Proizvodnja radnog stola na balkonu

Anonim

Gotovo svaki vlasnik stana želi opremiti malu radionicu u svom domu. Ako ne postoji garaža ili druga komunalna struktura, instalacija radnog stola na balkonu bit će najbolje rješenje za ovo pitanje.

Radni stol je svestrani stol opremljen raznim vodovodnim, stolarskim opremom i alatima. Kako organizirati malu radionicu na vlastitu glaziranu balkon? O tome ćemo reći u popularnom obliku u ovom članku.

Desktop dimenzije

Proizvodnja radnog stola na balkonu

Dizajn radnog stola

Da biste razumjeli koje bi se veličine trebale biti radni stol, mjerenje balkona. Na temelju dobivenih podataka projicira se dizajn tehničkog namještaja.

Glavna veličina je širina tablice. Tipično, radionica se nalazi u jednoj od bočnih strana balkona ili lože. Udaljenost između prednjeg zida kuće i frontalnog ograđivanja balkona ili lože i bit će širina tablice. Visina tablice ovisi o pojedinačnim podacima o fizičkim podacima. Standardna visina ove vrste namještaja je 750 mm. Dubina tablice može biti bilo koji korisnik prijateljski.

Budite sigurni da su potrebni za noge zaposlenika za stolom. U nedostatku takvog radnog stola, to će biti vrlo neugodno, osobito s dugom boravkom osobe iza njega.

Vrste radionica

Proizvodnja radnog stola na balkonu

Prije početka opremanja mini radionice na balkonu, potrebno je odlučiti za ono što je namijenjena vrsta radnog namještaja. Radna tablica može biti vodovod, stolarija i kombinirana.

Stolni stol

Bravar Vestock mora izdržati opterećenje iz rada teške metalne obrade. Stoga je okvir tablice izrađen od metalnog profila i lista.

Poklopci su izrađeni od metalnog profila. Snažne police mogu se izraditi od kutova širinom polica 35 mm, kuhane u kutije.

Vodič za horizontalne veze za ladice izrađene su od 20 kutova ili drugih prikladnih profila.

Članak o temi: Polaganje laminata na vratima: korak po korak upute

Kolent je izrezana od metalne ploče debljinom od 8 mm do 10 mm. Možete koristiti metalni list veće debljine. Kao praksa pokazuje, korištenje lista s debljinom više od 10 mm. Ništa drugo osim značajnog povećanja tablice neće dati. A to je važno za sposobnost prijevoznika ploče balkona, posebno s udarnim opterećenjima iz morskog rada. O tome kako napraviti radionicu s vlastitim rukama, pogledajte u ovom videozapisu:

Proizvodnja radnog stola na balkonu

Ploče Countertops liječiti antiseptik i otpornu na vatru

Za ublažavanje udarnih opterećenja oblikuju drvenu bazu za metalni lim stolata. Za to su drvene ploče s debljinom od 20 mm smještene u zavareni okvir iz 22. kutka. Metalni list zavarivanje na okvir.

Suhe ploče moraju biti tretirane s antiseptičkim i otpornim na vatru.

"Drvena obloga" ispod metalne countertop će omekšati udarce čekićem i utopiti druge oštre zvukove pri obradi metalnih dijelova.

Značajke uređaja

Proizvodnja radnog stola na balkonu

Dizajn radnog stola

Za monter rad zahtijeva porok. Da bi ih osigurali na radnom stolu, potrebni su ulozi određene širine. Prilikom stavljanja radnog stola na kraju balkona ili lože između bočnih zidova balkona, porok se može popraviti samo na prednjoj strani tablice. Takav položaj zamjenika može uzrokovati neugodnosti za obavljanje montažnog rada.

Alternativa

Ako je balkon dopušteno razmišljati o proizvodnji radnog stola r - u obliku plana, gdje će jedan dio tablice biti na kraju sobe, a drugi dio vestigura bit će ispod prozora balkona.

Zavarivanje na balkonu, a posebno u stambenoj sobi je izuzetno nerazuman i opasan. Stoga je radni stol proizveden u specijaliziranim radionicama koje imaju ulaz u proizvodnju zavarivanja.

Proizvodnja radnog stola na balkonu

Potrebno je znati da je isporuka i instalacija na balkonu zavarenog dizajna može stvoriti određene poteškoće. G - oblikovani svi zavareni radni stol mogu biti izrađeni od dva dijela povezane vijcima.

Članak o temi: Oštri lančani lanci to čine sami. Alat za izoštravanje

Postoje opcije za montažne radne ploče. Dijelovi tablice se sakupljaju u cijelosti na priključenim vezama. Takvi dizajni su mobilni, ne uzrokuju poteškoće pri transportu. Nedostatak takvih struktura je stalno slabljenje vijčenih spojeva pod utjecajem varijabli radnog opterećenja. Stoga, nosači moraju biti stalno provjeravanje i zatezanje.

Stolni stol

Proizvodnja radnog stola na balkonu

Tablica stolarije

Stolarija Workbench može biti izrađen od starog pisanog tablice. Ako postoji iskustvo s stolnim alatima, onda možete napraviti radni stol samostalno od drvenih materijala. Na internetu ima mnogo crteža za proizvodnju stolarija namještaja.

Kombinirani radni stol

Kombinirani dizajn temelji se na stolnom stolu od jedne drvene polovice i različitog dijela obloženog metalnim limom. Zahvaljujući takvoj strukturi, radni stol na balkonu omogućuje vam da se uključemo u obradu montaže i stolarije.

Gotovi proizvodi i pribor

U građevinskim hipermarketima možete odabrati gotovu radnu površinu željene veličine pod dimenzijama balkona ili loggia. To će osloboditi problema koji traže materijale i proizvodnju radnog namještaja. O proizvodnji radnog stola na vidu s balkonom u ovom videozapisu:

Uz radionicu morate kupiti tablice rasvjetnih uređaja, vertikalne zidne uređaje za postavljanje često korištenih alata: odvijači, dlijeva, kliješta itd.

Čitaj više