Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Anonim

Fotografija

Zbog starih drvenih prozora ima mnogo poteškoća. Otvore ga teško, teško ih je oprati. Svaka jeseni mora držati pukotine u oronulim okvirima. Međutim, ove mjere nisu dovoljne: zimi, mraz je još uvijek sabiliziran u dom. Ako su prisutne takve poteškoće, vrijeme je za promjenu situacije. Za lijep život, novi prozori su potrebni. Kako ih odabrati? Koje plastične prozore su bolji?

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Trajni proizvodi moraju biti izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Također je potrebno zapamtiti da su popularni modeli obično najviše dobri.

Odgovor na ovo pitanje nije tako komplicirano.

Dovoljno je znati da trajne proizvode moraju biti izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Također je potrebno zapamtiti da su popularni modeli obično najviše dobri.

Vrste i značajke profila

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Deblji PVC profil i veći broj zračnih komora unutar njega, toplinska izolacija iznad.

Osnova metalnog plastičnog prozora je PVC profil. Njegova glavna komponenta je pocinčani čelik. Među obiljem opcija, preferencija je poželjna dati njemačkim proizvođačima. Na primjer, Proplex, Trocal, Kbe, Rehau ili Veka tvrtke. Međutim, njemački proizvodi imaju jedan minus - visoke cijene. Postoje pristupačni ruski kolege. Te su samo ovdje kvaliteta ispod europskog.

Također je potrebno uzeti u obzir stupanj toplinske izolacije. Odgovor na pitanje koje se plastični prozori smatraju najboljim za svaku regiju. Činjenica je da je deblji PVC profil i veći broj zraka komora unutar njega, toplinska izolacija iznad. Željena opcija odabrana je u skladu s klimom. Za umjerene geografske širine, postoji dovoljno okvira sa širinom od 60 mm s tri zrak komora. Ali za zone dalekog sjever, trebate profil barem s pet kamera.

Članak na temu: Tekuće pozadine: Fotografije, recenzije, nedostaci, što je, sastav, prednosti i kontra, video, vrste, što izgleda, svojstva, prednosti

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

GOST odlučuje da vanjski zidovi profila moraju imati debljinu od najmanje 3 mm.

Važna točka: GOST odlučuje da vanjski zidovi profila moraju imati debljinu od najmanje 3 mm. Međutim, postoje proizvođači koji ne udovoljavaju ovim zahtjevom i proizvode okvire s premazom lica od 2,5 mm. Takvi proizvodi imaju manju marginu snage i ne dugo služe.

Poboljšani liner je osnova profila. Njegova je funkcija povećanje ukočenosti strukture i stabilizacije oblika. GOST omogućuje korištenje samo pocinčanog čelika za proizvodnju pojačane obloge. Debljina metala treba biti od 1,2 do 2 mm. Međutim, neki proizvođači ovdje pokušavaju spasiti. Ponekad je za njegovu proizvodnju koristi se premošnica (0,5 mm) ili se crni metal koristi crni metal.

Moderni proizvođači spremni su ispuniti bilo koji hir. Moguće je kupiti PVC profil širokog raspona nijansi. Međutim, najpopularnije rješenja boja pripadaju laganim tonovima. Bijela boja je posebno potražnja.

Priključci i stakleni pribor

Funkcija spojnice - otvaranje i zatvaranje krila. Metal-plastični prozori su gluhi, okretni preklapanje i zakretanje. Stupanj otvaranja ovisi o dizajnu priključaka. Možete odabrati bilo koju opciju. Prema nalozima naredbe, treba koristiti samo čelik za proizvodnju pribora. Samo ovaj metal može izdržati opterećenje do 100 kg i pružiti višestruke otvaranje i zatvaranje krila.

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Funkcija spojnice - otvaranje i zatvaranje krila. Metal-plastični prozori su gluhi, okretni preklapanje i zakretanje.

Double-Barker obavlja nekoliko funkcija. S jedne strane, štiti sobu od hladnoće, vjetra i vlage, as druge strane, pruža prekrasan panoramski pogled i ne sprječava prodiranje svjetla. Staklo može biti pojedinačno, dvostruko ili trostruko. Njezin izbor ovisi o klimatskim značajkama regije. U našoj zemlji, dvostruki stakleni smještaj je u najvećoj potražnji. Izgleda ovako: dvije naočale su hermetički zatvorene jedna s drugom pomoću posebnog udaljenog okvira. Ovaj okvir ima u svom sastavu tvar koja apsorbira vlagu. Između naočala je obično zrak. Međutim, za veću toplinsku izolaciju i izolaciju buke, proizvođači se ponekad pumpaju unutar stakla inertnog plina ili stvaraju vakuum.

Članak na temu: Dimenzije kreveta: jednokratna, jednokratna, dvostruko

Također, izumljena je zaštita od infracrvenog zračenja za bolje očuvanje topline. Da biste to učinili, na staklo se primjenjuje poseban premaz. Tako je moguće zadržati toplinu zimi duže, a ljeti - hladnoća. U isto vrijeme, naočale ne gube transparentnost.

Instalacija i instalacija

Nakon što su odabrani najbolji plastični prozori, ona je došla instalirati ih. Čak i ako su najbolji radnici pozvani na to, redoslijed instalacije nikada neće biti suvišan.

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Instalacijski i instalacijski alati: perforator, razina, pjena za ugradnju i pištolj.

Potrebni alati:

  • Perforator;
  • pjena za montažu i pištolj;
  • sječivo;
  • razina;
  • Škare za rezanje metala;
  • Vijci za samopoduzimanje, sidra i montažnih ploča.

Prvi korak je mjerenja. Budući da svaki raspon prozora ima vlastite karakteristike, potrebno je svaki put provoditi mjerenja, a ne koristiti standardne izračune.

Drugi korak - ugradnja. Okvir prozora je umetnut u otvor prozora, a zatim je fiksiran sidre ili montažnim pločama. Koristeći razinu, dizajn je poravnat. Zatim su zaklopci obješeni i umetnuti su dvostruko stakleni prozori. Zatim se na rubovima bori cijeli instalirani dizajn.

Ovdje su glavne značajke dobrog rukovanja plastičnim prozorima. Ne postoji ništa komplicirano ovdje. Dovoljno pažljivo, točnost i temeljitost.

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Koje bolje plastične prozore odabire (fotografija i video)

Čitaj više