Koja vrata staviti u kupaonicu

Anonim

Koja vrata staviti u kupaonicu

Kada opremite kupaonicu, razmislite o tome što vam vrata želite staviti? Obratite pozornost na materijal iz kojeg se radi, njegova boja, cijena i dizajn. Ako želite, možete organizirati vrata vrlo elegantno stvaranjem boja ili mat staklenih umetcima. Gosti će biti oduševljeni i domaćinstva će voljeti izvorni dizajn. Pokušajte ga odabrati od visokokvalitetnog, kvalitetnog materijala, tako da ne morate zamijeniti drugu.

Materijale

Furnir

Ako je kupaonica izvrsna ventilacija, tada će se vruća para odmah ukloniti kroz otvor za odzračivanje i možete staviti visokokvalitetna vrata od furnira. Ali budite sigurni da ga pokrijte u dva sloja lak.

Koja vrata staviti u kupaonicu

Drvo

Najbolji materijal je prirodno drvo. Ali takva se vrata smatraju najskupljim. Cijena je jednaka kvaliteta. Budite sigurni da pokrijete stablo u nekoliko slojeva dobrog laka. U suprotnom, drvo se može otečeno i deformirati pod utjecajem visoke vlažnosti.

Koja vrata staviti u kupaonicu

Laminiran

Velika opcija za ugradnju laminiranih vrata u kupaonicu.

Koja vrata staviti u kupaonicu

Takvi modeli izrađeni su od različitih kompozitnih materijala kvalitete. Oni su otporni na vlagu.

Posljednjih godina, laminirana vrata su vrlo popularna. Oni su lijepi, prilično izdržljivi i otporni na vlagu. Njihov je trošak znatno niži od drvenog.

Ako instalirate tako, cijeli blok vrata pokrivaju čvrsti vodootporan film. Odaberite vrata iz otporne na vlagu, izdržljivi MDF. Imajte na umu kako je okvir raspoređen unutra? Pa, ako je ispunjen trenerima, koji su obruči s skakačima i obje stanice su povezani.

Kada odaberete, pogledajte kraj. Materijal na kraju najčešće ostavlja pod utjecajem vruće pare. Odaberite vrata koja su preradila pažljivo rubove od PVC-a.

Informacije se čitaju u posebnoj tehničkoj putovnici koja će biti prikazana u trgovini. Zahtijevaju sličan dokument kupnjom bilo kojeg vrata. Tamo ćete pročitati pod kojim uvjetima vrata optimalno upravlja.

Članak o toj temi: Kako sami napraviti pušenje pušenja, video

Staklo

Staklo, koja je umetnuta, obično, izdržljiva. To negativno ne utječe na visoku vlažnost u prostoriji i povišenoj temperaturi. Takvi ulazi u kupaonicu su popularni.

Koja vrata staviti u kupaonicu

Netko će misliti da na mjestu gdje osoba počini intimni postupak kupanje, staklena vrata je neprikladna. Možete odabrati tonirano ili ukrašeno uzorak boja. Za takvu površinu, ništa neće biti vidljivo.

Možete staviti obična vrata koja otvaraju zasun ili originalni valjanje. Odaberite svoj ukus. Glavna stvar je biti prikladna.

S plastičnim premazom

Vrata sa sličnim premazom značajno su jači nego laminirani. Plastika je napravljena i sigurna za ljudske zdravstvene polimere. Slični polimeri otporni i izdržljivi. Izvucite premaz ispod stabla. Temelji se na modernoj tehnologiji vakuuma. Vrata iz plastike neće imperirati, ne spavati u mokar, s vrućim zračnim kupaonicama.

Osim toga, oni su više pluća, higijenski, će se raditi dugo vremena, s izvrsnom toplinskom izolacijom i zvučnom izolacijom. Izbor vrata iz PVC-a je ogroman. Oni se proizvode u različitim oblicima, bojama. Naravno, drvena i stakla više prestižnija i dobra, ali plastika preferiraju mnoge potrošače, jer su jeftiniji i izvrsniji u radu.

Suptilnost

Za one koji žele uložiti ulaz u kupaonicu vlastitim rukama, postoji mogućnost. Pak ih u lijepim pozadinama otpornim na vlagu. Kada kupite vrata od laminata, pobliže izgledati glatko ili s blijedom? Kupite samo glatke. Drvo koje ne tretira dodatno treba biti lakirano ili emajlovanje i bolje u nekoliko slojeva. Tako pouzdane gljivice prevencije.

Radni uvjeti

Za duga iskorištavanje, dobri uvjeti su važni. Pružiti izvrsnu ventilaciju u kupaonici. Svi parovi trebaju brzo izaći iz sobe, a temperatura s visokim postaje normalna.

Ako je ventilacija prostorije netočno raspoređena, kondenzat će se sakupiti na zidovima, strop i kupaonica mogu dobiti i razvesti crni kalup. Vrata s vremenom deformiraju se, glasnici i bit će labavo bliski.

Članak o temi: Kako odabrati dječji krevetić za novorođenče: vrste, izbor materijala i madraca

Kako bi se izbjegli ti problemi, kupaonica odmah nakon plivanja, pranje ruku. Postoji mali trik ostaviti prazninu od praga do ruba ulaza, da ide izmjenjivač zraka. Sada prodaju izvorne specijalitete, koji imaju niz rešetku.

Najbolje je pozvati majstore i povjeriti ih da instaliraju. Može se dogoditi da ako samostalno instalirate kutiju, on će uzimati vlagu tijekom vremena, vlaga će nabreknuti, a ulaz će se zaustaviti usko zatvorenim.

Čitaj više