Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Anonim

Svaki domaćica pokušava zaliha za zimu. Pa, kada postoji podrum u kojem možete staviti konzervirano povrće i voće. Kada ne postoji takva mogućnost, najbolja opcija za pohranjivanje zatvorenih limenki na lože ili na balkonu.

Spremi proizvode u bankama mogu se postaviti samo na pozitivnu temperaturu. Razmotrite prve metode za skladištenje konzervacije u zatvorenim prostorijama logova i balkona. Fokusiramo se kako zagrijati kabinet na otvorenom balkonu za spremanje limenki s prazninama.

Gdje i kako najbolje zadržati banke s novčanicama na loggiji

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Dobro spremite banke na police ili u ormarima

Zatvorena loža je savršena soba za spremanje zatvorenih proizvoda, jer u zimskom razdoblju temperatura zraka ne pada ispod 0 °. Stavite proizvode na mjesta kao što su:

  • police;
  • ormar;
  • Izgrađen u namještaju;
  • ladičar.

Police

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Police bi trebale biti željenu visinu

Horizontalne površine za postavljanje zimskih zaliha na loggiju mogu se rasporediti s police. Police visi na zidovima. Vrlo je pogodno smjestiti ih na bočne površine sobe.

Police imaju, tako da se limenke jedne visine stavljaju na neke. Dijelovi namještaja mogu se izraditi vlastitim rukama. Koristite za ovu ploču ili laminiranu imirodnu ploču. Namještaj prodaje prodaju gotove police različitih dizajna.

Proizvodi mogu prevrnuti učinke ultraljubičastog zračenja. Kako bi se izbjegli ovaj negativni fenomen, na balkonu ili nizovi su instalirani balkonski strop. Oni objesu zavjese ili zavjese. To će spremiti zatvorene proizvode od izlaganja svjetlosti i poboljšati pogled na unutrašnjost ostakljenog balkona.

Ormar

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

U ormaru je prikladno sakriti praznine

Članak o temi: Optimalna udaljenost između pisoara u maloj sobi

Vlasnici stana često kao boks za skladištenje limenki s limenkama na čežnjima koriste stari namještaj, kao što su ormarići. Stara knjižara već ima police. Ostaje samo da zatvorite prozore vrata bilo kojim materijalom. U većini slučajeva namještaj je dobro postavljen na kraju lože, uz stražnji zid do bočne ograde prostorije.

Ormar je zatvorio gluhih vrata. Ako bočni zidovi imaju dovoljnu debljinu, police su visjele na njima. U slučaju tankih bočnih strana unutar ormarića, ugrađen je drveni okvir iz bara, na koji su police postavljene, lako je napraviti vlastite ruke iz ploče ili iverice.

Treba pamtiti da garderoba ne bi smjela blokirati prozor kroz prozor. U suprotnom, u zatvorenom prostoru će se osjetiti nedostatak prirodne rasvjete, a poteškoće će se dogoditi u otvaranju prozora za obavljanje.

Ugrađeni namještaj

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Ugrađena garderoba može se izraditi od iverice

Na kraju lože formiraju okvir iz trake. Na okvir postavljenih police iz ploča ili iverice. Vertikalni regali iz trake postavljeni su na cijeloj visini balkona. Planeva vrata objesiti na ovim regalima. Mogu biti napravljeni od suptilne iverice.

Platno se ojačaju iznutra obnovom iz bara. To će dati snagu vrata i štitit će ih od deformacije. Vanjska površina vrata ugrađene garderobe je obojen ili prekriven lakom namještajem. Na kraju rada na policama postoje konzervacija.

Ladičar

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Namještaj ovog tipa može se izraditi neovisno. Prije nego napravite okvir drva. Zatim su donje i bočne površine obrubljene pločama, umicanjem ili plastikom.

Na stražnjem gornjem dijelu držite poklopac napravljen od istog materijala kao i sluznice prsa prsnog koša. Na horizontalnoj površini klamerica ili čavala namještaja pričvrstite jastuk sjedala. Jastuk je napravljen na sljedeći način: gusta od pjene, debljine 20-30 mm, liječenje s tkaninom za namještaj ili umjetnička. Unutar prsa stavljaju se na zimu.

Članak o temi: Ogledalo u vrtu: Dekor Ideje (20 fotografija)

Takva komoda na loggiji obavlja dvije funkcije:

  1. Boks za skladištenje očuvanja.
  2. Kauč ​​za sjedenje.

Uređaj izoliranog ormarića na otvorenom balkonu

Sadržaj limenki su voće i povrće smještene u tekućoj tvari različitih područja dovođenja i sirupa. To je tekuća komponenta očuvanja osjetljiva na zamrzavanje. To može dovesti do pjenušavanja proizvoda i razbijanje staklene ljuske limenki. Da biste sačuvali praznine u zimi, morate zadržati izolirani boks da održava pozitivnu temperaturu unutar. Kako napraviti ormar na balkonu, pogledajte ovaj videozapis:

Načelo strukture termosa koristi se uređaj izolirane kutije za klase na loggia. Između ugrađenog kapaciteta i kućišta kabineta se postavljaju toplinska izolacija.

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

Prije toga, morate instalirati kabinet na balkon, tako da ne pokriva svjetlo i podvrgnuta minimalnom pušenju vjetra. Ako je kućište kabineta napravljen od iverice, onda morate se pobrinuti za njegovu zaštitu od atmosferske oborine. Obično se boksa prekriveno s nekoliko slojeva boje otporne na vlagu.

Polyfoam, mineralna vuna, poliuretanska pjena ili druga izolacija stavljaju se na unutarnju površinu zidova između police. Debljina toplinske izolacije trebala bi biti najmanje 30 mm. Također izolirajte vrh, donju i vrata u kutiji. Unutarnja površina izolacije prekrivena je pločama od vlakana, tankom šperploče ili plastike. Upute za instalaciju na balkonu:

Pravilno skladištenje praznina na balkonu zimi

U uvjetima oštre klime postoji veliki rizik od "gubitka" obratka čak iu zagrijanom ormaru na balkonu. Snažan mraz neće zaustaviti nikakvu izolaciju skladištenja. Preporuča se instaliranim izvorima energije u izoliranim ormarićima električne grijane žarulje sa žarnom niti ili drugim samostalnim uređajima.

Međutim, ta okolnost značajno povećava rizik od požara zbog kratkog spoja u sustavu samoproizvodnog električnog grijanja, u tom pogledu, to je prikladnije tražiti drugo mjesto za skladištenje zimskih praznina.

Članak o temi: Minimalizam zavjese: prepoznatljive značajke i prednosti

Čitaj više