu zabrljati, zbog nedostatka iskustva postoji rizik da ne ispravno izračunate potrebnu količinu pređe. Da bi se izbjegle posljedice tih pogrešaka, niti su bolje kupljene za jednu e-poštu. Još jedno praktično rješenje za rješavanje problema: pletena stara i nova nit, naizmjenično kroz red. Tako nastavite nekoliko redova, a zatim idite na jednu novu pređu.

Nemojte ignorirati pletenje probni uzorak , To se posebno odnosi na pletenje proizvoda iz pamučnih niti. Bolje je provesti neko vrijeme za preradu i poznanstvo s pređe, nego da se raspusti, koji će sjesti nakon pranja. Iskusni uzorak pomoći će shvatiti ne samo skupljanja budućeg proizvoda. Ako nit izgubi boju pri obradi, morat će se uzeti u obzir pri kombiniranju različitih vrsta pređa.

Video na temu

Na predloženom videu, to je prikazano kako vezati uzima igle za djevojku:

Čitaj više