Muška soba s vlastitim rukama

Anonim

Muška soba s vlastitim rukama

Muški dizajn, u pravilu, osigurava organizaciju i dizajn stambenog prostora u stilu minimalizma.

Čini se da još uvijek trebate muškarca u svom osobnom stanu, gdje živi sam?

TV, stol, kauč, posuđe i set, tuš u kupaonici.

Međutim, stvaranje prostora za muškarce s vlastitim rukama, možete ga u potpunosti u različitim stilovima, a to ne šteti muškoj prirodi stanovanja.

Muški interijer minimalizma

Ako ne želite posvetiti posebnu pozornost na stil, slijedite bilo koja načela i akcije koje su diktirane pravilima dizajnera, sasvim je moguće dati interijeru muškosti i brutalnosti kroz takvu organizaciju prostora na kojoj će ostati puno slobodnog prostora.

Da, nadjev namještaja i pribora koji uvijek nemaju žene u muškom dizajnu ne bi trebali biti.

Čak i na fazi kupnje namještaja za mušku sobu, morate shvatiti, na kojim mjestima će biti instaliran.

Prema tome, slijedi iz kakve kabine stana i koliko namještaja trebate, a zatim razmotriti njegovu veličinu i boje.

Muški interijer minimalizma obično je bogat takvim slikama boja kao:

  • smeđa;
  • Sive boje u unutrašnjosti muške sobe;
  • plava;
  • Bež.

Također, plavi tonovi se koriste kao pomoćne nijanse, au obliku pozadine često je crno-bijelo.

Muška soba s vlastitim rukama

Luster u dizajnu muške sobe ne bi trebao razlikovati posebno elegantne i uplašene oblike, jer će biti dovoljno klasičnog dizajna.

Ako svjetla u sobi s muškim interijerom nisu dovoljni, možete lokalno instalirati svjetiljku u blizini mjesta razonode.

Muška soba s vlastitim rukama

Što se tiče dekor, to često nije zidni dekor u muškim sobama, ali, na primjer, na otvorenom.

Članak o toj temi: Koji je tkivo za zavjese najbolje izabrati?

Savršeno se uklapa u minimalistički dizajn mozaika, iz kojeg je podložen pod. U takvoj registraciji možda neće biti mnogo namještaja, nema dodataka, a oblici u kojima je namještaj je gladak, strog i neupadljiv, ali u isto vrijeme će razrijediti dizajn dvobojnog mozaika u raspršenoj oblik.

Muška soba s vlastitim rukama

Raspored namještaja u muškoj sobi s vlastitim rukama može biti neobičan: u blizini kauča u kutu vrlo je zgodan za stavljanje stola, na primjer, od stakla i smjestiti se na stolicu u blizini. U isto vrijeme, slučajnost u bojama uopće nije obvezni trenutak, jer će tamnoplavi kauč, prekriven mekom krpom, biti savršeno u kombinaciji s bež visokom kožnom stolicom.

Glavna stvar koja kombinira namještaj u minimalizam muškog dizajna je neutralni sastojci i strogost oblika.

Dekor muške sobe s vlastitim rukama

U pravilu, muškarci biraju minimalno dekor, s obzirom na to nije muško poduzeće - ukrasite stanovanje. Međutim, postoje mnoge zanimljive mogućnosti za uređenje interijera uz pomoć rogova, ako čovjek voli lov, noževe, ako voli oružje.

Muška soba s vlastitim rukama

Izvrsna opcija će biti instalacija u muškom dizajnu police s mini barom, u kojoj će biti pohranjeni, iako jeftino, ne previše dugo izlaganje, vina. Glavna stvar je da će biti mini bar koji neće dopustiti da se dosađuje na tužnu večer.

Muška soba s vlastitim rukama

Bit će sjajno pogledati muški dizajn biljarski stol. U takvoj sobi čovjek može provesti vrijeme s prijateljima s šalicom viskija.

Muška soba s vlastitim rukama

Proizvodi za kuću s Aliexpressom mogu se kupiti u svim varijacijama. Na ovoj stranici postoje mnogi ukrasni elementi za dom i stvaraju muški dizajn s njima, koji malo vjerojatno možete pronaći u običnim trgovinama.

Dakle, za muškog interijera možete kupiti sliku. To neće biti neko remek-djelo, ali će dati vaše emocije.

Slika u muškoj sobi, stvorena vlastitim rukama, obično se koristi u jednom slučaju. Masivni okvir se ne kupuje za to, kombinira se, a ponekad čak i spaja, s glavnom zidnom pozadinom.

Članak o temi: okrenutim panelima za fasadu kuće: pod opekom, kamen, drvo

Muški dizajn soba u svijetloj boji

Ako je čovjek emocionalan i agresivan, koji se voli isticati, sasvim je moguće ukrasiti svaki brutalni ili strogi muški interijer uz korištenje nekoliko svijetlih elemenata. Dakle, crvene i narančaste boje su prikladne za prevladavajuću sivu i bijelu boju unutrašnjosti.

Muška soba s vlastitim rukama

Svijetla boja u muškom dizajnu možete napraviti kauč, stavljanjem narančastih jastuka na njega, kupite mekanu crvenu fotelju, stakleni stol sa svijetlom nogom i stoji.

Soba za muškarce vlastitim rukama može se uokviriti u crno-stilu s svijetlim narančastim elementima koji imaju različite elemente, crteže, otiske.

Muška soba s vlastitim rukama

Za muški dizajn soba, okarakcija unutarnjih polica u zidovima karakterizira, ali to je relevantno za prostrane prostore, kao i za one koji razvijaju dizajn čak i na fazi popravka.

TV je bolji da televizor na zid, koji je u načelu relevantan za bilo koju modernu vrstu interijera, uključujući i muškarca. Međutim, važno je odabrati prikladno mjesto koje je udaljeno od regala, ormar ili stoji s knjigama, ako vaša soba ima mali kutak s knjižnici.

Muška soba s vlastitim rukama

Možete organizirati muški dizajn u gotovo svakoj odluci o boji, samo ako to nije proturječilo okus. U isto vrijeme, dizajn toaletne sobe, dizajn kuhinje i hodnika može se razlikovati od glavnog stila.

Dakle, u toaletnoj sobi, kameni mozaik, postavljen u horizontalnim dugim prugama na cijeloj sobi, a to nije karakteristično za WC, može biti potpuno svijetlo.

Muška soba s vlastitim rukama

Usput, odličan izlaz za čovjeka podijeljen je podjelom, ako to mjesto dopušta, u toaletnu sobu i mjesto gdje će se nalaziti zahod. Zgodan i praktičan, i što je najvažnije, čisto mužjak!

Čitaj više