Applique "medvjed" u starijoj skupini kukičana i papira s predlošcima

Anonim

U djetinjstvu svi volimo gledati crtiće. I mnogi od njih nam govore o životu još uvijek ljubaznih ljubitelja meda, o medvjedima. Applique "Teddy" u višoj skupini vrtića je jedan od najčešćih obrta, pogotovo jer je moguće izvesti iz raznih materijala - od papira do kukičana.

Primjenjivati

Appliques na temu "Medvjed", kao i "Naš omiljeni medvjed i njegovi prijatelji" bit će shvaćeni od strane djece najstarije grupe s praskom, pa vam predlažemo da takve prijave zajedno s djecom.

Primjenjivati

Ravnati

Primjenjivati

Za proizvodnju medvjeda od papira, trebat će nam:

  1. Karton;
  2. Papir u boji;
  3. Škare;
  4. Ljepilo.

Također možete koristiti predložak za izradu medvjeda točnije.

Primjenjivati

Dakle, kada je sve što trebate je spremno, možemo nastaviti na posao.

Na obojenom papiru smeđe, morate cirkulirati pojedinosti medvjeda s medvjedom i izrezati ih.

Primjenjivati

Karton Uzmite plavu boju, napravite zelenu travu s papirom na njemu.

Dakle, trava je pahuljasto, moguće je napraviti "pečeno" do gornjeg ruba papira u boji - za rezanje papira, rezovi trebaju biti na cijeloj širini međusobno.

Kada je pozadina za Appliques je spremna, počinjemo ga prvo lijepiti na to Torzo MISHUTKE. Gornje noge nisu potrebne za ljepilo, jer želimo oblačiti naš šumski prijatelj u Motley Cats.

Primjenjivati

Zatim slijepimo kratke hlače tako da su šape odozgo. Zatim slijepimo trake.

Primjenjivati

Primjenjivati

Sada je došao okrenuti se za ljepilo glavu. Pričvrstim njušku, oči, usta i izljev na njega. Možete prevrnuti cervikalnu mrežu, također izrezbarenu iz obojenog papira.

Primjenjivati

Ostaje malo završnih udaraca: ljepilo smo unutarnje dijelove ušiju, kao i za snimanje kratkih hlačica. Oni se mogu zalijepiti džepovima ili nekoliko džepova. I oko domaćina se može zalijepiti cvijeće tako da Glada izgleda ljepše.

Članak o toj temi: Appliques za djecu od 3-4 godine: obrti i sažeci

Također možete sanjati o odjeći za naš medvjedić. Ovo može biti gola djevojka u sunskoj ili medvjedu u bilo kojoj drugoj odjeći.

"Medvjed i njegovi prijatelji"

Proizvodnja ovog zahtjeva može se podijeliti s djecom u male skupine od tri ili četiri osobe. Svako dijete u grupi bit će odgovorno za određeni karakter slike: netko posjećuje i zalijepi hostove, netko zeka, nečiji jež i tako dalje. Svatko bira svoju životinju. Medvjed može sve to učiniti zajedno.

Prije početka nastave možete razgovarati s djecom o tome tko živi u šumi, kome će djeca morati biti postavljena danas na Appliqué.

Za prijavu "Naš omiljeni medvjed i njegovi prijatelji" trebat ćemo:

  1. Kartona u boji;
  2. Papir u boji;
  3. Ljepilo;
  4. Škare.

Primjenjivati

Dvije plahte u boji kartona trebaju biti zalijepljene kako bi napravili veličinu lista više. U slučaju dječjih predložaka, medvjed, jež, zec, lisice i druge šumske zvijeri trebaju biti izrezani iz obojenog papira i rasporedite ih na kartonsku pozadinu. Pozadina se može dodatno ukrasiti, držati ga biljke iz zelenog papira, sunca, cvijeća i tako dalje.

Kada se sve zvijeri nalaze na svojim mjestima, možete početi lijepljati. Glavna figura je medvjed, prvo ga držimo. Ostatak životinja je tada slučajno. Neka djeca u skupinama same odlučeju koje će životinje biti i gdje će biti na slici.

Medvjed od tkanine

Primjenjivati

Appliques iz tkanine lako probavljaju djeca viših skupina. Pogotovo djeca mogu voljeti proizvodnju slavnog Mishk-Teddy tkanine.

Da bismo to učinili, trebat će nam dosta nekoliko materijala:

  1. Tkanina;
  2. Punilo;
  3. Uzorak;
  4. Škare.

Uzorak Mishka Teddy može se naći na fotografiji ispod:

Primjenjivati

Na posao. Prva stvar tolerira uzorak na tkanini s kredom ili olovkom. Izrežite dobivene dijelove, a zatim ih zašijte jedni drugima. Zatim ćemo morati okrenuti medvjeda i ispuniti ga sintetičkom tuđom ili bilo kojim drugim punilom, tako da morate napustiti rupu tako da je bilo prikladno učiniti.

Članak o temi: Glavni razred na tkanje košare iz novina cijevi s fotografijama i videozapisima

Sljedeći korak je okrenut medvjed i temeljito ispunite unutrašnjost, a zatim je rupa ušivena. Donosimo medvjed na pamet, pričvršćivanje raznih dodataka: lukove, zakrpe i tako dalje.

Primjenjivati

Pleteno kukičanje aplicirati malo složenije iz tkanine, ali glavna stvar u ovom pitanju je želja da se postigne lijep rezultat. Onda će sve definitivno raditi. Sada, zahvaljujući tehnologijama, lako možete pronaći razne dijagrame šarki, tako da sve što trebate je samo dobivanje zahtjeva, preuzmite shemu i nastavite na pletenje.

Primjenjivati

Najbolje je prakticirati i vezati malu primjenu, a samo osjećaj snage za stvaranje dalje, možete početi složenije vezenje.

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Video na temu

Za detaljnije proučavanje aplikacija "medvjed" u različitim tehnikama nudimo vaš odabir videozapisa na temu.

Čitaj više