Kako napraviti ormar na loggiji i balkon obloge

Anonim

Zbog činjenice da postoji malo slobodnog prostora u apartmanima, poticaj u rasporedu nerezidentnog dodatnog područja, posebno, balkon se pojavljuje. Ona daje stanovnicima grada mogućnost pohranjivanja stvari različitih likova i odmora. Da biste imali narudžbu u sobi, trebali biste instalirati kabinet na balkon obloge . Uz to, bit će moguće primiti mnoge neiskorištene stavke.

Osim korisne značajke, kabinet će ukrasiti unutrašnjost balkona ili loggie. U obveznom prije instaliranja garderobe s obloge na balkonu, trebate znati da samo u čajnoj sobi dizajn će dugo vremena služiti. U slučaju otvorene sobe, namještaj će propasti u najkraćem mogućem roku.

Materijali za proizvodnju

Kako napraviti ormar na loggiji i balkon obloge

Moderni ormari na balkonu mogu se obaviti ne samo drva

Da bi vlastite ruke na balkonu, kabinet Wallboarda je najbolji koristiti takav materijal kao:

  • Lipa;
  • hrast;
  • pepeo.

Ove pasmine drva u njihovom sastavu praktički nemaju prirodno ljepilo, pa je dobro pogodan za kućište na balkonu. To također znači da se okvir kućišta neće biti u izobilju odvojen smolom. Svaki od tih materijala značajno se razlikuje u cijeni. Stoga je često o odabiru vrste drva utječe na financijski položaj kupca.

Osim toga, podneseni materijal je podijeljen na nastavu na kojima metoda primjene ovisi, na primjer: kategorija "C" nije prikladna za ugradnju namještaja u takve prostore.

Važno je provesti točan izračun materijala nakon odabira vrste dizajna ormarića na balkonu. U suprotnom, rizik od nepotrebnih financijskih sredstava se povećava.

Kako napraviti ormar na loggiji i balkon obloge

Ako se planira instalirati kutni kabinet na balkon, volumen materijala bit će mali, jer je okvir namještaja pričvršćen na bočne stijenke prostorije. Većina vrata trebat će, oni moraju biti izrađeni od materijala otpornog na vlagu. Prilikom instaliranja ne-spaljivanja vrste proizvoda na loggia, treba provesti izračune, jer simetrija strukture ovisi o njihovoj ispravnosti.

Članak o toj temi: Lambins za kuhinju s vlastitim rukama - jednostavnim i originalnim

Trajni dizajn ormarića

Kako napraviti ormar na loggiji i balkon obloge

Ormar je bolji za montiranje na jednoj strani lože

Da bi se instalirani ormar na balkonu s vlastitim rukama skladno uklapao u unutrašnjost, bolje ga je montirati u jednu od strana lože. Ova akcija neće samo poboljšati opći pogled na sobu, već i pojednostavljuje proces instalacije dizajna namještaja. Ali prije montaže okvira, okvir treba pripremiti pripremnim radom.

Prva stvar je napravljena glaziranje balkona kao što je otvoreni tip. To je potrebno za trajni vijek trajanja namještaja. Da, i instalirajte okvir ormarića u sobi na otvorenom nije preporučljivo, jer će imati negativan utjecaj okoline klime. Pretjerana penetracija vlage ultraljubičastih zraka dovest će do brzog uništenja strukture.

Drugo, potrebno je provesti pripremni rad koji ne

Kako napraviti ormar na loggiji i balkon obloge

Medicinski se odnosi na strop i spol. Da biste poboljšali mikroklimu u sobi, najbolje je unaprijed izolirati.

Nakon završetka pripremnih radnji možete napraviti svoj crtež, koji će se provoditi u budućnosti. Najbolji materijal za završetak okretanja je Eurovantia.

Pripremni rad pri kabinetu uređaja

Prvo treba nacrtati na papirnatom listu skica budućeg ormara, poželjno u nekoliko kutova. To je potrebno kako bi se dodatno odredio koji će se oblik savršeno uklopiti u balkonsku sobu. Da biste imali barem neku ideju o tome kako napraviti ormar iz obloge, možete koristiti internet.

Na crtežu morate odrediti visinu, širinu i broj polica u budućem ormariću.

Nakon završetka dizajna rada, morate postaviti pitanje odabira i priključaka. Dizajn za pouzdanost najbolje je pričvršćeno pomoću posebnih kvadrata. Neki naravno, koriste staru metodu, tj. Koristi se drveni šiljci, ali je teško i nepouzdano. Uz metodu vezanosti, trebali biste odlučiti unaprijed.

Članak o temi: Kako napraviti mrežu za sjenicu vlastitim rukama: preporuke od majstora

Pogledajte ovaj video kako napraviti polu-litarski ormar na balkon:

U slučaju proizvodnje ne-spaljivanja opcija kabineta iz svih veličina pala, potrebno je uzeti par centimetara. To bi trebalo biti učinjeno tako da je okvir slobodno ušao između zidova lože. Također, vrata bi se trebala slobodno otvoriti ako praznine nisu, onda neće biti moguće u potpunosti napraviti ovu akciju, što će otežati rad namještaja.

Važno je u potpunosti slijediti skice svih komponenti kabineta. Također je bilo vrlo važno primijeniti sve veličine na papiru, broj polica i svih malih komponenti koje su potrebne za proizvodnju namještaja.

Dizajn ormarića

Da biste napravili dizajn potreban vam je hacksaw, mjerna konstrukcija i bar. Najčešće, svaka soba s balkonom ima nišu u kojoj se može graditi kabinet. Zbog toga će se cijeli tijek rada ubrzati. Za pravilan dizajn uređaj morate slijediti radni slijed:

  1. Prikupljamo stražnji i prednji okviri, to jest, održava se veza trake s vrijednosti od 1,5 i 1,8 metara. Dizajn jedni drugi je povezan s željeznim kvadratima.
  2. Kao dno ormara, možete koristiti Phanneur. Pričvrstite dno vijcima čija vrijednost ne prelazi 75 mm.
  3. Stražnji zid se aktivira plješću, ali u nekim slučajevima, obični šperpločić se koristi za uštedu materijala i materijala.
  4. Bočne stijenke kućišta aktiviraju se pomoću noktiju.

Videozapis koji ilustrira proces montaže vidi dolje:

Konačni moždani udar u proizvodnji dizajna na balkonu je dodatni premaz laka. Osigurat će zaštitu namještaja tijekom dugih godina rada.

Čitaj više