Shade to učiniti sami

Anonim

Shade to učiniti sami

Lampica žarulje svjetiljke može biti ne samo zanimljiva, originalna, šarena, već i kreativna.

Dakle, moguće je to učiniti od najniznijih uzgojnih agenata, a kao osnovni materijal prilično je prihvatljivo koristiti ono što je, zapravo, smeće.

Ne, nećemo se popeti u smeće jednostavno prestati izbaciti ono što se može primijeniti na lampica.

Dakle, moći ćemo dati atraktivnu i izvanrednu svjetiljku ili svjetiljku, koja će biti samo jedina instanca. Bit će moguće pretpostaviti da vaš dom ima ekskluzivnu stvar koju napravite vlastite ruke.

Abazhur od pakiranja od soka s vlastitim rukama

Shade to učiniti sami

Mnogi od nas vole sokove, a ne svježe.

Mnogo je lakše kupiti kartonski eko-box u trgovini s omiljenim eliksirom, a to je to. Iz takvih kutija možemo napraviti ogroman dizajn s kojim će se ispasti veliki dekor svjetiljki

I svjetiljku svjetiljke.

Za takvu svjetiljku trebat će vam vlastite ruke:

  • Oko 10-40 kutija od soka. Sve ovisi o veličini buduće žarulje svjetiljke;
  • škare;
  • PVA ljepilo.

Tu može biti i kutija mlijeka, kave ili drugog pića, glavna stvar je da se boja i dimenzije unutrašnjosti podudaraju.

Kako napraviti lampershade učiniti sami iz kutije

Rastavljamo kutiju, izrežite ga okomito na trake jednake širine i duljine. Mjesta gdje je širina već ili šira, ali dodatni bendovi su prekriženi, morat će se baciti.

Shade to učiniti sami

Nakon što se sve rezovi naprave, morate izjednačiti površinu, zagladiti ga, na primjer, željezo (naravno, nije uključeno, iako je moguće lagano zagrijati i pomicati se kroz uskoj tkanini, ako je previše gusta).

Članak o temi: Kako napraviti mjeru stropa s vlastitim rukama?

Nakon toga činimo savijanje, naravno, sve na jednakoj udaljenosti koju trebate razmišljati unaprijed. Trebalo bi biti savijanje tako da je strana boje paketa unutar i glatka i glatka vani.

Ali kako napraviti svjetiljke svjetiljke, ako su sve boje unutarnjih površina različite?

Moguće je kombinirati ili u kaotičnom redoslijedu, ili u obliku dijelova u određenom zanimljivom nizu ili čak u obliku uzorka.

Dobivena traka mora biti savijena u trokut.

Shade to učiniti sami

Ponavljamo sve gore navedene manipulacije, stvorite mnogo takvih dijelova, i što je najvažnije, u istom iznosu, a onda se kombiniramo, popravljajući PVA ljepilo.

Šesterokutni oblik elemenata za svjetiljke s vlastitim rukama izabran je bez razloga - takva je konstrukcija lakše prikupiti u agregatu.

Dakle, za samu montažu morate pričvrstiti jedan element dobiveni, i na to da lijepi drugi tako da je jedna od strana jednostavno povezana s drugom.

Zatim razumijete kako ih povezati, iako se u početku sve može činiti prilično komplicirano.

Shade to učiniti sami

Jedina stvar koja zapravo uzrokuje poteškoće pri stvaranju svjetiljke od soka s vlastitim rukama je stvaranje zaobljenosti za dizajn. Stoga možete uzeti loptu iz laganog materijala koji je dovoljan za napuhavanje.

Postat će izgradnja za ravnopravnu svjetiljku koja, na kraju posla, možete puknuti s iglom, samo sami baloni u većini slučajeva nisu zaobljeni, ali izduženi, tako da će prikladna lopta morati pretražiti.

Za ljekovite s vlastitim rukama, izgleda lijepo, bolje je učiniti ga veliko i mjesto u prostranoj sobi koja neće zahtijevati poboljšanu rasvjetu.

Međutim, kao dodatna svjetiljka namijenjena prvenstveno za dekoraciju, ova opcija će biti savršena.

Lampershade iz žlica

Shade to učiniti sami

Takva žarulja žaruljica zahtijeva sljedeće materijale:

  • mnoge plastične žlice za jednokratnu upotrebu;
  • pet-litarskih plastičnih boca (ili druge ako je njihova veličina prikladna za budućnost LUCKSHAR vlastite ruke;
  • svjetiljka, po mogućnosti uštedu energije;
  • pištolj za ljepilo;
  • šilo;
  • nož.

Članak o toj temi: Kako odvojiti zidove u kuhinji - optimalne opcije

Počinjemo stvarati svjetiljku svjetiljke vlastitim rukama iz pripreme žlica.

Da biste to učinili, dovoljno je smanjiti ručke, ostavljajući samo samu bazu.

Zatim ljepilo uzima i obrađuje unutarnji dio žlice, na koji trebate staviti drugu žlicu. Tako nastavite akciju u krugu.

Shade to učiniti sami

Krug mora odgovarati veličini plastične boce, čiji je boja, usput, treba odabrati unaprijed. Dakle, boce se proizvode ili bijele ili plave.

U nekim slučajevima, oni su prikazani u zelenim nijansama.

Zapamtite, kada je svjetlo uključeno, boja će biti vidljiva, a ne boju boce, ali svjetlo koje emitira svjetiljka prolazi kroz plastiku i stječe nijansu. Takav dekoracija soba mora odgovarati cjelokupnom stilu interijera.

Potrebno je sastaviti žarulje s vlastitim rukama, s obzirom na kut nagiba svih žlica i njihove jednakosti u odnosu na međusobno.

Usput, samo će luminiscent biti prikladan za takvu svjetiljku u svjetiljku, jer će se uobičajeno zagrijati, što znači da topi plastičnu bocu i dovesti do negativnih posljedica.

Izvrsna opcija za uređenje takve svjetiljke na svjetiljku će ga pretvoriti u ananas. U dječjoj snazi ​​za svjetiljke, ananas će izgledati jednostavno nevjerojatno.

Shade to učiniti sami

Lusteri i svjetiljke mogu biti ukrašeni s bilo čim: od običnih bombona i slatkiša od njih i završavaju vješalice, drveće grane, zupčanici s sata.

Pogotovo originalni pogled na kuhinju, visi na svjetiljkama za kuke fiksirane u grateru za povrće i plodove starog uzorka.

Takve ideje su posebno relevantne ako kuća u jesen trebaju nove boje koje mogu podići raspoloženje i ukrasiti dizajn.

Čitaj više