Kako napraviti arbinu. Neovisna proizvodnja. Domaća arbaba

Anonim

Kako napraviti arbinu. Neovisna proizvodnja. Domaća arbaba

Kako napraviti arbinu. Neovisna proizvodnja. Domaća arbaba

Pucanje, kao sport i mogućnost samospoznaje, odavno je bio uspješan kod ljudi. Pokazatelj toga je brojna natjecanja koristeći razne oružje. Jedna od najstarijih vrsta je oružje za bacanje. Povećana emocionalnost naših dana pronalazi odgovor u streličarstvenim turnirima i neposrednoj blizini.

Sportsko pucanje iz samostrela u našoj zemlji nije tako razvijen kao pocinčano snimanje. Ovo stanje stvari je zbog nedostatka interesa, već banalni nedostatak inventara malih ruku. Sam ARBALT sportove ne sumnja u mnoge prednosti. To je opsežno polje za otkrivanje i primjenu određenih vrsta talenata.

Kako napraviti arbinu. Neovisna proizvodnja. Domaća arbaba

Kao izlaz, možete napraviti samostrel s vlastitim rukama. To nije tako teško, koliko se to čini na prvi pogled. Dizajn prijelaza je jednostavan. U dijelovima snimanja na bazenu ili luku postoje oružani radionice, koje je lako pronaći talentirane majstore umjetnika. Takav stručnjak može napraviti arboltu od onoga što ima pri ruci, zamjenjujući nedostajuće materijale na slično. Za pucanje na ciljeve, domaća samostrela je vrlo prikladna.

Napravili smo crtež samostrel i skupili ga s vlastitim rukama. Kada je dizajniran, uzimaju se u obzir kretanja stranih proizvođača i kolega sportaša koji proizvode samostrel bez pomoći specijaliziranih tvrtki. Naš križ je drugačiji u tome kao elastična komponenta izabrali smo ramena iz pramca. Ovaj izbor je opravdan, za razliku od metalnih ramena, vaganja. Plastična ramena također glatko fizički kontakt od snažnog povratka. Da biste dobili priliku da puca s ciljem na daljinu do 60 metara, dovoljno je samo povući te ramena bez primjene posebne sile. Mogućnost korištenja ramena iz slomljenih lukova je još jedna pozitivna značajka našeg uređaja. Glavna stvar odabrati par snage. Nudimo vam pažljivo ispitati crteže samostrel i početi montažu. Crossow Make - ne polje. Uređaj samostrela: krevet, ramena, okidač, uređaji za viđenje. Za proizvodnju kreveta koristi se prirodno drvo, krute ili zalijepljene, uglavnom čvrste stijene. Primjerne veličine mogu se vidjeti na slikama (1 i 3) - crtež hladnjak. Oblik strelica odabire sebe, vođen praktičnom i ergonomskom krevetom, poželjno po želji. Prilikom odabira, potrebno je uzeti u obzir i vjerojatnost pravilne proizvodnje.

Članak na temu: Kako spojiti prekidač s tri bloka

Korištenje dnevnika iz malih ruku, omogućuje značajno smanjenje troškova rada za proizvodnju samostrela. Staza od bačve, ostaje u takvom krevetu, mora biti postignuti drvene šipke, čvrsto ih stavljajući na epoksidno ljepilo.

Kako napraviti arbinu. Neovisna proizvodnja. Domaća arbaba

Odvojena pozornost zaslužuje obradu brojeva i teetika vodiča. Njihov završetak značajno utječe na točnost pogodaka. Linije vodiča moraju biti besprijekorno ravno i glatke. Poželjna opcija je brušenje na mljevenom stroju i naknadno obradu s plitkom žitom. Sljedeće bi trebalo polirati vodiče. Pogledajte veličinu utora vodilice sa strelicom, čiji je promjer 8 mm, na Sl. 3. Križevi, s ramenima pričvršćenim na njega, instaliran je s kraja kreveta. Obično ga baci iz aluminijske legure, ali je moguća proizvodnja aluminijskih praznina. Stablo može poslužiti i kao prikladan materijal.

Prozor iz kojeg će letjeti strelicom trebala biti nasuprot utorom koja ga šalje. Tako bi se prozor trebao nalaziti na krevetu od križa, koji sadrži elastične elemente. U isto vrijeme, tijekom odlaska niza treba pritisnuti na glatku površinu kreveta. Pričvršćivanje svakog ramena na križ se događa s dva vijka M8. Načelo pokretanja mehanizma za spust je dizajniran u skladu s opisima srednjeg vijeka CRANULT uređaja. Bez posebnih problema, može se napraviti čak i sa prosječnom razinom svjetla u radionici.

Način na koji radi i kako radi taj mehanizam, postaje jasno sa slike 4 - shema unakrsne linije.

Kako napraviti arbinu. Neovisna proizvodnja. Domaća arbaba

Kada je djelovanje 1 zgnječeno, prianja se s izbočinom i polugom 2. Kada se poluga okrene, ona ograničava okidač 3. Kada se kuka odvija, dok se poluga ispušta u tom trenutku, u tom trenutku niz , Ravnanje, šalje strelicu. Ograničavanje zaustavljanja 4 pojavljuje se u procesu pomičenja poluge. Kako bi se omekšala moć udarca na naglasak, potrebno je nositi gumenu cijev na njemu. Naglasak bi trebao biti u položaju u kojem je ekstremni položaj izbočine i poluga niži od površine vodilice. Na taj način upozoren je proces klizanja. Nakon što se napravi snimak, opruga 5 drži polugu u ekstremnom položaju.

Članak o temi: Domaći težak kat za napuhavanje broda

U procesu povlačenja samostrela, fokus se provodi u izbočini 6, poluzi 2 uzima svoj početni položaj. Proljeće 6 djeluje na okidač tako da provodi skretanje, polugu i žice su fiksirani. Da bi niz slučajno skakao iz izbočine A, mehanizam za spuštanje zatvara se s poklopcem 7. Proljeće 8 ravnog tipa je pričvršćen na ovaj poklopac, koji drži strelicu na vodilicama u trenutku ciljanja vida , Ležeći 9, koji je pričvršćen na vrh okidača, dovoljno slabi snagu spuštanja. Odabir razine spuštanja provodi se dummoniziranjem površine poluge na poluga ležaj 2. Kako bi se smanjila težina poluge, bolje je napraviti ga od lagane legure D16T. Zamjena izvora 5 i 6 može poslužiti kao engleske igle. Mehanizam za spuštanje može se montirati u metalno kućište, nakon čega je umetnut u utičnicu kreveta i pričvršćen s dva vijka. Dakle, moguće je značajno povećati pouzdanost i jednostavnost u prilagodbi. No, ova metoda čini dizajn složeniji, također za njegovu provedbu će zahtijevati strojeve za rezanje metala.

Aimoifso naviještanje samostrela dolazi iz cijele i letjeti. Vertikalne ispravke su u potpunosti ojačani na poklopcu snap-in mehanizma i horizontalno - brašno, ojačano na nosač elastičnog elementa.

Mogućnosti za konstrukcije tih zemalja mogu biti mnogo, ovisno o mogućnostima proizvodnje, prisutnosti gotovih znamenitosti od samokontroliranih metaka oružja, itd.

Treba imati na umu da je putanje leta križnica namjerno, tako da se cjelina mora postići značajno iznad muha. Kut prekoračenja linije za ciljanje (cm. Slika 1 - crteži samostrela) pokriva od obučenog, napetosti napetosti napetosti, dontails itd. U našoj samostreliji na udaljenosti od 50 m, troši oko 6 °.

Praktične konstrukcije cjeline, dopuštajući joj komad ili nedostatak tijekom prijevoza.

Članak o temi: Gaming House za djecu: Fotografije korak-po-korak, sheme, crteži

Naš samostrel, proizvodnja je gore opisana, je racchitan za početnu liniju promjera 8 mm i duljine 350 mm. Oni se mogu lako izraditi od duralumumum (slolav D16T) cijevi s debljinom sjene od 0,5 mm. Zauzimanje vrha i perja jer se radi za log okvir. Trebalo bi imati na umu da je CheapScript počinje za samostrel, za razliku od luka, ne bi trebao imati izrez za konus. Pogodno je izvući iz stabla u obliku utikača i umetnite cijev na ljepilo.

U zaključku, želi izraziti nadu da ćete razumjeti kako napraviti samostrel, njegova proizvodnja cilindara pružit će vam puno ugodnog, a bočno će vam dati da točno imate dohvat ruke. Ne zaboravite samo o činjenici da je samostrela, poput oružja za pupanje, zahtijeva interprezaciju odnosa odgovora i usporedbu kada stvaranje bijega učinaka. I količina užitka izravno ovisi o tome kako se stvara samostrel.

Čitaj više