Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

Anonim

Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

Kako ukrasiti kupaonicu vlastitim rukama i napraviti izvorni? Remont s instaliranjem novih vodovoda, pločica i drugih inovacija nije moguće učiniti u apartmanu, ali postoji velika želja za osvježavanjem unutrašnjosti. Zadatak je kompliciran. Ali to se može učiniti neovisno, bez pitanja o pomoći.

Dizajn s vlastitim rukama ima takve smjerove:

  1. Dekorativni završni ili stropni dekor i kupaonski zidovi.
  2. Promjena rasvjete (ugradnja novog i zamjene starih, promjena lokacije).
  3. Zamijenite ili dodate zavjese i tepihe.
  4. Pribor.

Rad iz dizajna kupaonice, razmislite koji dekor možete promijeniti ili ga sami dodati.

Završi

Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

Dekor stropa i zidova kupaonice to čine sami - to je temelj vašeg kreativnog postavljanja konverzije. Stoga, razmislite unaprijed koji hormonizirajući paletu boje s pozadinom koju želite za vašu kupaonicu? Posebno je važno odrediti koji dizajn namjeravate utjeloviti ako su zidovi prekriveni plastikom ili popločanim.

Dekor male kupaonice izgledat će sjajno ako su zidovi plave. Bolje kad je boja boja je jedan u cijelom apartmanu. Takav interijer je elegantan, ali to je vaš ukus.

Pobjednička kombinacija je bijeli strop, svijetli zidovi i tamni tonovi. Takva kombinacija mraka sa svjetlom vizualno podiže stropove male kupaonice.

Ideje za ukrašavanje

Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

  1. Možete brzo i jeftino unutrašnjosti kupaonice, slikati zidove. Novi dizajn s vlastitim rukama će promijeniti opću atmosferu u sobi i biti spriječen protiv plijesni s gljivama. Boja će sakriti nedostatke zidova, a svaka boja nosi svoju opću atmosferu. To će se promijeniti.
  2. Kada odaberete novu boju za zidove kupaonice, posavjetujte se s profesionalcima - dizajnerima, i ne oslanjajte se samo na ukus. Najbolji dekor zidina za malu kupaonicu u toplim pastelnim bojama i osobito dobro blago žuti ili bež. Ili tirkizno, boju morskog vala, azure i druge nijanse zelene i plave će vas podsjetiti na more, putovati i podići raspoloženje ujutro cijeli dan.
  3. Danas, dekor, koji ukrašavaju zidove u stanu. To je iz naljepnica. Naljepnice su izrađene od vinila, koji se ne boji visoke vlažnosti kupaonice. Naljepnice ne mogu kupiti, ukrasiti unutrašnjost, nakon što je naslikao samoproizvodne matrice, na primjer, apstraktno vodovod i ogledalo. Prikaži kreativne sposobnosti.
  4. Pokušajte utjeloviti namjeravani dizajn, na primjer, "morski povjetarac". Zavjese i drugi elementi biraju u sličnoj shemi boja. Na primjer, četkica za zube i kutija sapuna može se kupiti s plutajućim školjkama, koji će dodati okus u kupaonici. Ili razgraditi školjke i morske šljunak na police, podsjetit će vas na ljetne praznike na moru i podići raspoloženje ujutro ili nesvjesno opušteno u večernjim satima.

Članak o toj temi: Što je vodootporna boja - njezine prednosti i značajke

Decoupage

Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

Gledajući malo u budućnosti, vidjet ćemo izvorni dizajn kupaonice, napravljen vlastitim rukama. Ovaj dekor u stilu decoupage. Slobodna opcija, kao u vašem stilu da stavite sobu. Miša preko stana s vlastitim rukama.

Materijale

Za ostvarenje, ideje trebaju materijale. Kupite u bilo kojem supermarketu veliki, s uzorkom koji će uživati ​​u papirnatim ulmonima. Obično, 50 kom. u čoporu. Dovoljno su za dekor. Vaš interijer će biti s vrhuncem.

Trebat će lak i ljepilo (posebno) za decoupage. Ako ne pronađete tako lak, kupite akril. Trebat će: kontura je zlatna za decoupage i tassole (uzimajte mekani). Skup je spreman, početi utjeloviti namjeravani dizajn u životu.

Tehnologija

Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

Uzmite kuhanu salvetu, proširite i pažljivo izrežite sliku. Ostvarenje dizajna je kupnja salvete, odaberite crtež cijevi da se ističe na pozadini pločice ili druge obloge, ali je bio u istoj shemi boja, na primjer, plava.

Pažljivo uklonite dio ulvete ispod. Pričvrstite crtež na pločicu i na vrhu se impregniraju ljepilom. Operite cijelu površinu, ne ostavljajte mjehuriće.

Salveri su idealni za decoupage, ponavljaju površinu pločice. Čini se da je crtež na njemu uvijek bio. Suho ljepilo je prozirno i nije vidljivo. Pokriti površinu lakom. Za snagu, dva sloja.

Korištenje konture za decoupage, na rubovima pločica postoji mogućnost primijeniti uzorak vlastitim rukama, što je slično glavnom crtežu. Isti se uzorak ponavlja na drugim pločicama. Opcionalno, svaki, možete nacrtati uzorak na kvadratu od 9 pločica, na primjer.

Tehnologija za uređenje bilo kojeg tema u kupaonici, isto. Implementirati dizajn. Možete ukrasiti zdjelicu za pranje, stajati za zubne četke, sapun, kantu za smeće i poklopac iz toaletne posude. Ispada izvorni interijer izveden vlastitim rukama.

Mat

Kupaonica dekor do-it-yourself: ideje i fotografije

Stavite lijep pahuljica u kupaonicu i uživajte u udobnosti. Kupite tepih tamno ili svijetlo monofon. Ako vam se sviđa, s apstraktnim ukrasom, cvjetnim uzorkom ili imidžom životinja. Lijepo je uzimanjem oživljavanja tuša ili kupaonice, utopiti se basom nogama u pahuljasti tepih. Život se sastoji od malih užitaka.

Članak o temi: Instalacija prozora i padina na plastičnim prozorima

Čitaj više