Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Anonim

Torta - omiljeni slatkiši. Iskusni slatkiši znaju da je vanjski dizajn proizvoda jednako važan kao i njegov ukus. Postoji veliki broj tehnika koje koriste gospodari za konditorski. Ali kako biti oni koji su daleko od profesionalnih vještina kako bi nadoknadili kolače, ali želite li zadovoljiti svoje najmilije s slatkim čudom? Možete ukrasiti vlastito stvaranje, zalijevanje na vrhu kolača krune. Ovaj dizajn će biti prikladan i na sirotištu i odrasli obljetnicu. Da biste razumjeli kako je kruna izrađena od mastiksa, s predloškom od kojih možete pronaći dalje, preporuča se studirati korak-po-korak upute za rad.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Jednostavan način

Najpogodnija opcija za obavljanje slatkog dekorativnog proizvoda bit će kupnja gotovog oblika za mastiks. U trgovinama možete odabrati bilo koju opciju koju želite, s kojima dizajn kolača ne traje dugo.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Prema brtvljenju silikonskog oblika, pripremljena mastiks je čvrsto odvijala, nakon čega se nježno uklanja stvaranjem željenog crteža. Samo kopalirajte rubove krune i nakon sušenja da ga podignu na tortu.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Ali nije uvijek moguće kupiti obrazac s željenim ukrasom. Postoji izlaz. Potrebno je osobno napraviti slatke predmete.

Fantazijske uzorke

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

U radu će trajati:

  • plastična boca;
  • Food Film;
  • mastiks;
  • Cunurin.

Plastična boca stvara gornji dio. Preostala stavka je čvrsto zamotana hranom. U tom procesu, preporučljivo je osigurati da film padne na površinu ravnomjerno bez grubih kvarova. Prva oznaka valja iz mastikata, koja je postavljena na bocu vodoravno. To će biti temelj buduće krune. Kada se kotrljaju, krajevi kobasica preporuča se malo tanji. Tako da su lakše povezani jedni drugima.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Preostali mastiksni plamenovi su proizvoljni iznad temelja. Tijekom stvaranja crteža potrebno je zapamtiti: flagele treba priložiti na temelju krune i povezati se u uzorak jedni s drugima. Kada je željeni ukras dovršen, radni komad je ostavljen za sušenje. Nakon sušenja, kruna se uklanja iz boce i boje uz pomoć ruba u željenoj boji. Proizvod se može postaviti na mjesto dodijeljeno za to. U slučaju kada rad na proizvodu na boci stvara nelagodu, proces možete premjestiti na horizontalnu površinu. Za to je sloj debljine 2-3 mm valjani iz mastikata na stolu.

Članak na temu: Kako napraviti ključni lanac za USB flash pogon

Dakle, da nije bilo trenutaka lijepljenja radnog materijala na površinu, prije početka rada, morate posuti stol sa šećerom u prahu ili koristiti poseban tepih za valjanje. Trokut potrebne veličine izrezan je od asistenta.

Rukovanje objekata na trokutama crijep se stvaraju rupa različitih oblika i smjera. Sve ovisi o fanzi čarobnjaka.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Kao ideja: Nije potrebno stvoriti samo rupe, možete ukrasiti krunicu i konveksne elemente u obliku minijaturne kuglice, kao što je prikazano na fotografiji. Kada je dekor gotov, mastični trokut se nalazi na boci ili veliki krug i ostavio tamo do punog sušenja.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Savjet! Da biste dali krunu sjaja, može biti prekrivena otopinom meda i votke. Da biste to učinili, morate otopiti med u votku u omjeru 1: 1.

Ponekad, tijekom rada na torti, ideje dolaze dovoljno brzo.

U ovom slučaju, možete ići malo drugačiji način: da unaprijed nacrtajte predložak buduće krune na papiru. Dakle, da su linije kasnije bile jasno vidljive, bolje je koristiti crni marker za to. Kao u prethodnom slučaju, ovaj glavni razred podrazumijeva uporabu plastične boce, čija je površina zalijepljena s prehrambenim filmom. Preporuča se pripremiti bocu prije početka rada s mastika. Food Film je superponiran na predlošku, nakon čega se ručno izvučena shema rekrediraju mastik okusi.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Kada je ukras objavljen, krunica se nježno pomiče na površinu boce i okvire na njemu. Proizvod je podložan potpunom sušenju. Nakon toga, kruna se uklanja iz "praznine" i spremna je za uporabu u izravnoj namjeni.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Da biste izvršili krunu manjih promjera, realno je koristiti malu bocu ili veliko staklo s glatkim zidovima. Ako želite napraviti čvrstu krunu bez otvorenih umetnutih, redoslijed rada se pojavljuje na sličan način s gore opisanim metodama.

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Vi samo trebate smanjiti osnovu za sušenje mastika do te mjere tako da se krajevi krune mogu spojiti i glatko na samoj boci. Oštri vrhovi proizvoda trebali bi biti savijeni na vanjskoj strani iu tom položaju da ostavite suhim.

Članak o temi: jednobojni križ. Sheme

Kruna mastika s predloškom i fotografijom

Nakon uklanjanja krune iz boce, ima oblik krutog kruga.

Video na temu

Ti će vam video pomoći da bolje saznate značajke procesa proizvodnje krune od mastika.

Čitaj više