Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Anonim

Ako se odlučite za instaliranje unutarnjih vrata u apartman s vlastitim rukama, ne smijemo zaboraviti na takav važan detalj kao dobra unutarnja vrata. Vrlo često smo suočeni s problemom: okvir vrata ne odgovara širini zida. U ovom slučaju, Dobor će poslužiti kao helikopter štapić. Da bi instalirana vrata zadržala vanjsku privlačnost i uredni izgled, morate slijediti instalaciju i ugradnju teleskopskih prostora za unutarnja vrata.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Teleskopski dobor na vratima

Što je teleskopski dobro

Ovo je poseban dizajn koji služi za prikrivanje veze okvira vrata i otvora zida. Oni su okrenuti prema vratima u zidu. To je prerušavanje u obliku daske koja pokriva zid u otvoru i povezuje se s okvirom vrata i platformama. Uz to, nedostatak širine dizajna je eliminiran.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Teleskopski

Montaža

Instalacija koja se provodi na principu rack-obloge, izgleda jednostavno: s jedne strane nalazi se utor, s druge strane - greben. Dakle, materijal bilo koje veličine može se instalirati na vrata. Kada je pričvršćena, uporaba ljepila ne treba, jer ispravno instalirani dizajn pruža jasan prianjanje "Schip-Groove": dobro je čvrsto spojeno na okvir vrata i PlatBorks.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Instaliranje vrata

Što je teleskopska dobra unutarnja vrata, možete pogledati fotografiju. To je panel s rezanjem uzdužnih žljebova na bočnim krajevima, služeći da pouzdano popravlja vrata s okvirom vrata.

Kada instalirate vrata na vratima, koja je šira od 140 mm, bolje je koristiti uobičajeno, već teleskopski dobro. Ako je vrata prevelika, potrebno je naručiti dizajn za pojedinačne veličine.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Dobor

Materijali iz kojih se ovaj dizajn proizvede može biti drugačiji. Važno je da se podudaraju s bojom s vratima i bili su izdržljivi. Standardne veličine teleskopicobas za unutarnja vrata su 90, 120, 150 mm.

Članak o temi: Kako pokriti sluznicu u zatvorenom prostoru

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Shema instalacije

Materijale

Materijali iz kojih se proizvode teleskopske strukture za pričvršćivanje:
  • MDF;
  • Iverice;
  • drvo;
  • plastika;
  • aluminij.

Detalji o dizajnu su odvojeni od furnira s 3 strane, zatim, za zaštitu od prodiranja vlage, laka su prekriveni lakom. Tekstura, boja furnira odabire se prema nijansama boja od platna vrata, sve u kompletu izgleda skladno.

Kako odabrati dimenzije

Je li vrijedno da pažljivo odaberete veličinu, ako se bilo koji materijal može podesiti i izrezati? Važna nijansa: širi i duži dizajn, skuplji je trošak. Teleskopski napon je širina dekorativne daske počinje od 60 i dolazi do 80 mm. I širinu police, koja je umetnuta u utore, u pravilu, 40-50 mm. Standardna duljina kompleta: 2 Stavite 2,2 m i jedan 1,2 m. Dodatna fer željeznica može imati širinu od 80 do 100 mm. Standardna duljina raka, odgovara glavnoj platformi.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Glavni koraci instalacije mogu se vidjeti na videozapisu.

Kako napraviti instalaciju vlastitim rukama

Instalacija teleskopskih problema za unutarnja vrata vlastitim rukama nije tako težak zadatak.

Važan element pri odabiru dobro je širina vrata.

Dizajn pasa pouzdano eliarira sve pogreške u veličini. Montaža traje malo vremena i neće zahtijevati dodatne alate.

Ako je dobro pričvršćeno na ravni zid, možete koristiti tekuće nokte kako biste izbjegli oštećenje zida i sigurno popraviti dizajn.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Standardna širina unutarnjih vrata je 50 mm. Prije odlaska u građevinu, morate mjeriti širinu vrata. Tehnološki jaz kutije se preklapaju s minimalnom veličinom od 50 mm. Na temelju toga, u trgovini je odabran odgovarajući dizajn.

U trgovini ćete biti osigurani da odaberete teleskopsku striptizu, koja uključuje teleskopsku platbu i izazov. Iz uobičajenog kućišta, teleskopski se razlikuje po prisutnosti posebnog dijela u svom dizajnu - okomito na pladanj za krilo. A praznaonica je opremljena posebnim utorom, koji ulazi u ovo krilo.

Članak o temi: Ecopol - Gips Bulk Paul

Ovaj strukturni dio služi brzom i pouzdanom fiksacijom prilikom instaliranja vrata. Dizajn je dobro pričvršćen čak i neravnim zidovima. Važno je da cijena teleskopske ručke nije mnogo skuplje.

Algoritam za instaliranje teleskopskog problema:

  1. Početak instalacije uvijek je izrađen od najvišeg elementa.
  2. Zid je očišćen, površina zatvarača je odmaštena.
  3. Pvrtke su pritisnuti i zatvorene.
  4. Duljine bočne stijenke se mjere, ako je potrebno, višak je izrezan.
  5. Teleskopski Dobors su pričvršćeni na okvir vrata.
  6. Zaključavanje je potrebna dubina, tako da je daska potpuno blokirana zid.
  7. Potrebno je uhvatiti bar na perimeru.
  8. Sada možete nastaviti s instalacijom PlatBorks.

Koji elementi odabrati su jednostavna vrata ili teleskopska - da vas riješi. Stručnjaci savjetuju da uspostave teleskopski Doborsa na vratara, budući da su uz minimalne napore kako bi osigurali besprijekoran izgled vrata.

Pravila ugradnje za unutarnja vrata teleskopskog psa

Ova moderna tehnologija će uštedjeti vaše vrijeme, dati atraktivnu vrstu interijera stana. Lijevanje jednom na teleskopski dizajn, dobit ćete maksimalnu udobnost svog doma. Rafinirana vrata jamči atraktivan izgled dugi niz godina.

Instaliranje unutarnjih vrata vlastitim rukama - jednostavno zanimanje, podložno čak i amaterima.

Ako ispravno napravite mjerenja, pokupite odgovarajuću veličinu dizajna i ne da biste se spustili s razine, a zatim na kraju posla možete dobiti veliki rezultat i, to je važno, za spremanje materijalnih alata. Nakon završetka instalacije, platfords su instalirani, a vrata odmah izgledaju zgnječeno i zadovoljava oko.

Čitaj više