Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

Anonim

Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

Ljubičasta boja u unutrašnjosti izgleda prekrasna, preferirao je u dizajnu u svom vremenu u dizajnu, kraljevima. U modernom dizajnu dizajn se koristi kao za projektiranje unutarnjih ureda i privatnih kuća, apartmana. Postoje ljubavnici koji ga vole drugima. Moguće je skladnu kombinaciju ove boje s mnogim bojama i nijansama.

Kakvu vrstu mjesta u vašem domu ili udoban apartman niste odlučili organizirati, ova boja je bolja za razrjeđivanje. Optimalno načelo zlatnog dijela, kada 60% - glavni i 40% opcionalni. Pokušajte na razini oka kada sjednete na krevet u spavaćoj sobi, često ste naišli na dodatni ton od ove osnovne. Dati dodatnih 60% područja.

Stručnjaci se ne preporuča dati puno područja ovoj boji u dječjoj sobi. Činjenica je da ona utječe na psihu pomalo ugnjetavaju ako je dugo ostati u sobi s takvim zidovima. A ako želite, samo, s tim da napravite sjajne akcente, vrlo je pogodan za dizajn prekrasnog dizajna za vrtić.

Kombinacija

Violet je savršeno u kombinaciji s:

  1. Bijela.

    Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

  2. Krema.
  3. Mljekara.
  4. Blijedo žuta.

    Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

  5. Svjetlo ružičaste.
  6. Lila.
  7. Lavanda.
  8. Zelena.
  9. Maslina.

    Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

  10. Salatov.
  11. Pješčana.
  12. Bež.
  13. Crna i izvrsna kombinacija s drugim bojama.

Koju boju postaje bolja s njim? Odaberite svoj ukus.

Dnevna soba

Netko tapeta u ljubičastoj može se činiti previše tamnim. I tu je. Ali ako odlučite organizirati hodnik u ovoj boji, opcije su moguće kako je lijepo razrijeđena. Na primjer, moguće je na zidu koji ima kauč, da potroši liniju iz ruke i jednu polovicu zida, na primjer, dno kako bi obojili ovaj ton i vrh kako bi se napravila žuta ili slama. Bit će vrlo lijepo. Zatim postavite podove s ljubičastim svjetiljkama. Ako obožavate ovu boju, iako presvlake kauča.

Članak o temi: oblikovanje u unutrašnjosti za odvajanje pozadine: 5 ideja za uporabu

Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

Lijepa kombinacija s bijelim. Dvorana će izgledati vrlo oprezno. Učinite takvu kombinaciju kada dno zida u našoj glavnoj boji, a vrh je bijela. Pozadine mogu biti strogi monofoni ili s velikim ornamentom, u široku prekrasnu traku s refleirom, koji izgleda originalno.

Spavaća soba

Za raspored spavaće sobe stručnjaci preporučuju umjereno koristeći ovu nijansu. Najbolje od svega glavnog tona za zidove uzimaju uobičajeno: krema, bež, lagana salata, pijesak, mliječni ili drugi pastelni ton koji vam se sviđa.

Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

Za spavaću sobu prikladna je kombinacija ljubičaste lavande. Neka zidovi budu Laveavs, i oko perimetra svakog zida na centimetrima 40 je naša glavna nijansa. Bit će oslobođen prekrasna. Ili unutar krema i uokvirivši njegovu kraljevsku ljubičastu. Nakon što se razmotrene opcije, može se reći da ljubičasta boja u unutrašnjosti može postati jedna od glavnih i savršeno kombiniranih i skladno komplementacija pastelnih boja.

Dječji

Djeca imaju drugačiji okus i događa se da se beba u svojim drugim omiljenim bojama naziva ljubičasta, a također voli roditelje. Ali, u ne žuri, u velikim količinama, ova nijansa može spriječiti da se psihe i izaziva potištenost sina ili kćeri. Pitajte dijete ili kćer koju su boje još uvijek i razabila zidove u drugom osnovnom tonu. Neka ova boja bude poput uspješne kombinacije s drugima. Na primjer, slon se može isporučiti na stalak u takvom tonu.

Ljubičasta boja u unutrašnjosti vrtića može biti divno da se manifestira u priboru, kao što je elegantna vaza na polici, jastučići na krevetu, mogu se šivati ​​tako da šivate tako mekani pouf.

Kuhinja

U kuhinji je ova boja prilično dopuštena. U kombinaciji s njim:

  1. Bijela.
  2. Krema.
  3. Maslina.
  4. Pijesak i drugi.

Ako naručite čajnu kuhinju, onda možete napraviti vrata membera i pješčanih vrata i radne površine toglica, na primjer, ljubičasta. Na radnoj pregači po staklu možete staviti slike, na primjer, svijetle ljubičice. Takav izbor boja savršeno se kombinira s drugima u sobi. Na podu može ležati pijesak linoleum, bit će usklađen s kuhinjom glavom.

Članak o temi: Dobivanje goriva iz prirodnog plina

Ljubičasta boja u unutrašnjosti, kombinacija ljubičaste boje

Ponekad prodaju ljubičaste kuhinjske ručnike i salvete. Dobre kuhinje zavjese s bijelim, otvorenim ugodnim oblikom. Možete objesiti na kuhinju kako biste objesili škonij s takvim flappon - prekrasna kombinacija protiv pozadine bijelih zidova ili druge ugodne sjene zidova.

Ako želite, u kuhinjskom podu možete odabrati veliku pločicu od vrlo tamne boje. Neka je istaknuto izvukao majstor koji unajmljujete. Ako vam se čini da je boja previše tamna, možete ga izmjeriti u šarenju s bijelim kantinom, maslina. Da, bilo koju nijansu koja je ugodna i skladno uklapa u kuhinju unutrašnjost.

Župnija

Ako imate prostrani, kvadratni format predsoblje, a zatim kombinacija ljubičaste do polovice zidova sa svijetlim umjetnim kamenom, na primjer, bež je sasvim moguće. Neka se dekorativni kamen nalazi na uglovima. Ovaj dizajn u unutrašnjosti izgleda vrlo elegantan.

Zrcala

U bilo kojoj sobi s ovim tonom činilo se lakšem, objesiti veliko zrcalo na zidu ili nekoliko malih ogledala. Lijepo, kad je uzglavlje bračni krevet kao što je zrcaljeni sastav, na primjer, iz oko više i manjih ogledala, koji su montirani s tekućim noktima u kreativnom neredu na pozadini. Možete kupiti jedan veliki ogledalo u šik Purple Rim. Ogledalo je uvijek savršeno u kombinaciji sa situacijom u bilo kojoj sobi.

Čitaj više