Kako napraviti nacrt strop u kući

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Bar strop u apartmanima s betonskim preklapanjem
  • Crni strop u kućama s drvenim preklapanjem
  • Ekonomičan način izolacije grubog stropa
  • Zagrijavanje grubog stropa s toplinskim izolatorima
  • Dvostruka strop s suhozidom

Zgrade bilo koje vrste nakon provedbe glavnih građevinskih radova imaju nepristojan izgled i nacrt strop preklapanja (betonske ploče, drvene grede).

Kako napraviti nacrt strop u kući

Drveni dijagram uređaja.

Treba odmah dogovoriti da je u različitim vrstama zgrada, moguće je napraviti grubi strop na različite načine.

Svaka situacija je individualna i zahtijeva, bez sumnje, preporuke stručnjaka, ali pokušat ćemo otkriti osnovna načela za izgradnju grubog stropa. Razmotrite nekoliko varijanti nacrta završnih radova.

Bar strop u apartmanima s betonskim preklapanjem

Provesti globalnu reanimatiku stropova sekundarnog stambenog ili radova u novim zgradama, za početak, očistiti površinu betonskim pločama, ukloniti sve nepravilnosti s lopaticom i očistiti. U starim kućama, stropovi su žurno učinili sovjetski graditelj iz materijala, koji više ne odgovaraju vrijeme i vrlo uništeni. Stari stropovi su prethodno zamagljeni iz bijelog pranja ili uklanjaju sve boje.

U nekim slučajevima je učinjeno dodatni rad - čišćenje nastalih brze žbuke je u potpunosti. Na izlazu se treba dobiti glatka površina s kojom je potrebno raditi. U sljedećoj fazi su svi zglobovi između peći zatvoreni. To je potrebno za dobru vlagu i zvučnu izolaciju.

Kako napraviti nacrt strop u kući

Mogućnosti oštećenja ploča.

Strop se tada mora tretirati uz prajmer i poravnati površinu za početni kit kako bi se uklonile sve površinske mane. Na samom kraju, trebali biste hodati do kraja kit i očistiti abrazivnu košulju kako biste eliminirali i najmanje nepravilnosti. Prije završetka stropa ponovno biste trebali otići na prajmer.

Jedna od varijanti nacrta stropa je suhoziga, skriva apsolutno sve nepravilnosti, kao i s njom, možete stvoriti uzorak ili, postavljati geometrijski, stvoriti nekoliko razina. Takvo mjesto će vam omogućiti da postavite točke svjetla oko perimetra ili u sredini.

Članak o temi: Slučajevi zidova gipsa u kupaonici s police i niše

Natrag u kategoriju

Crni strop u kućama s drvenim preklapanjem

Samostalno napraviti grubi strop u drvenim kućama je jednostavno , U pravilu, rad počinje pričvršćivanjem izolacije vlage u zraku ispod. Tada je neobrađena odbora punjena izoliranom i ležima toplinske izolacije. Potrebno je obratiti pozornost na činjenicu da ako planirate instalirati reflektore, izolacija će spriječiti izmjenu topline žarulje. Regija između svjetiljke i izolacije nije ventilirana, koja zatim dovodi do čestih kvarova uređaja za rasvjetu. Moguće je spriječiti ga pomoću male rupe između vrućine ili svjetiljke. Proveden rad će omogućiti normalnim instrumentima normalno funkcioniranje i stvoriti optimalnu ventilaciju.

Natrag u kategoriju

Ekonomičan način izolacije grubog stropa

Kako napraviti nacrt strop u kući

Drvena stropna izolacijska shema.

Kao grijač koristi se otopina cementa i drvne piljevine ili pergamenta. Proces je sljedeći. Prvo morate liječiti drvene grede s antifungalnim septičkim, a zatim stavite spremnik vodonepropusnog materijala preko cijele površine poda preklapanja drvene kuće. Drvene strukture tretiraju se antifungalnim lijekovima.

Sljedeća faza je polaganje vodonepropusnosti tijekom područja preklapanja. Tada morate pomiješati cement i piljevinu. Topli strop u kući ne smije biti manje od 20 cm. Podijelimo područje pet za pet i dobivamo prostor koji trebate sipati. Potreban broj cementa je jednostavno određen, dovoljno je da ga otopiti u omjeru od 10/1, tj. Voda je potrebna 1,5 kante na 10 kante piljevine.

Dakle, to će biti brzo zamrznuta smjesa, koju je potrebno ispuniti svu prazninu između stropa preklapanja i povrata. Možete primijeniti ovu metodu samo tamo gdje postoji slobodan pristup prostoru iznutra, nije dostupan u slučajevima rada ispod.

Natrag u kategoriju

Zagrijavanje grubog stropa s toplinskim izolatorima

Radeći izolaciju drvenog stropa, prije svega morate brinuti o zaštiti očiju i kože, jer stakla kockanje uzrokuje najjaču iritaciju. Da bismo to učinili, moramo biti unaprijed s respiratorom, zaštitnim naočalama i uske odjeće. Grijači uključuju staklo kockar, mineralnu vunu, poliuretansku pjenu i mnoge druge.

Članak o toj temi: Kakav turen se sastoji od tuša

Kako napraviti nacrt strop u kući

Shema žbuka s krimbonom.

Proces izolacije je sljedeći: nokti su zakinuti na nacrt stropa za otprilike pola, a zatim se izdržljivi niti protežu između noktiju s isprekidanim linijama, toplinski izolator je složen između njih. Nakon što je učinio ove postupke, potrebno je postići nokte dublje pritiskom na staklenu kockanje.

Tada je film koji sprječava stvaranje kondenzata obvezan je na nacrt stropa. Konačno, privlači gipsanu ploču, koja će sakriti manu i omogućiti strop da izgleda glatko. U drugim slučajevima, valjana ili izolacija lišća, mineralna vuna i šperploča, čvrsto položena između greda šipke i hrani šperploča na grede i kranijalne šipke.

Natrag u kategoriju

Dvostruka strop s suhozidom

Nedavno, gipsana ploča je široko korištena pri provođenju građevinskog rada. To je zbog činjenice da je to savršeno glatki materijali i ekološki prihvatljivi. Uz to, postoje padine, stropovi, je podignuta jednostavnost i sve površinske krivulje su poravnate. Struktura ovog materijala je jednostavna, a trošak je jeftin. Budući da je gipsana ploča obložena kartonom, njegova uporaba je neprihvatljiva u sobama s povišenom vlagom, jer materijal može "plivati".

U dobro prozračenim sobama, kao što su kupaonice s izvrsnim ispušnim plinom, možete koristiti gipsanu ploču otpornu na vlagu s dodatnom zaštitom. Iz ovog materijala vrlo je zgodno stvoriti dizajne bilo koje složenosti, uključujući dvostruki strop bilo koje dizajne i brojke.

Ugradnja stropa je najprije izrađena od definicije horizontalne i mjerenje visine prostorije u svim kutovima, a zatim je odabran najniži kut. Povlačili smo 4-5 cm prema podu i uz pomoć razine vode provodimo horizontalnu. Zatim, pobijedite liniju na određenoj razini unaprijed pomoću slikarskog kabela oko perimetra prostorije ispod stropa. Buši rupe za titke i pričvršćivanje UD profila.

Sljedeći korak je provesti paralelne linije na udaljenosti od oko 60 cm. Stijenje od suspenzije ispod njih. U ovoj fazi trebat će vam obična ribolovna linija, s kojom će biti moguće točno pričvrstiti profil u horizontalnoj ravnini. Rastegnite ribolovnu liniju i pričvrstite SD profil na suspenziju samoizgrađenih oblaka i stezanju suspenzija tako da ne ometaju. Na mjestima na policama od gipsanih ploča, poprečni stropni profili su fiksirani. Važno je izračunati sve tako da se rubovi montiranih listova konvergiraju na jedan profil.

Članak o temi: Vertikalni cvjetnice u zemlji (45 fotografija)

Nakon toga montiramo gipsanu ploču. Otprilike prva razina dvostrukog stropa izgleda ovako. Vijci samo-tapka trebaju biti smješteni na udaljenosti od ne više od 25 cm jedan od drugog. Mjesto gdje će se pojaviti instalacija druge razine, naravno, nije potrebno oprati. Zatim, na suhozidu, bilježimo značajke gornje razine stropa i pričvršćuje se na okvir kroz profil listova. Tada se sklop drugog ražnja i SD profili su sastavljeni. Trebalo bi biti posvećena činjenici da ako će strop imati kovrčave zavoje, onda se profil mora rezati s blagim razmakom.

Instalacija druge razine stropa počinje s okvirom okvira gipsane ploče. Na rubu lista nalazi se ispod, učvrstite profil koji će ponoviti gornju liniju. Zatim su sve vertikalne površine slične dual strop ušivene. Između prve i druge razine stropa, žice se popločavaju pod točkama svjetla. Na pravim mjestima u suhozidu, rupe ispod svjetiljki su izrezane. Tada su svi priključni šavovi neugodno od žbuke.

Dvostruki stropovi mogu se kombinirati, na primjer, prva razina je uobičajeni whirlpool ili zatezanje filma, a drugi je gipsan ploča. Također, nacrt strop može biti uređen u obliku suspenzija, tračnica i stubišta. Ogroman broj stropnih varijacija u kombinaciji s različitim završnim materijalima, omogućuje implementaciju bilo koje dizajnerske ideje i donijeti izuzetnu udobnost u sobu.

Čitaj više