Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Anonim

Sve djevojke igraju lutke. Kosa je slabo mjesto od ovih igračaka. Tijekom igre, frizura lutke počinje biti zbunjena, prljava. Čak i ako lutke sjede na polici i nikada nisu napustile apartmane, oni također neće povrijediti pranje glave. Ne možete izrezati lutku: može izgubiti atraktivan izgled. Postoje mnoge mogućnosti za ispravljanje situacije. Razgovarajmo o tome kako ispraviti kosu s lutkom nakon pranja, je li im moguće vratiti se na početni pogled kod kuće?

Pranje kose

Za početak oprati kosu igračke. Umjetna kosa je brzo prljava, čak i ako ih riješite vrlo pažljivo.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Za pranje možete primijeniti šampon, tekući sapun, bilo koje sredstvo za pranje posuđa, prašak za pranje. Dakle, trebat će nam:

  • Malo topla voda. Od vruće vode, lutkarske kovrče su uvijene;
  • šampon. Možete koristiti onaj koji se koristi. I možete uzeti najjeftiniji alat;
  • klimatizacija. Svatko je prikladan, ali bolje je za te svrhe koja je još uvijek prožeta. On impresionira svoju kosu, učini ih glatkom;
  • četka za kosu;
  • ručnik.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Prije početka, trebate nešto čvrsto zamotati lutku i zatvoriti njezino lice s hranom. Mora biti učinjeno tako da voda ne teče u igračke. Naravno, ako malo vode još uvijek padne, ne zastrašujuće. Može se lako ukloniti, pogotovo od sada gotovo sve lutke se bave.

Dodajte mali šampon i kosu. Neki dvaput opere glavu lutke, ali to je potpuno opcionalno. Nakon završetka postupka omotajte igračku s frotificiranim ručnikom. Ni u kojem slučaju ne može se primijeniti na kosu, tako da se lako mogu razbiti i još više zbunjeni. U zaključku, klima uređaj treba nanositi na lutkarsku kosu 10-15 minuta.

Članak na temu: pletenu odjeću za male lutke. Sheme

Zatim ga isperite, kosa je blokirana ručnikom. Tek sada možete započeti samu proces ispravljanja.

Proces ispravljanja

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Igračke danas su skupe, osobito visoke kvalitete. I stoga će se uvrijediti ako kosa Barbie lutaka će izgubiti atraktivan izgled za mjesec. Često se frizura iskrivila i znamo da nije tako lako češljati kosu s lutkom. Osim toga, lakše kose će prirodno ponovno rasti. Igračka je zauvijek ostala s ćelavom glavom. Način, koliko često iza lap lutaka, potrebno je brinuti se, ovisi o nekoliko uvjeta: kvalitete lutke, starosti domaćice, intenzitet igara, itd.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Ipak, ne očajavajte. Moguće je donijeti doll kose u pravi pogled. Oni će gledati gore nego na dan kupnje. Međutim, za to će morati biti prilično nijanse. Možda je najučinkovitiji način u ovom slučaju željezno poravnanje.

Pažnja: Ova metoda je prikladna samo za visoku kvalitetu kose. Jeftini lutke je kontraindiciran. Neće se prenijeti.

Trebat će vam:

  • udobno mjesto za rad (jedna mala lutka može se potrošiti prije pola sata);
  • željezo;
  • voda;
  • kopče za kosu;
  • čista četkica za zube;
  • Pojokerka za životinje.

Puzzle je lako kupiti u bilo kojoj trgovini za kućne ljubimce. Imajte na umu da trebamo najjednostavniji i najjeftiniji pojačivač. Trebala bi biti obična drvena stvar s oštrim tankim zubima, po mogućnosti bez plastičnih savjeta. To je takva četka i postat će glavni alat za lutkar.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Željezo za spavanje. Otprilike na temperaturne vrijednosti od 90-110 stupnjeva. Inače, umjetna kosa se jednostavno rasprsnula. Na niskim temperaturama, naprotiv, bit će teško poravnati. Bolje je početi provoditi uzorak na malu kosu kose kako biste bili sigurni da je temperatura odabrana optimalno.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Sada razdvoji tanku nijansa. Prostor ostatka kose. Ulijte temeljito ispravljene po pojmokeru da odvojite sve dlake jedni od drugih. Pokušajte ne propustiti kosu! Sada navlažite kovrče i prođite kroz njega željezom. Potrebno je to učiniti polako, kao da vuče kosu ispod željeza. Tada uredno očekujte topli način na četkicu za zube.

Članak na temu: Što se može napraviti od kartona s vlastitim rukama za lutke s fotografijama i videozapisima

Ponovite ovaj postupak nekoliko puta ako je vaša kosa još uvijek neujednačena. Pričekajte dok se niti niti, a zatim ga zaključajte. Sada označite novi pramen. Učinite iste operacije sa svu kosu na glavi lutke. Kao rezultat toga, postat će glatki i glatki.

Unatoč činjenici da se taj proces čini prilično naporno i mukotrpno, rezultat će premašiti sva očekivanja. Ako su lutke imale glatku kosu, izgledale bi gotovo poput novih. Ako je kosa bila valovita, nakon takvog poravnanja bit će moguće napraviti lutku nove raznolike frizure.

Radimo s visokim čudovištem

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Prije nego što počnete ravnanje kose s lutkom, potrebno je češljati pažljivo. Možete to učiniti suhim i s vlažnom kapelom. Posebno čekajte, kada će se potpuno osušiti, nemojte. Smanjenje kose treba tanke niti, pokretanje pokreta od vrha. Trebalo bi to učiniti vrlo pažljivo, kako ne bi povukao previše dlaka. Dakle, možete češljati najviše zbunjujuće kose.

Mnogi su zainteresirani kako ispraviti kose lutke Montster High. Ovdje, na primjer, jedan od korisnih videozapisa na ovoj temi:

Kao što možete vidjeti, to je vrlo jednostavno. To će zahtijevati samo željezo i tkivno ubrus. Možete sigurno početi raditi.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Dakle, češljajte kosu. Zajedno s lutkom, manji češnjak se obično prodaje.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Uz to, možete se lako nositi s ovim zadatkom.

Tada je potrebno istaknuti nit i umotati ga s ubrusom tkiva.

Kako izravnati kosu Barbie doll kod kuće

Da ne bi preopteretilo kosu, štipaljke se ne smiju zagrijavati. Mi uzeti nit, umotan u ubrus i potrošiti na njemu malo grijano željezo. Nakon takvog postupka, kosa se postupno uspravila. Takve manipulacije moraju biti učinjene do samog kraja, sa svakim pramenom odvojeno. Bit će implicitno u potrazi ako ispravite samo vrh niti, a savjeti će ostati valovitati.

Članak o toj temi: Kuka kuke: shema s opisom posla, kako povezati udobne čarape na master klasu s fotografijama i videozapisima

Video na temu

Još više korisnih videozapisa na temu članka u sljedećem odabiru:

Čitaj više