Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Anonim

Prirodna umjetnička djela ne ostavljaju osobu bez pozornosti čak i do najmanjih stvorenja. Jedan od ovih jednostavnih, ali inspirativnih prirodnih materijala su konusi. Nije bitno od onoga što - bor, smreku, cedar, ostala stabla - skladbe konusa usađuju u dušu udobnosti i osvježavaju sjećanja na šetnje duž mirne šume.

Obrt za male

Brojke iz konusa bit će radost za bilo koje dijete, pogotovo ako su to dobri medvjedi. Da biste napravili nekoliko slatkih medvjeda, trebat će vam:

  • Dvije duge udarce;
  • Dva velika zaobljena borova konusa;
  • Osam malih zaobljenih poluodženih konusa;
  • šest šešira od žira;
  • Četiri graška crnog papra;
  • crni marker;
  • neki crni plastininski;
  • grana sa suhim Rowan plodovima;
  • Lak od kose ili drugi prozirni lak;
  • pištolj za ljepilo;
  • nož;
  • Fragment grana za bazu ispod slike;
  • Pijesak papir (3 mm).

Spruce Bump - torzo - odsječen u sužanom dijelu na takav način da veliki borovi borovi borovi može udobno sjediti na njemu - glavu. Tole Shishke na obje strane ispod i na obje strane, mali borovi konus - šape sjede na ljepilo, okreću se tako da su se vage borove i litre covers konvergiraju među sebe u nekoj vrsti slagalice. Glava se pridružuje tijelu tek nakon dizajna: Zhomatske šešire - uši - sjesti na ljepilo s obje strane borovog konusa tako da njihova konkavna strana pogleda tamo, gdje i ravna baza konusa. Nos će biti smješten na gornjoj točki baze konusa i bit će izrađen od poklopca žira, formirajući njušku.

Iznad nosa potreban je uz pomoć noža izrezana u chicke dva ureza za oči - Pepper grašak, koji također sjedi na ljepilo. Oznaka graška napravio je dvije uredne ruke u obliku obrva. Kraj nosa izrađen je od uredan crni plastininski krug. Nakon toga, možete pričvrstiti glavu u tijelo, a cijela figura je do osnovne grane. Baza, prije sadnje brojki, trebala bi imati ravnu stranu na kojoj će stajati na ravnini: može se napraviti rezanjem s nožem i pročišćavanjem pješice. Kada su obje figure zasađene za bazu, jedan od medvjeda u šapu dodjeljuje Rowan grančicu. Pripravak je lakiran.

Članak o temi: Glavni razred na jagodi iz perli: shema s fotografijama i videozapisima

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Ideje obrta od konusa za djecu su različite i lako utjelovljene. To mogu biti i figure drugog plana i istog medvjedića, ali napravljeni u drugoj tehnici i koristeći druge materijale, kao na fotografiji:

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Unutarnje pripravke

Ukrasite kuću uz pomoć čunjeva, najprikladnije svečane ideje. Na primjer, na Novoj godini uobičajeno je ukrasiti kuću oblicima božićnog drvca, svijeće, vijence na vratima i zidovima, itd.

Da biste napravili božićno drvce iz konusa, morate se zaliha s velikim brojem borovih "sjeme košara", oko 36-45 komada, lonca ili vaze, četiri listova kartona, trake, škare, ljepila pištolj, Boje, tassel, lakovi, šljokici, drugi dekorativni elementi.

Od listova kartona činimo jedan veliki, lijepljenje viskija, od kojih, kasnije morate dodati i zalijepiti konus - bazu za božićno drvce. Iz ovog konusa trebate odrezati višak na dnu i 2 cm vrhova na koje će se vršiti vrh. Konusi trebaju biti potpuno otkriveni. Da biste postigli taj učinak, možete ih staviti 5 sati na vrućoj bateriji, dok će se glasno kliknuti biti čuti kada će se ljuske otvoriti. Sjemenke s konusa treba ukloniti. Češeri se mogu oslikati po vlastitom nahođenju dodavanjem šljokica ili malih perli. Nakon sušenja, uz pomoć ljepljivog pištolja, udarci se pridružuju konus. Ispada tako božićno drvce:

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Za proizvodnju božićnog vijenca, trebat će vam:

  • Borovi konusi;
  • boje;
  • Rešetke za hladovanje, ostale šipke za tkanje okvira ili žice;
  • Cvjetna ili druga tanka žica.

Okvir sam tkati od vrbe ili žice, u krugu. Vrsta tkanja prikazana je na fotografiji:

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Kroz pahuljice svakog konusa, morate okrenuti petlju finu žicu s kojom će se košara pridružiti okvir. Nakon toga, udarci se mogu zatvoriti za okvir s kružnim slojevima, prvo onom koji će gledati na vrhove u sredini vijenca, a zatim pored njega, i tako prije koji će gledati na vanjski vijenac.

Članak o temi: Neobični tepisi i prostirci

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Češeri se mogu oslikati na sljedeće načine:

  • Vrhove vaga u bijelom, kao da su pokopani;
  • Potpuno obojite čekić u bijeloj, plavoj, plavoj boji, lila;
  • laka i iskre, u cijelosti ili na rubu;
  • Single Bumps u svijetlo zelenim i crvenim bojama, stavljajući ih, grupiranje, u različitim dijelovima vijenca;
  • Bez boje, otvorite s prozirnim lakom.

Slikani konusi mogu izgledati ovako:

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Kombiniranje materijala

U kompoziciji možete koristiti elemente za razrjeđivanje konusa. Osim Rowan i žira, kao što je opisano ranije, umjetne dekorativne elemente (vrpce, kuglice, anđeli ili vilenjaci), perja, sisal, suha, jesen lišće, štapovi cimeta i još mnogo toga.

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Treba podrazumijevati da je u unutarnjim pripravcima estetski neprihvatljivo koristiti elemente lica iz plastelina, pjene i drugih materijala koji se smatraju pomoćnim okvirima i konsolidacijom. Osim toga, umjetni materijali se smatraju neprikladnim, nedovoljno prikrivenim čarobnjakom, kao na fotografiji:

Pripravci iz konusa i žira za Novu godinu s fotografijama

Također bi trebalo imati na umu da su pripravci neobojeni s bojama ili lakovima možda ne traju posljednji utjecaj na anaerobne bakterije, insekte i prašinu.

Video na temu

Video za crtanje kreativnih ideja i tehnika pomoću konusa:

Čitaj više