Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

Anonim

Pribor za vrata su vrlo raznoliki i danas se proizvodi od raznih materijala, pa čak i ima dodatne značajke. No, pitanje na kojem bi trebalo biti u udaljenosti u unutarnjim vratima, ostaje relevantno. To je uglavnom povezano s činjenicom da se ovdje ne pružaju točni standardi.

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

Rezanje petlji

Težina interijera

To je jedna od osnovnih karakteristika, s kojima je odabrana fitness. Jasno je da su uzorci iznad glave od aluminijske legure nisu kontrolirani s teškim staklenim mrežama, tako da se ne mogu pričvrstiti, a snažan skriven će otvaranje i zatvaranje svjetlosti plastične krila prilično teško.

Najčešći materijali za unutarnja vrata su kako slijedi.

  • Plastika - opcija za ured. Proračun, porezi niska težina, ali ne i previše izdržljiva. Potrebno je najjednostavnije svjetlosne elemente.

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

  • Shield Shield - je drveni okvir, obložen MDF listovima. Težina je minimalna, snaga je mala, izgled je mnogo više mogućnosti. Možete objesiti nadzemne i mortise fitings.
  • Iverovnica - tkanina iz cijelog lista ima prilično pristojnu snagu. Tako možete instalirati bilo koju prikladnost pogodna u težini.
  • MDF - Unutarnje sklapanja iz MDF-lima teži vidljivo više, jače, više izdržljiviji, ne boji vode, ima vrlo estetski izgled. Pribor se može priključiti na bilo kakve vrste kovanih nadzemnih modela, skrivenih, pokoravanje i tako dalje. Možda je potrebno instalirati više od 2 elemenata na velike veličine.
  • Tkanina iz drveće je mogućnost najelegantnijeg i skupljeg. Najteže - ovdje vjerojatno neće trebati 2, ali više elemenata.

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

Karakteristike priključaka

Objesite ili ugrađeni dodaci su potrebni u skladu ne samo sa stilom, već i uzimajući u obzir mogućnosti. Udaljenost između šarki na vratima broje iz tih istih razmatranja.

  • Opći zaslon - uobičajena opcija je u stanju izdržati 25-30 kg težine.
  • Uvijen - snažnije, osobito ojačano. Oni se koriste za instaliranje na teških drvenih vrata.
  • Snaga prženog modela određuje se brojem igle.

Članak o toj temi: Upozorenja Veznih shema: za kućnu molitvu, sedam za cijelu obitelj, ime besplatno, preuzimanje za muškarce

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

  • Skriveno - možete se čak instalirati na vrata od metala, ali, naravno, modeli snage se razlikuju. U pravilu, pričvrstite najmanje tri kako bi se osigurala mogućnost podešavanja u tri ravnine. Na fotografiji - ugradnja priključaka.

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

Na kojoj udaljenosti stavljaju petlju na vrata

Ovaj parametar ovisi o broju fitinga, koji je povezan s težinom krila. Iznimka - udaljenost od ruba za donju i najvišu petlju. Udaljenost je 15-25 cm i strogo nije regulirana: čak su dopuštene čak i različite udaljenosti od gornjih i donjih rubova, ako je zbog raspodjele težine u krilu.

Veliki proizvođači u uputama vode omjer težine platna i broja stavki:

  • Na svjetlosnim vratima su instalirani 2 elemenata. Udaljenost između njih određuje se visinom krila;
  • S masom weba u 35 kg preporučuje se da objesite 3 petlje na jednakoj udaljenosti jedna od druge. Udaljenost od ruba u ovom slučaju treba biti ista;

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

  • S težinom od 35-50 kg, 3 elementi su instalirani, ali na drugi način: 2 na vrhu i 1 dolje. U isto vrijeme, udaljenost između centara dva gornja elementa je 25 cm;
  • S masom od 50-80 kg poželjno je instalirati 4 elemenata - 2 ispod, 2 na vrhu, udaljenost između para elemenata 25 cm;

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

  • S visinom od više od 210 cm, pribor treba biti postavljen simetrično između njih dvojice najbliže rubu. Udaljenost je određena visinom krila.

Na kojoj udaljenosti na unutarnjim vratima

Da biste saznali u kakvoj udaljenosti se stavljaju na vrata, možete koristiti tablicu razvijen za takve slučajeve.

Težina platna
Omjer udaljenosti između petlji na širinu otvaranja više od 1: 4Omjer udaljenosti između petlji na širinu otvora je manji od 1: 4Broj elemenata, računala
0-252.
25-400-152-3.
40-6025-403.
60-8040-60četiri

Čitaj više