Bed ormar transformator radi sami iz LSSP

Anonim

Proizvodnja namještaja za domaću kuću nije samo potrebna, već i vrlo zanimljiv proces. Često je moguće napraviti takve stvari koje u trgovini kupuju vrlo problematične, a nikada nisu inferiorni u svojim tvorničkim analozima. Da biste napravili transformator kabineta s vlastitim rukama, ne morate biti veliki profesionalni, ali će se upute morati u potpunosti držati.

Bed ormar transformator radi sami iz LSSP

Kompaktan i udoban ležaj Transformer Cabinet izvrsno je rješenje za male prostorije.

Materijali i piljenje

Alati i materijali:

  • rulet;
  • elektrolik;
  • bar;
  • LSSP;
  • šmirgl papir;
  • četkom;
  • Antiseptička otopina.

Bed ormar transformator radi sami iz LSSP

Zbog svoje ekološke prijateljske, snage i jednostavnosti u obradi, namještaj štit je izvrstan materijal za proizvodnju kabineta transformatora.

Obično, u proizvodnji takvog namještaja, koriste se 2 materijala:

  1. Štitnik namještaja. Ekološki prihvatljiv materijal, koji se dobiva pritiskom na šipke ili ploče, a bez korištenja sintetičkih smola. Ima vrlo visoku marginu snage (nije slabija od polja) i istovremeno je vrlo lako obraditi. Postoji samo 2 minus materijala: nemoguće je dobiti u mnogim gradovima svijeta, a ako možete, onda samo za prilično veliki novac.
  2. LSSP. Sve tvornice rade s pećnicom, tako da možete vidjeti i stol, krevet, ormar i još mnogo toga iz ovog materijala. Ima nisku marginu snage, veliki izbor boja (niti jedan od postojećih podsjeća na prirodan) i može se također razlikovati u debljini i gustoći. Jedini stvarni minus je štetne emisije u okoliš koji se izravnavaju pomoću posebnih kantata. To je materijal za srednje gustoće i koristit će se debljina od 20 mm.

Na samom početku morate napraviti piljenje ploča za proizvodnju kabineta kreveta:

  • 40 * 170 cm - 2 kom.
  • 40 * 220 cm - 2 kom.
  • 20 * 165 cm - 1 PC.;
  • 20 * 210 cm - 2 kom.
  • 35 * 165 cm - 1 PC.;
  • 170 * 220 cm - 1 PC.;
  • 82 * 208 cm - 2 kom.

Članak na temu: Vodeni topli kat u drvenoj kući bez estriha

Usput će potrajati 3 rezova trake za 216 cm s poprečnim presjekom od 25 x 40 mm i puno rezanja ploča 164,5 cm. Krveni drvo će se koristiti na samom kraju, tako da prije početka rada dovoljno vremena za pijesak materijala s emery papirom, a zatim premazati antiseptičko rješenje protiv vlage i insekata za produljenje vremena rada.

Glavni rad na Skupštini

Bed ormar transformator radi sami iz LSSP

Široka boja LDSP omogućuje vam da odaberete takvo rješenje koje će omogućiti budućem krevetu kabinetu na transformator da se skladno uklapa u unutrašnjost prostorije.

Alati i materijali:

  • LSSP;
  • odvijač;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • rotacijske petlje;
  • Čepovi za namještaj;
  • ;
  • željezo.

Ovdje je proces prilično kompliciran u praksi, iako je teorija vrlo jednostavna. Na samom početku kutija simulira vanjski ormar. Da biste to učinili, postoji 40 * 170 cm ploča između dvije ploče 40 * 220 cm. Značajka u ovom slučaju bit će činjenica da je dno uvlačenje iznad razine poda od 0,5 cm, a na vrhu - ljubavi. Takav potez omogućuje vam da instalirate dizajn čak i na neravni pod.

Svi spojevi su napravljeni kroz bočni zid u rebnoj ploči. Za početak, u svakom rubu izbušene su dvije rupe malog promjera, nakon čega se napravi estrih. Ako iz bilo kojeg razloga rupe će biti zaboravljene, onda je moguće staviti pukotinu na pukotinu, koja će se pretvoriti u dodatne financijske i privremene troškove.

Tada je kutija presavijena, ali morat će malo raditi s njom:

  1. Između ploča 20 * 210 cm postavljen je 20 * 165. Metoda popravljanja ostaje ista, a ova strana će biti usmjerena izravno na "bliže".
  2. S druge strane (na isti način) 35 * 165 je pričvršćeno na takav način da gornji rub je laganje, a donje se poslužuju kao improvizirane noge.
  3. Oba kutija se kombiniraju u jedan dizajn. Da biste to učinili, iskopavanje se bira eksperimentalno u "ormar", ali visina fiksacije je strogo 25 cm iznad razine poda. Za fiksiranje se koriste rotacijske petlje, fiksirane s 2 strane.

Članak na temu: Kako naplatiti bateriju bez telefona?

Bed ormar transformator radi sami iz LSSP

Dizajn koji je sposoban za penjanje i spuštanje je glavni detalj budućeg ležaja kabineta transformatora, tako da je vrlo važno kada se sklop pridržava sve točke uputa.

Kao rezultat toga, ispada o dizajnu koji se već može spustiti i popeti se. Ali ostatak je i dalje nemoguće, jer postoje samo 2 okvira međusobno povezane. Sada morate montirati rebra ukočenosti i magazina. Akcije će izgledati ovako:

  1. Napravite longitudinalno u krevetu 2 bar glatko u središtu štitova. Učvršćivanje se javlja iznutra, ali vijci ne bi trebali probiti kroz štit kroz, zbog čega će morati iskoristiti prašinu. Ako nema dezertera, možete zamotati bušilicu s plavom trakom na željenoj razini tako da ograničava promociju. Sve točke zglobova mjere se pomoću razine montaže.
  2. Točno između montiranih bara je opaki još jedan. Ovo drvo je također fiksirano na vijak za samozaštit, ali pod kutom od 30-45 °. Posebno je teško napraviti točnu rupu, ali to će morati to učiniti. Za poravnanje se koristi drvena tračnica ili na istoj razini ako je njegova duljina dovoljna.
  3. Odbor za rezanje 15 * 150 mm je paralelna u širini u koracima od 10 cm. Ako povećate korak, madrac će pasti u rupe, a ako se smanjite, krevet će postati previše težak. Svi spojevi su izrađeni od prethodno opisane metode za barove, a fiksacija se izrađuje u svim 3 boda.

Nakon rada dobiva se dizajn koji se već može koristiti za spavanje. Ali morate završiti neke dekorativne poteze.

Završetak rada

Bed ormar transformator radi sami iz LSSP

Nezavisna instalacija kreveta kabineta transformatora omogućuje vam da odaberete ne samo dizajn, zatim materijale i pribor po pristupačnoj cijeni, a ne da preplaćuju za skupštinu.

Na samom kraju, morate pričvrstiti do ormarića s obrnute strane ploče 170 * 220 cm. To će povećati karakteristike čvrstoće, a istovremeno će se zatvoriti dodatni lumen. 2 longitudinalni štitovi su zabilježeni ispod kreveta, između kojih je udaljenost 1 cm. Popravite ih će morati biti prilično oprezni, tako da ne stavljate ni male čipove.

Članak o toj temi: Dječji sjenibos za vrtić: Zahtjevi i registracija

Nakon svega toga, na vijcima postoje posebni čepovi namještaja, koji savršeno skrivaju sve glave iz očiju, a rubovi su zalijepljeni na rebrima. Za popravak Kanta koristi se najdobredniji željezo, koji je u svakom domu. Ali ovdje morate zapamtiti da će neravnomjerno popravljanje morati zamijeniti Kanta novom.

Ako želite, možete montirati ručke namještaja za vrata za stvaranje simulacije običnog kabineta. Važno je samo promatrati ispravnu razinu, kao i predvidjeti da njihova duljina ne ide dalje od nogu, inače ćete morati ponoviti.

A sada ostaje samo staviti madrac, ispuniti nove listove i kariran. Možete nastaviti s dugo očekivani odmor!

Rad s LSSP-om je vrlo jednostavan čak i za početnike, bez obzira na to je li tablica napravljena, krevet ili police za knjige.

Važno je samo slijediti sve upute.

Čitaj više