Tunić za djevojku s pletenje iglice: shema s opisom posla, Sundanski tunić u detaljnoj glavnoj klasi

Anonim

Djevojke haljine-tunika mogu se nositi s mostovima ili trapericama. U kompletu se ispada vrlo elegantna odjeća. Tunić za djevojčicu s pletenje iglice je pletenje, shema opisuje slijed djelovanja je opisana u nastavku. Gotovo svi modeli tunida obavljaju se za nekoliko sati. Brzina i točnost ovise samo o iskustvu strittera.

Što moramo učiniti?

Prvo trebate odlučiti koji će sastanak imati pletenu tuniku.

Ako djevojka hoda u svojoj školi zimi, haljina bi trebala biti što skromnija, s gustom viskoznom i toplom. Mladi pluća za pješačke tunike mogu se pletati pamuk ili akrilna pređa.

Kako vezati tuniku za djevojku s igalima za pletenje? Prije svega, odabrane su igle. Gustoća materijala ovisi o njihovoj debljini. Ako su iglice za pletenje tanke, parenje će biti gusta, ako je debela - bit će fleksibilna, sa širokim lumenom između petlja.

Kada se kupuju pređe i pletenje iglice, možete nastaviti na pletenje. Obično za svaki pleteni proizvod pored fotografije vodi krug. Sheme su detaljno opisane kako se prikazuje petlja. Uz shemu proizvoda dobiva se tablica konvencionalnih oznaka, što objašnjava koja je ikona određena vrsta petlje.

Pletene tunike za djevojku

U uzorku se 25 redova stavlja u visinu i 20 petlji u širini.

Uzorak 1: Broj petlji treba podijeliti na 30, duž rubova dva rubova. Vezanje se događa prema shemama br. 1, №2. Slika prikazuje retke lica. Tijekom pletenja linija izbijanja šarki, uklapaju se u crtež i nakeds lica.

Uzorak 2 se radi prema shemi br. 2. Kletanje počinje s rubnom petljom. Nakon ponavljanja rafporta na kraju se također napravi rubnu petlju.

Članak o temi: DIY za novu godinu božićnog drvca vlastitim rukama - ideje

Pletanje leđa: 122 str. 3 redovi su zatvoreni na pletenju pletenje. Sljedeći uzorak redaka. U svakom 14. r. Odjednom stavite s dvije strane od 6 x1 p. U 21. i 43. p. 7 petlji su smanjene kao što je prikazano u shemi br. 1. U 65, redak petlje je smanjen kao u 21., u 87 reda - kao u 43. mjestu.

82 Operativne petlje ostaju na 88 reda, u 98 reda na svakoj strani, doda se 1 petlja. U svakom 10. redu od 3 x 1 p.

U 130 red od remena podešava uzorak "košara" , a 21 petlji se dodati ravnomjerno duž cijele duljine u 1 retku. Na žbicama se nalaze 111 petlji. Sada u svakom 4 retku dodajte 3 x 1 p. = 117 petlje.

Pokretanje kraja kraja otvorenog pletenja, doseže do 16 redaka, zatvorena 2 petlje na svakoj strani. U svakom drugom retku 1 vrijeme x 2 petlje, 4p. X 1 p. iu svakom četvrtom redu 4 puta x 1 str. kao rezultat, na žbicama 93 petlje.

U 92 red za vrat, 57 petlji u sredini pletenja su zatvorene. Za kružni tok u svakom drugom retku, 2 x 2 i 1 x 1 p. U 100 reda, preostalih 13 p. ramena na svakoj strani su zatvoreni od kraja uzorka otvora s pletenicama.

Prednji dio: Dio lica tunika privlači isto kao i leđa. Razlika je samo u dubru dekolteju.

Da biste smanjili dolje, u 50 retku morate zatvoriti 17 petlje koje se nalaze u sredini, iu svakom drugom str. 1 x 6,1 x 4,1 x 3,3 x 2, 3 × 1 str. U svakom 4. p. 3 x 1 p.

Rukavi: pletenje počinje sa skupom od 77 p. Prvi red je pletenje petljima lica, a ravnomjerno se doda 7 p. = 84 p. U budućnosti, ova serija ne sudjeluje. Nakon 4 redaka s dna proizvoda, 3 petlje su zatvorene na obje strane. Nadalje, ova shema: u svakom drugom retku, 2 petlje su zatvorene dva puta i 8 puta jedan. U svakom četvrtom redu zatvoren je 3 puta 5 petlji, au svakom drugom retku 8R. x 1, 2 r. x 2 i 1p. x 3 p. Kada redovi postanu 60, pletenje je dovršeno.

Članak o temi: ptice i novogodišnji privjesci iz papira

Pleted Sarafan za djevojku

Sarafan-Tunić za djevojčice pletenje vrlo brzo voli. Čitatelj se nudi sljedeći model:

Tunić za djevojku s pletenje iglice: shema s opisom posla, Sundanski tunić u detaljnoj glavnoj klasi

Tunić za djevojku s pletenje iglice: shema s opisom posla, Sundanski tunić u detaljnoj glavnoj klasi

Za potrebu za pletenjem: Zelena i žuta pređa 100g, pletenje igle №2.5.

Dječje pletene Sundresses sada su vrlo popularne. Dijete u takvoj odjeći je toplo i udobno ako je tunika zima. U ljetnoj vrućini tunike svjetlosti i tanke pređe omogućit će dječji kožu da diše i ne znoje.

Tunić za djevojku s pletenje iglice: shema s opisom posla, Sundanski tunić u detaljnoj glavnoj klasi

Tunić za djevojku s pletenje iglice: shema s opisom posla, Sundanski tunić u detaljnoj glavnoj klasi

Tunić za djevojku s pletenje iglice: shema s opisom posla, Sundanski tunić u detaljnoj glavnoj klasi

Pređe za pletenje

Teme koje se koriste prilikom pletenja uglavnom se sastoje od vune. Osim toga, poliakril, poliamid i druge komponente, koje daju platno, mogu dodati elastičnost i intimnost. Prisutnost u pređe sintetičkih aditiva vrlo je zgodna prilikom pletenja dječjih stvari. Proizvodi iz takvih niti ne moraju željezo nakon pranja, ne gubi boju dugo vremena.

Dječje tunične sundresses su bolji, naravno, plete iz pamučne pređe. To je ova nit koja ne iritira nježnu dječju kožu.

Uzorak na materijalu leži glatko i lijepo. S obzirom da su mala djeca često prljave stvari, pamučna tunika postaje svestrani proizvod. Mrlje se lako odlaze u toploj vodi, a odjeća s čestim pranjem nije izvučena i ne pogoršava. Tunić se može nositi s bilo kojom drugom odjećom: suknje, kratke hlače, mostovi, lauriz ili traperice.

Video na temu

Predloženi videozapisi prikazuju načine za plestine tunijske igle, otkrivaju se korisni savjeti i niske tajne. Koristeći stečeno znanje, čak i čarobnjak za početnike može napraviti urednu i elegantnu odjeću za sebe ili svoje najmilije.

Čitaj više