Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Anonim

Jedna od ugodnih značajki unutarnjih vrata je relativno mala težina platna i nedostatak nužnosti u složenim mehanizmima zaključavanja. I to znači da je ovdje moguće staviti najjednostavniju kondiciju i, što je najvažnije, takve modele koji nisu potrebni za ugradnju.

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Montaža

Instalacija leptira petlje na unutarnje vrata je najpristupačnija i jednostavna opcija.

Što je?

Najčešći od svih vrsta lopatica vrata uključuju opcije, budući da je instalacija najjednostavnija. Ostatak opcija su kartice, dvostrani, potrebno je smanjiti, to jest, raditi na kraju platna i kutije utora.

Butterfly rezati vaše potrebe. Karte za petlje kao što je izrezana s jedne ploče i prilikom zatvaranja krila, manja je mapa precizno slagala u većem brodu. Debljina ploča je samo 2,5 mm, tako da je u uobičajenom tehničkom klirensu za rijeku - 3-4 mm, savršeno je postavljeno.

Kartice priključaka tako da podsjećaju na leptir krila da su vrata vrata i počela nazvati. Bez rezanja, instalirajte ih vlastitim rukama nije poteškoća.

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Međutim, takav dizajn također ima nedostatak. Leptir je inline, to jest, potrebno je popraviti ga u isto vrijeme na platnu, i na uspona kutije. Prema mišljenjima, to nije u potpunosti prikladno. Pitanje se pojavljuje kako ukloniti list s petlji pri uklanjanju namještaja, na primjer ili popravak. Nažalost, postoji poteškoća: pribor će morati izaći, jer inače vrata ne mogu ukloniti list.

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Prednosti i nedostaci modela

Ugradnja petlje leptira za unutarnja vrata, sa svojim vlastitim rukama, daju krila određene prednosti:

  • Instalirajte dodatke mogu se instalirati na platno bez ikakve pripreme;
  • Leptir pruža čvrsto prianjanje krila u kutiju;
  • Možete objesiti petlju za nekoliko sati;
  • Furnitura se odlikuje dugom servisnim životom.

Članak o temi: Uključivanje padina suhozida

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Proizvodi i nedostaci:

  • Ova opcija je prikladna samo za svjetla vrata, jer s velikom težinom platna postoji rizik od kartica;
  • Uklonite tkaninu s petljima nije lako, jer se recenzije pokazuju, morat ćete rastaviti spojnice;
  • Da biste instalirali leptire, možete položiti samo kutiju s krilom samo na ravnu površinu.

Odabir pribora

Recenzije o petlji-leptir za unutarnja vrata ukazuju na to da je vrlo važno da to nije samo ispravno montirati uređaj ispravno, već i odabrati.

  • Materijal - model od čelika ima najveću trajnost. Metal je vrlo izdržljiv i izdrži veći opterećenje. Veliki i mjed: Njegova vrijednost je veća, ali ova legura potpuno ne podliježe koroziji. Meke legure ne mogu se koristiti. Na fotografiji - mjedeni spojnice.
  • Količina - obično su potrebne 2 petlje, međutim, s velikim krilom ili većom težinom, bolje je biti ojačana i osigurana više - do 5.

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

  • Proizvođač - bez posebnog znanja za procjenu stvarne kvalitete proizvoda nije tako lako. Dobro poznati proizvođač barem daje fitness jamstvo.
  • Prije kupnje i stavljanja petlje, morate saznati točno ono što vam je potrebno - desno ili lijevo, jer nisu zamjenjivi.

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Kako instalirati leptir petlje na vrata snimanja

Udarite pribor svojim vlastitim rukama je vrlo jednostavno. Glavna složenost ovdje je poravnanje tijekom rada kutije, a vrata blegase. Sam proces je jednostavan i posebni alati ne zahtijeva: trebate nož, liniju, bušilicu i odvijač.

  1. Na vratima su zabilježene mjesta pričvršćivanja leptira - u pravilu, udaljenost od gornjeg i donjeg ruba je 20-25 cm. Ako trebate staviti srednje pričvršćuje, oni su ravnomjerno između gornjeg i nižeg.
  2. Ako su šarke instalirane na podu, tada je krila ugrađena u okvir vrata - uzimajući u obzir jaz između gornjeg ruba i horizontalne poprečne trake. Ako se instalacija napravi na već instaliranim vratima, tada je krila fiksirana u okomitom položaju pomoću drvenih klinova. Provjera razine vertikalne.
  3. Na uspona kutije slave se centri leptirskog vezanja. Zatim uklonite krilu vlastitim rukama.
  4. Na kraju platnene petlje na označeno područje, bušilice za pričvršćivanje. Zatim provjerite ispravnost položaja i popravite uređaj vijcima s odvijačem. Slično tome, stavljaju drugu petlju.
  5. Ponovno se platno umetnu u okvir ili ga popravite okomito. Kartica se primjenjuje na uspona, bušotine i pričvrstite vijcima. Operacija se ponavlja s ostatkom pribora. Stezanje vijaka moraju biti pažljivo kako biste spriječili diskove.

Članak o temi: Toplinski kontroler za topli kat: Kako i što odabrati

Kako instalirati leptir petlje na snimljene vrata

Nakon ugradnje, pribor se podešava i podmazuje motornim uljem, na primjer. Proizvodi za posebne njege ne zahtijevaju, pa je dovoljno za podmazivanje 1 puta godišnje.

Instaliranje leptirnog loopera na unutarnje vrata, na video se smatra u svim detaljima.

Čitaj više