Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

Anonim

Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

Kupaonica za 6 četvornih metara. M - je li to puno ili malo? Na prvi pogled, to je vrlo malo, ali ako dođete u dizajn s fantazijom, možete stvoriti vrlo zanimljiv i elegantan interijer. Dakle, kako bi se stvorio dizajn kupaonice od 6 m2, trebate, prvo, slušati neke dizajnerskih trikova, i drugo, odlučeno je na odgovarajući stilist.

Koristan savjet

  1. Zrcalne površine su najbolji način da vizualno povećavaju unutrašnjost. Naravno, ne morate se objesiti u kupaonici za više od jednog ili dva zrcala. Možete odabrati namještaj i tehniku ​​s sjajnim, reflektirajućim površinama.
  2. Još jedna pomoćna kupka je prozirni materijal. Vrata ormarića, vrata tuša, police mogu biti transparentne. To će stvoriti učinak lakoće i nemilosrnosti.
  3. Sve kupaonske vodovod treba izvoditi u mini verziji. To može biti, na primjer, mala kupaonica ili minijaturni WC.

    Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

  4. Sav vodovod i namještaj koji se mogu izgraditi - ugraditi. Koristite svaku besplatnu nišu.
  5. Svi ormari bez kojih, naravno, ne čine, trebaju biti suspendirani. Pod takvim suspendiranim ormarima možete postaviti različite korisne stvari, kao što je perilica ili umivaonik.

    Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

  6. Elementi dekor trebaju biti što kompaktni i ekspresivni. Svaki dodatak treba biti strogo "na svom mjestu" i točno odgovara određenom stilistu.
  7. Ako više volite zidnu pločicu za zid i pod, odaberite Opcije s dijagonalnim uzorkom. To će profitabilno ukrasiti malu sobu.
  8. Sve središnje boje trebaju biti plavuša i pastel. Svijetle nijanse (tamnocrvena, tamno zelena, bogata plava) će vizualno smanjiti sobu. Ako želite odabrati jedan od ovih tonova, neka slika samo neke dodatke.

    Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

  9. Ne zaboravite na dobru rasvjetu. Nema potrebe za održavanjem kupaonice u sumrak - ova romantična opcija prikladna je samo za prostrane kupaonice.

Članak na temu: Instalacija i pričvršćivanje kupke do zida

Provansa Kupaonica

Postoje mnogi stilovi u kojima možete organizirati kupaonicu - klasični, minimalizam, ambijen, itd. Jedna od najuspješnijih opcija je Provence. Popišimo se kako napraviti mali dizajn kupke od 6 četvornih metara. m u maslinovom stilu.

Provence je mala pokrajina u južnoj Francuskoj. Prema tome, ova stilistika prenosi sve raspoloženje teren. Provence karakterizira čisto nebo, plavo more, šume s hrastovima, prostranim poljima lavande. Svakako uzeti u obzir ovo prilikom stvaranja interijera.

Svi maslinovi namještaj moraju se izvoditi ispod starih dana. Na primjer, možete tražiti vodovodne kupke i toalete u retro stilu. Tradicionalna maslina kupaonica - zaobljena, na zakrivljenim brončanim nogama. Prekrasan maslinik za kupaonicu obično možete stvoriti vlastite ruke. Da biste to učinili, trebat će vam najjednostavniji drveni kabinet, bijelu boju i malo strpljenja. Primjena pripravka pripravka, stvorit ćete jedinstveni dio interijera za nekoliko sati. I najugodnija stvar u ovom procesu je da je neuobičajeno jednostavno. Čak i osoba bez posebnih vještina i alata će se nositi s takvim radom.

Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

Da biste dodali kupaonicu na još tradicionalniji prikaz maslina, obratite pažnju na svoj cilj. Bolje je odbiti u ovom slučaju s tradicionalne pločice, zamjenjujući ga na žbuku (odaberite žbuku koja je prikladna za uporabu u uvjetima visoke vlažnosti). Potrebno je nepažljivo staviti gipsa, pustiti da zidovi ostaju neravni. Svjetlosni strop može se dodatno ukrašen malim drvenim gredama.

Također jedna od specifičnih komponenti maslinovog stila je prisutnost slatka dodatna oprema. Idealno o stvarima obojenim nježnim ružičastim i bijelim cvjetovima. Na primjer, vaša kupaonica savršeno uređuje šarenu tuš zavjesu. Osim dodatne opreme s cvijećem, trebat će vam i sve moguće brončane pribor.

Članak o temi: Kako jednostavno i jednostavno može napraviti cvijeće od tila za zavjese s vlastitim rukama

Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

Moderna kupaonica

Točna suprotnost Provence je moderno. To je stil kasnog 19. - početkom 20. stoljeća. Njegova glavna značajka je u punom neuspjehu ravnih linija. Sve moderne linije glatke, valovite. Ova činjenica najuspješnije naglašava interijeru minijaturnih prostora.

Da bi se u kupaonici naglasio ovaj stil, idite na zidove vodootporne pozadine s zamršenim i suklatnim uzorcima. Osim toga, možda neće biti samo uzorci - i slika isprepletenih boja ili grana drveća. Međutim, zapamtite, veliki uzorci su prikladni za prostrane prostore, male - za male. Kat-u-style kupaonica se može razdvojiti konvencionalnim svjetlosnim pločicama, koji je stiliziran pod mramorom. Lijepa je, ali u isto vrijeme praktična opcija.

Što se tiče materijala za namještaj i dekor stavke, bolje je dati prednost kamen i prirodno drvo. Dopuštena je koristiti tamnije unutarnje stavke, pod uvjetom da će biti instalirani na svijetlo pozadinu.

Kupaonica dizajn 6 četvornih metara. M.

Čitaj više