Color Champagne u unutrašnjosti

Anonim

Color Champagne u unutrašnjosti

Champagne - Velika boja! To je neka vrsta bež.

Pogledajte pjenušav šampanjac, evo o ovoj boji i šampanjac - vrlo blijedo žućkasti s naranče.

Ova boja smiruje, opušta živčani sustav i daje miran nakon teškog radnog dana. Gledajući ujutro na takvim pozadinama u spavaćoj sobi, naplaćujete energiju cijeli dan. Osjetite plimu izvrsnog raspoloženja i radosti koja potječe iznutra.

Color Champagne u unutrašnjosti

Kombinacija

Šampanjac se skladno kombinira i izgleda sjajno s:

  1. Breskva.
  2. Svijetli limun.
  3. Bilo koje nijanse naranče.
  4. Terracotov.

Također savršeno u kombinaciji s:

  1. Tirkiz.
  2. Različite nijanse plave.
  3. Smeđa.
  4. Moderan među korelom za mlade.

Većina vlasnika u dekoraciji koristi dvostruki champags - bež boja. Ali ako netko vidi šampanjac i on je psihički blizak užitku, naravno, odbit će bež i tapeta će se razbiti u ovoj boji. Kupite takav namještaj. Zidovi ili Paul će slikati u ovoj hladovini.

Posebno je istinito kada s glitter, biser. Neki vlasnici apartmana i kuća su vrlo okus za sjajne pozadine. Oni su na praktičnom praćenju na vinilu.

Svaka nijansa može biti svijetla, srednja ili prigušena, tamna. Kombinirati, odabrati one nijanse koje želite, ugodne su, ne uzrokuju psihičko umor ili iritaciju. Odvojeni dekor na zidu može biti svijetlo ako odlučite kombinirati pozadinu u obliku neke geometrijske oblike ili apstraktne reznice.

Naranča uzrokuje osjećaj gladi. Ako imate prekomjernu težinu ili ne želite biti bolji, ali mi se sviđa boja, napravite samo akcente iz nje. Kupite takve dodatke koji se mogu postaviti na policu ili bacati na krevet, kauč jedan ili nekoliko jastučića.

Color Champagne u unutrašnjosti

Kombinacija s crvenom bojom se uklapa samo s jakim živcima. Ako ste lako uzbudljiva osoba, onda puno crvene u unutrašnjosti, pa čak iu kombinaciji s tako vedrim bojama kao šampanjac, kontraindiciran.

Članak na temu: Oznaka za sjenicu Učinite to sami: proizvođač drva

Spavaća soba

Champagne Original, ugodna boja, poput svjetla, vizualno može proširiti prostor u unutrašnjosti. Super je za dekoriranje prostrane sobe i male prostorije. Odabrana je, uključujući i kada je soba slabo osvijetljena zbog toga što je na sjevernoj strani, na primjer.

Stavite svijetle akcente u spavaćoj sobi u obliku višebojni jastučići na istoj svijetloj raspršivač. Dodajte drugačiji dekor ili na zid sastava ogledala ili jedan veliki, nešto manji - to je vrlo ukrašavanje spavaće sobe. Pokušajte tako da u ogledalima nije odražavala krevet, tako ljepše.

Color Champagne u unutrašnjosti

Zahvaljujući ogledalima, spavaća soba će se značajno produbiti i proširiti. Vrlo lijep sastav okruglog ogledala raznih promjera iznad uzglavlja bračnog kreveta. Kombinirajte šampanjac s tirkiznim i smeđim, stvorit ćete vrlo izražajnu i umirujuću interijeru. Kupite tamno smeđe namještaj ispod stabla ili trešnje. Izgledat će prekrasno!

Gardin

Kao Gardin (šampanjac), doista uređenje spavaće sobe! Prekrasan zračni bijeli til, kremasta daska iz taft, koja je pričvršćena na stilski gumbi i teče lagane voće. Gardin u mješovitom - romantičan s klasičnim stilom u ovom tonu je prekrasna! Osim spavaće sobe, on će odgovarati za djecu i pametno gledati u kuhinju. Dobro u apartmanu, velika kuća.

Color Champagne u unutrašnjosti

Odaberite okrugli ili zaobljeni vijenac pod tako ljepotom. Pričvrstite ga vječnosti klasičnih krpelja. Napravite ugodnu romantičnu atmosferu u jednoj od soba.

Kuhinja

Ujutro se nalazi miris svježeg tla ili topljive kave, vruće čokolade, cappuccino u kuhinji. Vinil Wallpaper izdržljiva i praktična šampanjac bit će vrlo reflaga s interijerom, podignite raspoloženje cijeli dan. Dodajte dekor limuna i dizajn u unutrašnjosti bit će veseli. Takva boja voli djecu koja nemaju vremena izgubiti srce, jer ima toliko zanimljivih stvari na svijetu.

U unutrašnjosti možete organizirati različite dizajne. Na primjer, takva pozadina u kombinaciji s bijelom kuhinjskom glavom s umetcima limuna i smeđim podovima s bijelim stropom. Kuhinjski zidovi mogu se napraviti i druga boja, koja je kombinirana, na primjer, plava, limun i namještaj za naručivanje u ugodnom šampanjku.

Članak na temu: Sat u unutrašnjosti kuhinje: Izvorni zidni kuhinjski satovi (20 fotografija)

Stavite kućište s tanjura ljubičastih podmetača za koje je postavljena vruća posuda. Na stolu narandne stranice i soli kapacitet, i napki ja sam svijetla tirkizna s crvenim vezom. Oživite prostor.

Color Champagne u unutrašnjosti

Strop i rasvjeta

Savršeno osvježavanje spavaće sobe od stropa u hladu šampanjca. Izvrsno ako je sjajan, s briljantnim. Rastegnite svjetla za osvjetljenje (možete ih sakriti za rastegnuti film) i dobiti učinak sunčanog dana. Uključite takvu rasvjetu mogu biti kao glavni, ili dodatni, a osim točkastih svjetiljki, objesite prekrasan luster sa staklenim gredama.

Od sjajnog stropa svjetla u sobi postaje gotovo 50% više. Dobro, obje obične žute žarulje i dnevne svjetiljke. Tajanstvena atmosfera stvorit će skonij s prigušenim svjetlom, suspendiran na oko pola visine zidova.

Pozadina ili žbuka

Kada završite spavaću sobu s tako glavnom bojom, situacija će izaći mekanu, ugodnu, omotnicu. Može se kombinirati s bijelim. Uz mnoge druge cvijeće, ova kombinacija je oštra, a šampanjac izgleda sjajno. Možete zamahnuti pozadinu ili staviti na zidove dekorativne žbuke. Pozadina U ovom tonu, odaberite svoj ukus: monofoni ili s malim ili velikim uzorkom, koji može biti boja.

Monofon, ili s zanimljivim uzorkom, pozadinu u ovom tonu su dobri, ali dodajte svijetle, nezaboravne akcente. Svijetli naglasak može se izraditi na različite načine:

  1. Napravite svijetle zidove.
  2. Ležite na katu svijetli laminat ili odozgo vidljivi monofoni ili pješački tepih.
  3. Diverzificirajte tekstil kupnjom svijetlih prekrivača, jastučića i drugih tekstila.
  4. Bit će sjajno pogledati unutrašnjost ako dodate svijetle na nekoliko nijansi. Atmosfera u spavaćoj sobi će varirati ovisno o tome što dodati. Ako je plava ili zelena, onda će biti opuštajuće. Razvijanje, ako je prigušena narančasta, zatim aktivira fantaziju, a s crvenim - dodaje cheerry.

Članak o temi: Bambus zavjese na vratima

Dobro je naša nijansa s crnim za dizajn spavaće sobe moderno. Prozor možete staviti mali računalo stol i staviti prijenosno računalo na njega. Dobra tapca takve nijanse s ukrasom, koji se kombinira s presvlakama meke stolice, pučiće, tkanine zavjese. Stavite svijetle narančaste svijećnjake na stolove uz krevet, limun, plave, terakote jastučići na krevetu - uvelike diverzificiraju interijer.

Izdavanjem interijera, vi ćete osjetiti ono što se naglasci boje mogu dodati tako lijepoj pozadini. Na primjer, zelena, salata, bijela, crna, tirkizna i plava, terakota, ljubičasta, drugi. Kakva vam se sviđa kombinacija, isti razvodnik.

Bijela kombinacija, crna

Ako pokušate i sve u spavaćoj sobi slične tonove, može postati dosadno. Razrijediti bijeli dizajn. Dodavanje takve boje, osjetit ćete da je atmosfera u unutrašnjosti postala bolja. Bjelo osvježavajuće, stvoren je subjektivni osjećaj čistoće i narudžbe.

Možete razrijediti prostor s jednim slikama dodavanjem crne u unutrašnjosti. Ova boja je dobra u malim količinama. Na primjer, neka budu pomalo stolice ili stolice. Ili jastuke na njima ili pletenu stolicu.

U dječjoj crnoj boji bolje je izbjegavati. Djeca kao što su okruženje boja. Champagne je jedna od boja koje obožavaju bebe.

Namještaj

Pronalaženje namještaja u unutrašnjosti ne zaboravite da je nemoguće dopustiti da se površina odlazi na drugu drugom, spojena. Ako namještaj, zatim bijeli ili ispod laganog ili tamnog stabla, na primjer. Druge zidine. Završnu obradu od svijetlih naglasavanja. Na policama su vidljivi prekrasni pribor.

Color Champagne u unutrašnjosti

Možete uzoriti obojene boje na bijelom krevetu. Obojite noge kreveta. Raspon boja može se različito distribuirati u postotnom omjeru. Najbolja atmosfera u unutrašnjosti, gdje ne više od 3-5 vidljivih boja.

Dobar seks, oslikana mat boja ili mat laminat ili tamni laminat. Prekrasni tekstil od sjajne tkanine. Na zidovima zalogaja s vidljivim tapetom za teksturu. Izvrsno s velikim izražajnim uzorkom. Mnogi ljudi vole utiskivanje.

Čitaj više