Oblaci na stropu s vlastitim rukama: izvučeni, od vune ili balona

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Slika na stropu
  • Vijčani materijali za proizvodnju oblaka na stropu
  • Zračne kugle za izradu oblaka

Nije potrebno završiti posebne tečajeve ili posjeduju umjetnikov talent za izvođenje izvorni i lijep dizajn u vašem apartmanu. Uz dovoljno fantazije i neke strpljenja, možete samostalno utjeloviti najnevjerojatnije ideje dizajna.

Oblaci na stropu s vlastitim rukama: izvučeni, od vune ili balona

Ukrasni strop čini sobu izvornom i lijepom.

Da biste doprinijeli stvaranju svjetlosti i opuštene atmosfere u vašem domu mogu oblaci na stropu. Da biste ih stvorili, možete koristiti jedan od nekoliko načina, o čemu će se raspravljati.

Slika na stropu

Postoji određena tehnologija crtanja na površinu stropa. Da biste to učinili, trebat će vam:

  • Kompozicije za slikanje vodenih i plavih boja;
  • Četka za prskanje ili boju;
  • Porozna spužva.

Prije nego što se odlučite za izvođenje slike neba na stropu s vlastitim rukama, razmislite koliko će to prikladno i skladno izgledati. U nekim slučajevima, glavni interijer je značajno prekinut s tako stropnim dizajnom.

Prije početka rada, svi namještaj u sobi prekriven je filmom ili uklanja uopće. Zatim morate pripremiti površinu. Mora se očistiti od svih mogućih onečišćenja: mjesta, prljavština, prašinu. Nadalje, cijeli strop treba slikati plavu boju. To je prikladnije za izvođenje ovog rada s posebnim raspršivačem boje, ali možete učiniti i ravnu četku.

Oblaci na stropu s vlastitim rukama: izvučeni, od vune ili balona

Stropna shema suspenzije.

Boja se nanosi s dvostrukim slojem, drugi sloj se može primijeniti samo kada se prvi će osušiti.

Optimalno vrijeme za sušenje boje vode je dan. 24 sata nakon nanošenja drugog sloja plave, možete početi slikati oblake. Da biste to učinili, trebate poroznu spužvu i bijelu boju. Mailove treba primijeniti lako kako bi dobili točniji crtež. Možete nacrtati obloge oblaka prije slikanja bijele krede. Moguće je napraviti oblake prirodne o pogledu, ako rastete u rubovima boje, au središtu ga primijenite više.

Preporučljivo je izvesti izvučene oblake na stropu različitih veličina i proizvoljnog netočnog oblika, tako da ćete imati prirodniji izgled crteža.

Ako je malo ljubičaste ili ružičaste glazure dodan u bijelu boju, onda možete izvući oblake u perspektivi ili različite nijanse. Izvođenje dekor u sobi s vlastitim rukama omogućuje vam da eksperimentirate i izrazite svoje kreativne ideje.

Članak o temi: Popravak plastičnih vrata balkona

Soba treba savršeno ventilirati. To će ubrzati ozbiljan grob i doprinijeti uklanjanju neugodnog mirisa.

Natrag u kategoriju

Vijčani materijali za proizvodnju oblaka na stropu

Oblaci na stropu s vlastitim rukama: izvučeni, od vune ili balona

Shema komponenti suspendiranog stropa.

Možete napraviti oblake koristeći takve jednostavne materijale kao pamuk i sintetike. Za to ćete dodatno trebati:

  • igla;
  • Leske ili bijele niti;
  • Ljepilo otopine iz škroba;
  • Kapacitet za Claster;
  • škare.

Prvo pripremite adhezivni sastav. Za to, 2 žličice krumpirovog škroba mora se razvesti u čaši hladne vode. Zatim se smjesa mora polako zagrijati na niskoj temperaturi, pažljivo miješati. Claster ne mora biti kuhani, ali to bi trebao biti doveden u čir. Kao cool, smjesa će postati sve deblja. To je najučinkovitije, kada je topla, tako da je u ovom stanju najbolje i korišten.

Pripremite oblake za lijepljenje. Podijelite vunu na zajedništvu potrebne vrijednosti, istežite ih i dajte im željeni oblik.

Ulijte ljepljivu otopinu u spremnik u kojem ćete biti ugodno za umočiti svoje oblake. Pulk oblak u ljepilo i distribuirajte ga prstima ravnomjerno na površini. Spojite vunu gumps u oblak željene veličine i oblika i ostavite svoj pamuk da se osuši na ravnu horizontalnu površinu. To može zahtijevati oko 24 sata. Za ujednačeno sušenje preporučuje se pamučna vuna da ga okrene svakim par sati.

Budalasti materijal treba malo razumjeti tako da vuna nije oboren. Oblak možete montirati na strop. Da biste to učinili, potrebno je voziti koga vune na niti ili ribolovnoj liniji s iglom i konsolidirati ga na stropu. Da bismo to učinili, moramo napraviti posebne module iz grančica vezanih sa škotskom vrpcom ili niti poprečno. Oblaci na takvom modulu bolje je objaviti na različitim visinama. Možete obustaviti ne samo vunu, već i bilo kakve dekoracije i pribor.

Članak o toj temi: Kako očistiti bubanj perilice?

Možete koristiti brži način izrade oblaka iz Wats. Da biste to učinili, morate posuti pamučne tkanine za kosu i pustiti ih suhi. Sve daljnje djelovanje bit će isto.

Natrag u kategoriju

Zračne kugle za izradu oblaka

Oblaci na stropu mogu se izraditi od konvencionalnih balona. Oni su izrađeni pomoću papier-masha tehnike. Napuhati kuglice i vezati ih u oblak veličine koju trebate i oblikujete. Puck su pletene kuglice bijelim papirom. Kao rezultat toga, trebali biste dobiti jedan oblak. Izrežite papir ili sintetu. Dok ljepilo se ne osuši, oblak se mora držati na težini. Takav oblak može biti suspendiran na strop, a možete pumpati loptice s helijem i dobiti "živi" oblak koji se može miješati.

Sada znate kako napraviti oblake za uređenje stropa. Nije teško organizirati sobu, dok će rezultat biti vrlo originalan, utjecati i zadiviti svoje goste i dati vam dobro raspoloženje.

Čitaj više