Applique "Hedgehog" od javora listova za ocjenu 1 s fotografijama i videozapisima

Anonim

Kako lijepa jesen, svaki put kada se ovo doba godine prikazuje u potpuno novoj boji. Unatoč činjenici da sva priroda smanjuje svoju aktivnost i priprema za spavanje, svugdje možemo promatrati svijetle i sočne boje i beskrajnu ljepotu. Ovo nevjerojatno vrijeme možete stvoriti prave remek-djela koristeći razne prirodne materijale, implementirajući svoje najvažnije fantazije. Pogotovo zanimljivo je sudjelovati u primijenjenoj kreativnosti s djecom. U ovom materijalu naučit ćete kako napraviti slatku apliciju "jež" iz lišća javora.

Aplikacija je posebna tehnika dekorativne i primijenjene umjetnosti, koja nam je došla iz udaljenih vremena kada je nomadski narod ukrašen njihov život na ovaj način. Ako govorimo o jednostavnim riječima, aplikacija je izrezivanje od bilo kakvih elemenata papira, tkanine i drugih materijala i lijepljenje u pozadinu pripremljenu unaprijed.

Primjenjivati

Što znači vaše dijete? Naravno, na kraju, to je razvoj mašte i sposobnost provedbe njihovih ideja. Ova vrsta kreativnosti ne zahtijeva velike financijske troškove, jer se svi potrebni materijali mogu naći tijekom šetnje u šumi. Uostalom, tako je lijepo napraviti takve mane, pogotovo kad sunce nježno zagrijava nas sa svojom jesenskom toplinom. Jesen Ponekad lišće javor je obojen u vrlo svijetlim i svježim tonovima, a nesumnjivo privlače pozornost prolaznika na njihov bizarni oblik.

Primjenjivati

Aplikacija pomoću lišća javora je za djecu jedan od najdražih. Zahvaljujući svom bizarnom obliku i svijetlim bojama, lijepi i neobični obrti dobivaju se iz listova javora. Vrlo je zabavno za aplikaciju u obliku ježa. Pripremili smo vam izbor zanimljivih slika koje su koristili tehnikom Applique iz jesenskih listova. Sve aktivnosti opisane su u vrlo detaljnim i popraćenim fotografijama.

Članak o temi: Mickey Mouse Hat Crochet: shema s opisom i video

Primjenjivati

Primjenjivati

Gdje početi

Unatoč metodi aplikacija koje odaberete, postoji određeni postupak koji treba slijediti. Za početak, mora se prikupiti prirodni materijal. Morate odabrati cjelinu, ne oštećeno lišće širokog raspona boja. Tada se listovi treba osušiti. Postoje dvije glavne lišće hrđanja tehnologije:

  1. Stavite svaki list odvojeno između stranica stare knjige;
  2. Temeljito pokušajte svaki list koji se postavlja između dvije listove papira s toplim željezom.

Primjenjivati

Odaberite način na koji želite više. Zatim ćemo pripremiti vaše radno mjesto: stolni stol s ljepilom, uzeti listove papira ili kartona, PVA ljepilo i škare i markere.

Važno je zapamtiti da je nastava djeteta sadrži radno mjesto kako je važan element odgoja male osobe.

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

U slučaju da aplikacija stvorite zajedno s malim djetetom, lišće je bolje koristiti svježe, a zatim osušiti gotov sastav cjeline. U drugim slučajevima, nakon pripreme (liketa i sušenje), prirodni materijal može doći na najzanimljivije - stvoriti sliku vašeg budućeg Appliquéa. Nakon odabira glavne ideje slike, trebate pripremiti potrebne letke i organizirati ih na listu u skladu s vašom kreativnom idejom. Za početak, potrebno je držati se na našoj pozadini temelje buduće figure - za jež će biti njegovo tijelo. Drugi listovi bit će pričvršćeni na njega. Nemojte nanositi ljepilo na cijeli list u potpunosti Inače, nakon sušenja, plovilo će postati neujednačeno. Nakon što su sve osušeni listovi zalijepljeni, primjena se stavlja ispod preše, na primjer, u staroj masnoj knjizi dva ili tri dana.

Primjenjivati

Dobivanje do lekcije

Kako napraviti ježe od suhog javora Lišće djece 1 klasa? U nastavku opisujemo metodu proizvodnje takve aplikacije. Osim toga, trebamo jedan list breze za temelje. Od malog lista breze, radimo torzo za naš jež, iu obliku barijere ćemo izvesti javorov list. Nakon dimenzioniranja s markerima, crtamo jež slatko lice i zalihe u obliku jabuka.

Članak o temi: Srce perle: Kako napraviti stablo za vjenčanje, master klase s fotografijom i video

Na fotografiji ispod možete vidjeti koji jež će raditi:

Primjenjivati

Možete napraviti aplikaciju pomoću skica s olovkom, koja će zamijeniti ježeni torzo. Tada će stanovnik šume izgledati ovako:

Ako ste upoznali javor s višebojni listovi u šumi ili u parku, možete napraviti tako svijetli jež. Na listu u boji kartona (uzeli smo plavi karton) nacrtajte konture budućeg ježenja. Na torzu se držimo raznobojnim listovima javora, a mi isporučujemo njušku i noge duž konture s tamnim oznakom.

Primjenjivati

Primjenjivati

Možete napraviti aplikaciju u kojoj će se i torzo i njuška izraditi od javora listova. Ali za kontrast odaberite lišće različitih nijansi. Glava ježenja može biti izrađena od kartona, i oči, nos i usta nacrtaju olovku za osjetljivu.

Primjenjivati

Video na temu

Najvažnija stvar za razvoj djeteta je zajednička kreativnost. A šarene listove i nevjerojatne slike od njih će pomoći vizualno pokazati, izloženost dječje fantazije je toliko široka.

Čitaj više