Tamburovna vrata na mjestu i ulazu u ulaz

Anonim

Razmislite o tome što bi zahtjevi trebali biti lančana vrata, bilo da je moguće postaviti opcije gospodarstva klase na web-lokaciju ili na ulazu, koje pogodnosti daju vrata rešetke i sa staklom.

Željezna rešetka

Tamburovna vrata na mjestu i ulazu u ulaz

Pitanje stana je jedan od najvažnijih u slučaju instalacije novih vrata. Dizajni mogu biti izrađeni od teških materijala, kao i da budu opremljeni vrlo složenim bravama. Dodatne zaštitne prepreke su tamburovna vrata, koja, osim sigurnosne funkcije, obavljaju neke druge.

Čelična platna instalirana u tamburi može uključivati:

  • jedan krilca;
  • Dva krila;
  • Framuhu;
  • Framuhu i dva krila.

Modeli s jednim krilom staviti na takav način da se bočni stijenci, zavareni na okvir, postaju potpuno fiksirani. Širina bljeska u ovom slučaju je 90 cm. Svi preostali prostor dodjeljuju se bojnim zidovima. Ova vrsta gradnje je ekonomija opcija, može se instalirati na bilo kadu, također se koristi u slučaju širokih, ali ne previše visokih otvora.

Vrata u tiboru mogu biti dupleks. Jedan od zalisa je rad, a drugi u većini slučajeva zatvara dio otvora i fiksiran je s dva ventila, koja se nalazi na vrhu i dnu. Najčešće, širina tijeka rada je 90 cm. Ovaj se dizajn preporučuje da se instalira u ne vrlo visokom, ali široku otvaranju.

Neka vrata su opremljena fraumugom, zavarenim do okvira. U različitim modelima može se ukloniti i jeftino. Standardna visina platna je 205 cm, ostatak prostora zauzima Framuga. Ako je otvaranje izlaza na mjesto na ulazu vrlo visok, a njegova širina nije jako velika, onda je najbolje staviti ovu vrstu proizvoda.

Tamburovna vrata na mjestu i ulazu u ulaz

Posljednji tip se sastoji od dva pokretna zaklanja i fraamuga. Na jednom krilu nalazi se brava i ručka, a drugi je čvrsto pričvršćen, pokrivajući ulaz na ulaz. Visina weba ne prelazi 205 cm u ovom slučaju, a širina jednog krila je 90 cm. Takva ulazna vrata moraju biti instalirana ako je otvor vrlo visok i širok.

Članak o temi: Sova jastuk s vlastitim rukama (2 master klasa)

Osim gore navedenih vrsta, takva vrata su podijeljena na rešetke i gluhe. Prvi tip omogućuje vam da vidite osobu izvan vrata bez otvaranja i razgovarajte s njim. Gluhi dizajn ne daje takve mogućnosti, iako zahvaljujući modernim očima postoji prilično veliki kut gledanja. Međutim, čvrsto platno je sigurnije.

Takvi proizvodi su podijeljeni u još četiri klase - prema stupnju sigurnosti. Prvi tip se može brzo otvoriti, oni su jeftini i mogu se sjeći s jednostavnim alatima. Drugi tip karakterizira činjenica da iako pripada kategoriji gospodarstva, međutim, potrebno je koristiti električne uređaje za rezanje za hakiranje. Modeli treće klase također se mogu otvoriti električnom opremom, ali mnogo će se duže provoditi na posao. Dizajn četvrtog tipa može čak i preživjeti prije vrlo moćnih alata.

Pravila za instaliranje i radna vrata

Željezne tampour vrata moraju biti instalirana u skladu s trenutnim standardima. Standardni ulaz je karakterističan za činjenicu da je u njoj dubina tambura obično 1,2 m. U nekim javnim zgradama, veličine su veće - na 2,2 m.

Tablica prikazuje dimenzije preporučenih otvora i platna (podaci u milimetrima).

Širina bloka i visinaŠirina otvoraVisina otvora
860x2050.880-9602070-2100
960x2050980-10602070-2100
880x2050900-9802070-2100
980x2050.1000-1080.2070-2100

Prema pravilima o zaštiti od požara, tambura vrata s trajnim staklom treba instalirati na takav način da se ne mogu slobodno otvoriti samo, već i ne ometaju ulazak i izlaz. U slučaju nužde, ljudi bi trebali slobodno napustiti sobu, a time i plan dizajna treba pažljivo izračunati unaprijed.

Tamburovna vrata na mjestu i ulazu u ulaz

Čelične platnene imaju veliku prednost - oni su izvrsna prepreka na putu širenja požara tijekom požara. Posebno je važno staviti ovu vrstu konstrukcije u ulaz u multi-kata kuće - tako da će biti osigurana dodatna zaštita inženjerskih mreža.

Članak o toj temi: formula za izračunavanje debljine izolacije za zidove

Tijekom rada ne preporučuje se otkrivanje i zatvaranje metalnih crnih vrata kako bi zatvorili tampourične crne vrata tako da ne dovodi do ozljeda, kao i razbiti proizvod. Da biste očistili površinu, ne preporučuje se korištenje aktivnih kemijskih spojeva koji sadrže abrazivne komponente.

Fiksiranje tkanine za ekonomsku klasu i skuplji modeli na otvorenom položaju moguće je samo u slučaju korištenja držača. Nepovoljna je staviti opeku, ploču ili bilo koji drugi objekt koji nije namijenjen za fiksiranje.

Značajke modela vrata

Tabomrousna vrata s visokokvalitetnim staklom mogu pretvoriti mali hodnik između nekoliko stanova u korisnom području za pohranu raznih stvari. Osim toga, to je dodatna prepreka hakeru koji lako može doći do brave ulaznih vrata.

Tamburovna vrata na mjestu i ulazu u ulaz

Često se ugrađuju metalna vrata visoke čvrstoće, jer štite bolje od plastike ili drvene. Jednostavni modeli su posebno uobičajeni, budući da je školjkaša (rešetka ili željeza) postavljena samo ako je otvor napuštanje platforme vrlo širok.

Za razliku od drugih vrsta dizajna, tambura vrata moraju biti vrlo pouzdana, jer je sila koja se primjenjuje na platno tijekom rada, drugačije. Nisu svi pažljivo pripadaju proizvodu u procesu uporabe. Da bi se ulazna vrata rešetke da naprave mirnije i udobnije, mogu biti opremljeni dodatnim gumenim brtvima.

Prije rezervacije strukture na ulazu, bilo da je to ekonomija verzija ili skuplji jedan ili dvodimenzionalni modeli, preporučuje se unaprijed pojasniti, iz kojeg su napravljeni materijal i iz kojeg su napravljeni kompaktni uređaji i drugi materijali. Vrhunski i bočni umetci trebaju se razlikovati visokom kvalitetom i trajnosti.

Pozornost treba posvetiti vratima koji imaju prskanje izvana. Čelične platnene obično imaju prekrasan dizajn iznutra, jer ostaje netaknuta u slučaju vandalizma, a također uređuje unutrašnjost tambure. Područje platna, koje ide na ulaz u ulaz, često postavlja PVC film. Osim toga, ulazna vrata s jednostavnim oblogom tijekom oštećenja neće biti vrlo istaknuta za razliku od šarenijeg proizvoda.

Članak o temi: Kako objesiti zavjese na balkonu: savjeti

Ulazni čelik tamburi ili modeli rešetke nužno su opremljeni visokokvalitetnim priključcima, koji je glavni zaštitni mehanizam. To se odnosi ne samo na sustav isključivanja, već i šarke od super tvari. U svakom slučaju, stručnjaci se ne preporučuju stjecanju ekonomske pribor - najbolje je kupiti zaključavanje kao što je moguće složeni sustav. Poželjno je da se rešetke i čelične strukture vrata s čeličnom kamerom razlikuju u laganoj težini - to će značajno smanjiti opterećenje na petlju tijekom rada.

Čitaj više