Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Anonim

S pristupom novogodišnjih blagdana svaki domaćica pokušava stvoriti svečano raspoloženje u svom domu. Nove godine zavjese su jedan od načina da lijepo ukrasite prozore, tako da u kući pretvaraju unutrašnjost i da prozor izgleda kao poseban svečani.

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Spremne novogodišnje zavjese na prozorima s 3D efektima

Najoptimalnija opcija za uređenje prozora do novogodišnjih praznika je gotova zavjesa s tematskim 3D uzorom. Ako je to teško među asortimanom gotovih prijedloga da pronađe odgovarajuću verziju zavjese s novogodišnjim crtežom, onda u ovom slučaju možete naručiti proizvodnju takvih zavjesa. Za to se koristi poseban UV ispis koji uzrokuje fotografiju ili sliku tkanini tkiva. Ovo je sjajna opcija koja vam omogućuje da odaberete boju i teksturu glavne tkanine na koju će se primijeniti crtež.

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Postoji samo nekoliko vrsta tkanina za koje možete primijeniti foto-crtež. Vrsta tkanine je odabran ovisno o tome je li prozor prostorije planiran za dizajn s novogodišnjih zavjesa. Dakle, u dnevnoj sobi lijepa će gledati na foto til (božićne zavjese od laganog šifona). Kuhinja je posebno mjesto, tako da prozor mora ukrasiti novogodišnje zavjese od dobro draped tkanine, na primjer, od atlasa. Također lijepo gleda na kuhinjski prozor. Guste rimske zavjese s tematskim 3D uzorom.

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Novogodišnje zavjese za kuhinju - Dekoracija gotovih zavjesa

Kuhinja je jedan od prostorija, čiji je interijer bio izvorno razmišljao o najmanjim detaljima. I kuhinjski prozor je izvorno ukrašen zavjesom, boja i dizajna kojih je unutarnje rješenje najshladnije nadopunjuje. Tijekom pripreme za novogodišnje praznike apsolutno nije potrebno promijeniti uobičajene zavjese za božićne zavjese s tematskim uzorcima ili dekornim elementima.

  1. Najlakše od svih opcija je stvoriti novogodišnje raspoloženje kada koristite Tinsel. Mogućnosti za stvaranje novogodišnjih zavjesa s vlastitim rukama u ovom slučaju je puno - od ukrašavanja vijenca, do složenijih crteža,
  2. Božićni ukrasi. Ovaj ukras se može spustiti na mšur iz vijenca, a možete se izravno pričvrstiti na zavjese. Samo u drugom slučaju, igračke bi trebale pokupiti malu veličinu.
  3. Vijenac. S treperenjem tajanstvenih svjetala na zavjesnoj kuhinji doslovno transformira. Garland se može pričvrstiti na zavjese koje vode, i ravne linije iu obliku zamršenog uzorka, na primjer, u obliku božićnog drvca ili santa.
  4. Stvorite novogodišnju unutrašnjost vlastitim rukama u takvoj sobi, kao kuhinja, možete izrezati snijeg različitih veličina od bijelog papira i pričvrstiti izravno na zavjese, ili staviti na vrh glavnih zavjesa s prekrasnim vijencima.

Članak na temu: Kako napraviti rasvjetu u garaži vlastitim rukama

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Kako napraviti nove godine zavjese to učiniti sami

Najlakši i najzanimljiviji način za proizvodnju novogodišnjih zavjesa s vlastitim rukama je stvoriti pravi snježni sjaj iz običnih papirnih pahuljica.

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Da bi takve novogodišnje zavjese potrebno smanjiti 100-150 pahuljica iz Bijelog uredskog papira (njihov broj izravno ovisi o dužini budućih zavjesa, a od pojedinačnih veličina prozora). Tako da su pahuljice savršeno čak i, možete ih isprobati ili neko vrijeme staviti pod opterećenje. Da biste napravili fragmente budućih zavjesa sjajni, možete primijeniti posebne šljokice na njih (vrlo je prikladno koristiti ne labave iskre, već u obliku spreja).

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Prethodno pripremljene pahuljice morat će biti spojene na vertikalne trake od 10 (ili više) fragmenata u svakoj. Ovisno o broju pahuljica u traci, duljina se također prilagođava, koja će biti na zavjesama Nove godine.

Kako napraviti nove godine zavjese: opcije dizajna

Možete ih povezati na nekoliko načina - za vožnju na niti kada koristite ručnu iglu, zašijte zajedno na šivaćem stroju ili zalijepljeni na ljepljivu traku. Novogodišnje zavjese od vlastitih ruku iz pahuljica mogu biti najrazličitije duljine. Oni mogu doći samo do sredine prozora ili se spustiti ispod prozora. Možete napraviti i kombinirati novogodišnje zavjese - između pahuljica za isprati zlatne ili srebrne perle, ruke između mišića fragmenata itd.

Čitaj više