Kako bušiti pločice

Anonim

Nakon polaganja keramičkih pločica i tijekom, mnogi su suočeni s problemom, kako napraviti rupe u njemu. Naravno, možete zaposliti majstora, ali to je skupo, a ponekad (ovisno o kvalifikaciji majstora) nije kvalitativno.

Postoji nekoliko načina za bušenje pločica

Kod kuće. Alat za to ima svaki dobar vlasnik kuće, koji voli raditi s vlastitim rukama, čime se štedi njegova sredstva.

Kako bušiti pločice

U procesu rada, trebat će vam:

slikarska traka

LECHASTER ili marker,

bušilica,

Prsten s dijamantnim prskanjem,

POSEBNI POBJEDNICI ILI DIJAMATNIH ZATVORENIH DUŠA,

usisivač.

Prvo, vizualno određujemo mjesto buduće rupe i markera metim. Nakon toga, odrežite komad slikarske trake i zalijepite ga na naljepnicu. Uzmimo vježbu i popravite vježbu koja je namijenjena za rad s popločanim ili staklom. Ako je vježba funkcija načina utjecaja, mora se isključiti.

Počinjemo bušiti pločice na malim revolucijama, s vremenom ih povećavajući. Slikarska traka u isto vrijeme djeluje kao držač (vježba ne pluta na pločici).

Kako bušiti pločice

Nakon što je pločica bila izbušena, zamjenjujući vježbu, ovisno o materijalu ispod pločice. Nastavljamo bušiti za zatvarače.

Kada se rad izvodi usisavačem, uklanjamo svu prašinu, ali je prikladnije zadržati mlaznicu usisavača izravno tijekom bušenja iz veznog otvora.

Ponekad, posebno za bušenje pločica za pod,

Na mjestu buduće rupe napravite mali izazov čipa.

To je potrebno za bolji, točniji prolaz za bušenje.

Da biste to učinili, uzmite najčeričniju slavinu, polako i nježno ih dodirujete u postavljenoj točki rupe. Nakon nastavka gore opisanog postupka.

Kako bušiti pločice

Ako su potrebne veće veličine (ispod utičnice, za vodovod) koristite prstensku pilu ili vježbu pod nazivom "Ballerrinka".

Kada radite s prstenastom pilom, proces je isti. Razlika je u tome što prvi u bušilici umetnite ovaj alat, a zatim i sam vježja.

Članak o temi: Reaktivna otpornost ili impedancija transformatora

U procesu rada pozdravljamo pločicu i bušilicu u vodi kako bismo održali kvalitetu ovog materijala.

Pročitajte kako izbušiti staklo.

Čitaj više