Kako napraviti znakove na vratima ureda

Anonim

Prilično težak mišljenje o tvrtki ili zaposlenicima nastaje kada se gleda na vrata, ili radije - na znakovima vrata. Koriste se pri projektiranju:

  • Radni ured ili ured;
  • trgovački centar;
  • Zabavni centar;
  • poduzeća;
  • Personal Cabinet šef, liječnik ili zaposlenik.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Ploče na vratima

Osim toga, ploča na vratima govori o stupnju ozbiljnosti u radu, pažljivošću na sadašnje i buduće kupce, posjetitelje i poslovne kolege. Ako odaberete ove elemente za sobu u kojoj radite i komunicirate s ljudima, onda je samo vaša odgovornost izdala ključeve za javno mišljenje o tvrtki.

Do danas postoji veliki broj mogućnosti dizajna tablica koje mogu napraviti bar, kafić, trgovinu, restoran, poslovni centar ili trgovačku kuću atraktivan. Nemojte gubiti popularnost i proizvode izrađene vlastitim rukama kao na videu. Danas, reklamne i proizvodne tvrtke sa zadovoljstvom nude uslugu proizvodnje tableta do vrata ureda.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Tablete u vježbanju publike

Zašto trebate znakove vrata?

Dužnost bilo koje organizacije je kupnja kartica na vratima različitih prostorija s raznim odredištem. Aktivnosti u zatvorenom i predmetu dizajna određuju koji će se podaci prenijeti na znak:

  1. Na primjer, u državnim institucijama, znakove na vratima zajedno s imenima, položajima i rasporedom prijema građana su lijepi.
  2. Sveučilišta i škole su relevantne za znakove sa sobama ormara i imena radnika i učitelja.
  3. U trgovačkim i zabavnim sadržajima nalaze se znakovi ispred dizala i na njima, komunalne sobe i toalete.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Stvorite tako jednostavnu stavku s vlastitim rukama od stručnjaka koji se bave proizvodnjom oznake oznake.

Članak na temu: Drveni ležaj Učinite to sami: korak po korak upute

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Od onosi znakova

Kao i svi znakovi s informacijama, kartica vrata se izvodi iz takvih materijala:

  • Prirodno stablo;
  • zbijena plastika;
  • akril;
  • Pleksiglas;
  • metal;
  • napeto staklo.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Tvrtke, preferiraju vlastiti stil i jedinstvenost u eko-stilu, pokušajte naručiti takve predmete iz prirodnog drva. Uz njegovo korištenje je vrlo jednostavno napraviti zanimljiv dizajn. Trošak na pločama iz drva znatno je niža nego na metalu. Lako se sjećaju posjetiteljima i daju atmosferu osjećaj udobnosti i povjerenja, čak i do poznanika s vlasnikom.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Metalne opcije

Posebno stvoren za vrata soba, zidova, dvorane za važne sastanke i druge sobe, metalni proizvodi smatraju se klasikom i izgledaju prilično prikazani, elegantni i dugo vremena. Dizajn pomoću takvih proizvoda namijenjen je naglasiti kvalitetne aktivnosti i uspjeh organizacije.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Prije nego što je izvrstan sjajilo mat, čelik, mjedene metalne ploče na vratima obično dodaju važnost bilo kakvog natpisa i bilo kojeg logotipa, već dugo sam zadovoljan predstavničkom vrstom kupaca, gostima i osobljem. Ako imate potrebu za kupnju proizvoda stoljećima, a možda i to učiniti sami, nemojte sumnjati - odaberite metalne proizvode. Oni su u stanju privući bogatstvo i uspjeh.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Proizvodnja ovih proizvoda podrazumijeva uporabu takvih metala kao aluminij, čelik i mjed.

Od plastičnog materijala

Opcije polimera su ekonomične i prilično lijepe, budući da su sposobne za bilo koju tehnologiju primjene podataka i bilo koji dizajn boja izgleda dobro što se može vidjeti na fotografiji. Dugo vremena, takva znaka vrata poslužit će ako je njihova svrha biti u zatvorenom prostoru, a ne na ulici. Osim toga, povoljno je kupiti takve pomoćne znakove od jeftine i šarene plastike:

  • za vrata toaleta;
  • U ulozi uparenih zidnih tableta "prijava" i "izlaz";

Članak o temi: Osvjetljenje staklenih polica: uređena s vlastitim rukama

Kako napraviti znakove na vratima ureda

  • Dvosmjerni proizvodi poput "otvorene / zatvorene";
  • Znakovi za privremenu uporabu tipa "Ručak" ili "zauzet".

Ova vrsta stvari se ne stvaraju kako bi dodali ljepotu i služili kao krajolik, međutim, namijenjeni su za hitnu orijentaciju ljudi u zatvorenom prostoru, stoga bi uvijek trebalo izgledati sjajno i lako čitljivo. Plastične fotografije su izrađene opcije prema bilo kojem ukusu.

Modeli stakla

Stakleni proizvodi na vratima su dizajnirani za one koji vole klasike, skromni i pomalo konzervativni stil vlastitog posla. Proizvod za staklo vrata u informativne svrhe koji se mogu vidjeti na fotografiji izgledat će suzdržano, elegantno i učinkovito, pogotovo ako govorimo o natpisi s rasporedom, ured glave, unutarnji stol na zidu s lokacijom Organizacija, zaposlenik ili odjel u poslovanju ili trgovini Bolshoy Center.

Oglašavanje i proizvodne tvrtke često stvaraju ploče vrata od kaljenog stakla različitih veličina, a također koriste zanimljiva rješenja za staklene baze:

  • Oblikovanje na ljepilo metaliziranog filma,
  • Stvaranje sjaja
  • Davanje površine površine i druge.

Kako napraviti znakove na vratima ureda

Neovisna proizvodnja

Za tablice za samostalno stvaranje, neće biti bezbricu samoljepljivih filmova, plastike liste, linije, matrica, škare, olovke, brusce, metalne škare.

  1. Uz pomoć ravnala i olovke, provodimo oznake na plastičnom plastiku, nakon toga smo odrezali komad metala škarama jednakim veličinom buduće tablice.
  2. Rubovi su bolji za čišćenje kože.
  3. Odlučiti s pozadinom buduće tablice.
  4. Počnite stvarati slova pomoću šablona na samoljepljivom filmu.
  5. Nježno stick slova u pozadinsku tablicu.

Kupite ili napravite znakove na vratima - da vas riješite. Kao što ste razumjeli, od gore navedenog, danas nema poteškoća s njom.

Čitaj više