Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Anonim

Dekoracija prigradskih područja s neobičnim i jedinstvenim objektima nedavno je stekao izvanrednu popularnost. Obrt iz boca zauzimaju prilično visoke položaje u proračunskom krajobraznom dizajnu. Snažan materijal ima svojstva dugoročnog zadržavanja izvornih oblika, ima vrlo nisku cijenu, kao i visoku funkcionalnost. Peacock boce će biti izvrstan ukras dvorišta u kućici i kako napraviti uzbudljivu ideju o tome kako napraviti uzbudljivu ideju, ovaj članak će reći.

Svaki od nas je barem jednom koristio konvencionalnu plastičnu bocu, neki imaju cjelovita skladišta ovog dobra, a drugi jednostavno izbaci. Ali nemojte žuriti, takve "smeće" se može koristiti kao materijal za stvaranje novih različitih obrta. Na primjer, lako možete izgraditi različite ptice od boca s lakoćom, kao što je paun, orlo ili labud. Dakle, do uređenja teritorija u dvorištu i dati joj prekrasan pogled, nije potrebno potrošiti novac na skupe šik pribor uopće, jer možete pokušati i učiniti ih vlastitim rukama.

Stvoriti ljepotu

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Kako bi se napravila takva originalna rukotvorina, potrebna je velika količina plastičnih spremnika s različitim leglama. Možete početi skupljati boce unaprijed, ili postupno dodati novu u sastav.

Glavni razred će se detaljno pokazati kako stvoriti paun iz boca s vlastitim rukama. Za takav obrt će biti potrebni sljedeći materijali:

  • Prozirne plastične boce, 3 komada - 5, 2 i 1,5 litara;
  • obični plavi paketi za smeće, 4 komada;
  • Plastične boce zelene, oko 10 komada - 1,5 i 2 litre;
  • Gleenka plava;
  • Folija ili omot od slatkiša.

Napraviti plovilo:

  • transparentna, plava ili zelena traka;
  • oko 1 metarskog užeta;
  • spajalica i papir;
  • škare.

Kada su svi materijali spremni, boce su poželjne za pranje i sušenje.

Članak o temi: rukavice s pletenjem: sheme i opise za početnike s videozapisom

Počinjemo raditi

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Analizirat ćemo upute korak po korak za izradu obrta. Prije svega, morate napraviti tijelo pauna, potrebno je to učiniti od boca od 2 i 5 litara. Oni moraju formirati asimetrični rez: u boci, što je više - odrezati vrat, u manjem dnu. Nakon toga, bočica od 2 litre treba čvrsto fiksirati u otvaranju od 5 litra i popraviti ga uz pomoć vrpce. Tako je skica pauna, koji je izvukao vrat. Glava ptice izrađena je od vrha i dna boce. Nekoliko plastičnih traka oponašaju kljun. Dva gotovih dijelova moraju biti sigurno zalijepljena na viski.

Dno 5-vitrične boce mora biti proboljeno nekoliko puta na različitim mjestima, potrebno je napraviti tijelo i rep. Sljedeći perje. Stvoreni su pomoću paketa za smeće. Paket Dirt Stripes tako da je širina oko 15 cm. Na rubovima možete učiniti nešto poput resa. Rezultirajuće trake su presavijeni tako da ostaju nekoliko slojeva perja. Nakon toga, također se pridajemo ptičje tijelo. Na samom dnu tijela morate ostaviti mjesto za rupu. Glava je također omotana plavim polietilenskim paketima, ali bez ruba. Nakon toga, mi se pridaje nekoliko traka od plastike - to će biti kurva.

Sada ćemo napraviti rep, za to će vam trebati zelene boce. Svaki od njih treba ostati bez dna i vrha, onda morate napraviti rez zajedno i malo zaokružiti. Što ostaje od plastike, rezani krugovi, od kojih je svaki omotan u foliju. Zatim napravimo resa na perjem, a na vrh primljenog pero trebate pričvrstiti krug u foliju. Kao rezultat toga, 27 pera bi trebalo biti spremno. Sada se moraju kombinirati s ptičjim tijelom s polukrugom koji je izrezan iz boce. Njegov radijus trebao bi biti oko 20 centimetara, pričvršćivanje prvih 12 AIDS na njega. 9 perje se montira na naknadni polukrug, nadalje 6. ventilator se mora ispasti, slojevi se spojiti na kopči.

Članak na temu: Shema obrezivanja jastuka: Master klasa s videom

Posljednja faza je pričvrstiti rep u tijelo. U donjem dijelu pauna, gdje već postoje rupe, konopac je rastegnut, koji trebate šivati ​​torzo i rep. Da biste bili lakši, možete unaprijed označiti mjesto umrežavanja. Sada zaključuju akcije. Oblikujemo krunicu ptice s krugovima folije i obojite kljun, poželjnu boju odbijanja vode. Ako na ulicama nalaze u planovima za stavljanje na ulicu, onda morate dodati težinu tako da se ništa ne dogodi u lošem vremenu. Možete dodati pijesak, zemlju ili kamenje, a onda će paun trajati dugo.

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Kako se ispostavilo, stvoriti plovilu iz boce u obliku pauna, previše truda i vremena neće trebati. Hrpa nepotrebnih boca može se lako pretvoriti u neobičan ukras. Takva veličanstvena ptica koju čine vlastite ruke mogu se postaviti na igralište, u dvorištu ili u vrtu. Svijetla, lijepa, izvorna ptica oduševit će djecu i odrasle osobe.

Peacock boce to učiniti sami: glavni razred s uputama korak po korak

Video na temu

Video na temu članka može se vidjeti u nastavku:

Čitaj više