Boja slonovače u unutrašnjosti

Anonim

Boja slonovače u unutrašnjosti

Interijeri u svijetlim bojama su uvijek, ali bijeli mnogi vlasnici smatraju se nepraktičnim i nedovoljnim brojem svjetla, pritiska, a kada je presvijetli, dojam kao u bolnici. Slične mane bijele, ne svojstvene boje slonovače. Psiholozi kažu da smanjuje umirujuće u unutrašnjosti.

Boja slonovače u unutrašnjosti

Često se koristi od strane stručnjaka u dizajnu kako bi se stvorio prozračan, svjetlo, smirivanje prostora u bilo kojoj sobi. Željena soba se vizualno povećava ako stavite zidove, strop, dobiti takav namještaj ili napraviti pod u ovoj boji. Boja bjelokosti u bilo koju sobu će dodati svijetlu, zanimljivu bilješku. Ako ste upravo odlučili napraviti akcente u tonu bjelokosti, onda hrabro staviti tekstil, pribor i vrlo osvježiti opći pogled na sobu.

Oblikovati

Ako u interijeru postoji mnogo slogova tonova - smatra se uzorom plemstva. Sličan izbor ukazuje na izvrstan okus i želju za elegancijom u dizajnu stanovanja od strane domaćina. Ova boja pomaže u potpunosti otkriti potencijal tonova s ​​kojima se kombinira. Često je boja rafinirana upotreba slonovače za dizajn strop ili zidove. Visokokvalitetni namještaj u toplom, svojstvenom ljetnom tipu i prekrasnom priborom će odgovarati ovom okruženju. Originalnost nijanse od slonovače savršeno je podvučena kombinacijom s:

  1. Lavanda.
  2. Crvena.
  3. Pistaškov

    Boja slonovače u unutrašnjosti

  4. Zelena.
  5. Naranča.
  6. Lilav.
  7. Plava.
  8. Narančasta i drugi.

Pogotovo kombinacija s crvenim modernim i svijetlim, unutrašnjost je situacija izražajna, vrlo elegantna. Neka pod bude laminat, parket, linoleum, odaberite materijal koji vam odgovara, glavna stvar je da je napravljen ispod stabla, takva je tekstura vrlo pogodna za ovaj stil sobe. Soba će biti udobna i jednostavna za gledanje, ne žaljenje.

Luksuzna strogost i elegantno plemstvo dobiva se kombiniranjem sjene od slonovače s pistanjem ili smeđim. Ova kombinacija je univerzalna, prisutna je u unutrašnjosti stvorenoj u mnogim stilovima. Naša boja savršeno se kombinira s različitim nijansama tih boja. Dekorativni različiti elementi su bolji učiniti bijelo - elegantno i elegantno gledati.

Članak o temi: 50 fotografija svjetiljke industrijskih stila

Mekana, tekuća svjetlost stvara atmosferu intimnosti u unutrašnjosti. Osim lustera, možete staviti stolne svjetiljke na štandove, objesiti skroce, staviti podove. Takva situacija je opuštajuća, a ogledala na zidovima i kožnom namještaju su girk. Posebno je vrhunski kauč s bušotinom boje od slonovače.

Spavaća soba

Spavaća soba je soba za odmor, udobnost i udobnost u kojoj svi cijene. Ovdje se odmaramo nakon dana rada, razmišljamo o planovima za sljedeći dan i strateški, sanjamo i mirno zaspimo. Pokušajte tako da je u unutrašnjosti spavaće sobe bila glavna jedna boja koja time, opušta, daje mir. Ovo je glavna funkcija ove sobe - poslužite kao mjesto za opuštanje u apartmanu.

Boja slonovače u unutrašnjosti

Mnogi koji žele sjajnu sobu odbijaju napraviti zidove bijelim, i izabrati druge pastelne tonove i najčešće: bež, zasjenjeno mlijeko, slonovače, šampanjac i druge. Bijela psihološki izgleda hladno, ali želim gomilati, spaljivati ​​atmosferu u sobi. U sobi, zid s kojim, namještajem ili tekstilom, pribor u tonu bjelokosti, takva atmosfera je stvorena i spašena.

Ako ste odabrali kombinaciju lavande s pistaškovy, boja bjelokosti ovdje savršeno će se uklopiti i čini mnogo lakoće u prostoru. Ova boja, u usporedbi s bijelim, mekšim i skladnim. Ako trebate ublažiti previše svijetle tonove u unutrašnjosti, onda je i među ostalima poželjno. Psiholozi su agregirani da se boja opušta, konfigurira na odmoru na kraju dana.

Kuhinja

Kuhinjski skup ove boje je odmor za domaćicu. Izgleda vrlo lijepo, elegantno i plemenito. Osim slušalica, tako da možete napraviti zid, objesiti takvu zavjesu, dodajte pastelni pribor, a mnogi stvari mogu smisliti s kuhinjskim dizajnom. S ovom nijansom, osiguran je osjećaj odmora, radost onoga što je tako svjetlo u sobi.

Članak na temu: Kako povezati jacuzzi na mrežu

Boja slonovače u unutrašnjosti

Jake nijanse uvijek izgledaju elegantno u dizajnu kuhinje. Druga stvar je da ne svaki domaćica ne želi takav ton namještaja, jer je potrebno pažljivije i redovito brinuti za svjetlo namještaj. Ali onaj koji je izabrao takav ton u gotovim slušalicama ili naredio proizvodnju ovoga - neće požaliti, a sljedeći kuhinjski zid će biti u istoj boji.

Prilikom stvaranja dizajna, opcije su moguća, na primjer, zidovi se mogu spremiti s prekrasnim pozadinom ili obojanim u nježnom plavom plavom, namještaju u našem tonu, i tamnocrvenim zavjesama i priborom, na primjer. Svjetlosni ton namještaja naglasit će svoj prestiž. Jednostavan kuhinjski zid izgledat će bogatiji.

Ako zidovi ne svijetle, onda će gosti misle da nemate 9 kvadratnih kuhinje. m, i 12 četvornih metara. m, što je lijepo. Na svečani stol, takve ploče stolnjaka i tekstila bit će savršena. Kupite čajnu kuhinju i blizu njega stavite stolice leđima u takvom tonu.

Slonovača - boja bogata i univerzalna. Pogodan je za izuzetan dizajn bilo koje sobe u stanu ili kući. Dobro raspoloženje i osjećaj praznika, bajke, ako ga kombiniraju sa zelenim i plavim i zlatnim, zajamčeno.

Čitaj više