Pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s dijagramom: pletene tople stvari za djecu od 1-2-3 godine s fotografijama i videozapisima

Anonim

Na internetu možete pronaći veliki skup članaka kao što je "pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s shemom i opis." Međutim, mnogi od njih su usmjereni na publiku iskusnih igomena, što znači da su početnici vrlo teško shvatiti što. Za one koji još ne mogu s povjerenjem, nazovite sebe majstor žbica i kuka, potrebno je pokupiti jednostavne obrasce i jednostavne sheme. U tom slučaju, naš članak će biti odličan pomoćnik za vašu "ručnu" kreativnost.

"Jednostavno, ali ukusno"

Vrlo lako ovladati pletenje za djecu, kaput za djevojčice će biti u ovom prvom desnom koraku. Ova stvar plesti smiješno jednostavno, ali izgleda prilično moderno. Čak je i jedva počeo plesti obrtnika da se nosi s njim bez poteškoća. Glavni crtež je čir.

Pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s dijagramom: pletene tople stvari za djecu od 1-2-3 godine s fotografijama i videozapisima

Pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s dijagramom: pletene tople stvari za djecu od 1-2-3 godine s fotografijama i videozapisima

Dlaka je prilično svestrana, jer se može dobro doći do novorođenčadi i više odraslih djece. Vi samo trebate odabrati pravu veličinu. Opis rada je predstavljen za pletenje stvari na djetetu u dobi od 1 godine.

Koriste se sljedeća mjerenja:

  • U prsima 61 cm;
  • Iz ramena 28 cm;
  • Rukav, uključujući dobivenu manšetu, 19 cm.

Za flush, trebat će vam sto posto vunena pređa (oko 8 motora, 50g / 104m), pletenje iglice br. 3,5 i br. 4, nekoliko gumba.

Što se tiče gustoće rada: 48 redaka od 22 petlje - 10 cm iglica četvrti broj. Knit početi s leđima.

1) Natrag. Na žbicama od 4 mm regrutirano je 67 kotla. Približno 16 cm odgovara samo petljama lica, završni redak je izrađen od uključuje. Da biste izvršili Proucy, potrebno je zatvoriti 4 petlje na početku sljedeća dva reda, ukupno od 67 petlji ostat će 59. Zatim, plesti na lici na duljinu radova oko 21 cm, dovršavajući unutarnju stranu , Scos ramena izvodi se na sljedeći način: zatvoriti 15 petlje na početku staze. 2 reda, a zatim preostalih 29.

Članak na temu: Rosa Kanzashi iz trake 5 cm: master klasa na pupoljku s fotografijama i videozapisima

2) džepovi. Da bi naš Finchishko ne pogledao uobičajenu platnenu torbu, ukrašavamo ga džepovima. Za to, 16 petlji se regrutiraju na četvrtim spokojem broj, koje se izgovaraju "lice" do 34 redaka. Tada je ovaj dio rada odgođen i strpljivo čekajući u svoje sat.

Pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s dijagramom: pletene tople stvari za djecu od 1-2-3 godine s fotografijama i videozapisima

3) lijeva polica. Da biste povezali lijevu policu, morate izvršiti 33 redaka od 48 petlje s pletenjem kneza br. 4. Nakon toga nalazi se džep. Sljedeći redak odgovara u skladu s shemom: 3 "lice", 16 petlji prije ruba blizu. Zatim nastavite nositi s džepom. Knit 29 petlje lica, iste petlje nastupaju duž džepa, ispunite 3 lica. Nakon toga, rad se nastavlja s crtežom "znojenje pletenje" naknadnog 16 cm, posljednji redak se izvodi uključivanjem petlji.

Izrada rublja: Zatvorimo 4 petlje na početku "prvog" (nakon glačala) serije, au sljedećim - 44 petlje. Trebalo bi biti nastavljeno pravo sve dok duljina weba neće doseći 28 cm. Mi smo uključeni u zglobove ramena, počevši s zatvaranjem 11 kotla do kraja retka; Zatim plesti 1 "lica" redak i polaganje ostatka od 29 petlji.

4) desna polica. 33 Red 48 petlji s pletenje iglice 4 mm. Mi stavljamo moj džep, 29 Kettops plesti "lice", 16 posljednje zatvoreno. Sljedeća serija sastoji se u potpunosti od petlji za lica: prva 3, zatim obrada džepa i "lica" do ruba. Rukovatelji nastavljaju na 9 cm od početka, dovršavajući uključenu stranu.

5) rupice. 3 petlje da laže "lice", napravite Nakid, 2 petlje kombiniraju i prodiru u lice, 19 lica, opet "kombinirani" lica, nakid i petlje lica do ruba. Dalje, priručnik je približno 16 cm, dovršite bajku. Da biste napravili oklop, zatvorite prvih 4 petlje u prvom redu, i u sljedećem - 44, brojeći od početka. Zatim oko 17 cm i nevažeći redak. Opet shema za stražnjicu "prozor" (izvodi se na isti način kao i prvi). Zatim plesti 28 cm do oklopa. Scos ramena nastupa, zatvarajući 15 početnih petlji i lijepljenje preostalih (29) lica. Nemojte rezati nit, samo odgoditi rad.

Članak o toj temi: Kako se riješiti mirisa mačke urine na tepihu

6) poklopac. Ali prvo morate izvesti šav. Da bismo to učinili, uzimamo desnu policu, plesti 29 petlji "lice", regrutiramo novu 34. Na isti način, činimo isto s lijevom policom. Pokazalo se 102 petlje, koje su sačuvane dok ne dobijemo 24 cm platna. Posljednji red izbijanja, petlje se zatvaraju.

Pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s dijagramom: pletene tople stvari za djecu od 1-2-3 godine s fotografijama i videozapisima

7) rukav. 35 lopatica s pletenje iglice 4 brojevi se regrutiraju, izreže se 17 redaka "redaka" uzorka ". Gloke broj 4 se mijenjaju na №3.5. Izrađuje se još 16 redova lica, a ponovno se uzimaju 4 mm. Dodaje se 1 petlju na obje strane sljedećeg retka, a zatim u svakom 8, sve dok broj petlje ne postane 53. Zatim 24 cm parenja, nevažeći redak. Markeri ili PIN-ovi označavaju posljednji redak i više od 8 (za manšetu). Petlje su zatvorene.

8) Skupština. Kapuljač je dvaput, gornji šav se izvodi. Rub seaseta pridružuje ovom dijelu na leđa, točnije, do vrata. Sredina ruba zatvaranja petlja se kombinira s šavom ramena, rukavima su ugrađeni u vojske. Kraj reda nakon zatvorenog petlja je spojen na rub zatvorenih petlji ruke. Zatim završni radovi, naime: obrada bočne šavove i rukave, džepovi za uvlačenje, pričvršćivanje.

Takva jednostavna i topla stvar će biti jednako dobra za djevojčice od 1-2-3 godine i za djevojku od 4 godine. Kao što možete vidjeti, dječji pleteni kaputi za djevojčice ne zahtijevaju posebne vještine, osim za pažnju i strpljenje!

Video na temu

Pletenje kaput, master klasa (3 dijela):

Skup dodatnih petlji:

Dječja jakna za dijete na principu našeg kaputa, master klase (2 dijela):

Čitaj više