Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Anonim

Takva drevna umjetnost rukovanja, poput pletenja, vremenski utjecaj postojao je i za praktične svrhe i za užitak. Ovo zanimanje razvija fantaziju, smiruje živčani sustav i omogućuje da se razne odjeće za odrasle i djecu. Bez rukava bez rukava za djevojčice uklapaju se u samo nekoliko večeri.

Svrha i svojstva

Univerzalni proizvod od vune nosi se na haljini ili preko bluza, portlenecks, košulje i tako dalje. Uzorci za ovu vrstu odjeće su vrlo raznoliki, čak i najjednostavniji crtež može se poboljšati dodavanjem niti svijetlih boja.

Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Što je viša vještina obrta, postaju sve više originalni modeli. Profesionalci ne moraju čak ni koristiti shemu u radu s nekim proizvodima, cijeli lanac dizajniranog stila je u njihovim glavama.

Posebno je lijepo stvoriti pletene stvari za djecu. Uostalom, djeca su naša radost, a ako je dijete dobro, onda smo mirni i udobni.

Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Odjeća za djecu dužna je privući ne samo sa svojim šarenim, već i praktičnošću. Razgovarajmo o bez kože. Ova praktična stvar će uvijek pomoći pronaći izlaz iz situacije "ne postoji ništa za nošenje", jer je samo vrijedi završiti svoju sliku, kao dodatni element odjeće, stil će se odmah promijeniti. No, sa svima u isto vrijeme, njegova se funkcija sastoji samo u tome kako diverzificirati garderobu, trebala bi se pažljivo zagrijati od hladnog vjetra u izvansezoni.

Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Jednostavna opcija

Za svaku majku potrebno je da se dijete oblači ne samo u modi, već je također zagrijana. Ova značajka je potpuno opremljena pletenim džemperima i prslucima.

Sada ćemo pogledati tehniku ​​pletenja dječjeg sleevex-Reglan.

Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Odaberite pređu.

Učiniti vaš izbor pređe iz koje pretpostavljate da plesti stvari za dijete, ne smijete zaboraviti da prioritet kada je odabir nije toliko boja i svjetlina nijansi, kao sastav niti.

Članak o temi: Zimske pletene šešire za djevojčice: pletenje sheme s video

Idealno za ovu namjenu s prirodnim sastavom vune i pamuka. Uostalom, oni će omogućiti tijelu da diše i osigura normalnu cirkulaciju zraka.

Ako ste zabrinuti da će prirodna pređa biti neugodna za rođenje, pokušajte odabrati nit, koji uključuje malu količinu sintetike, na primjer, akril. Ali znajte da u dječjim stvarima sastav sintetičkog materijala ne smije prelaziti 40%.

Naše ažuriranje povezano s ljubavlju namijenjeno je za 4-5 godina starog djeteta.

Za pletenje potrebnih materijala:

  • 160 g svijetlih ružičastih polutrana (260 m / 100 g);
  • Spoke №2,5.

Tehnologija pletenja je sljedeća. Šuplje guma (1 lp, zatim 1 povećanje, uklonite IP, bez napuhavanja).

Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Gumeni pojas je gotov - 2/2 (2 IP, 2 lp). Površina (prednja strana) - redovi lica izgovaraju se lopaticama lica, nevažeći, odnosno, a kada su pleteni u krugu - sve petlje u redovima lica

Masic shema:

Bez rukava bez rukava za djevojčice s videom i fotografijom

Naša rukavac bez rukava je regulirana i morate to učiniti iz vrata.

Slijed rada je sljedeći:

  1. Napravite 114 petlje talijanskim postom, a zatim 4 reda gumenog traka.
  2. Raman mora biti spojen na prsten. Da biste to učinili, podesite početnu i konačnu petlju zajedno. Zatim vezati 3 cm dvostruko gumenu traku.
  3. Gloke broj 3 Napravite takvu radnju: Razbijte petlje na ovaj način: 1 IP (ostavite oznaku za pokretanje serije u krugu), 1 IP, 17 lp (rukavima), 2 IP, 36 - na prednjem dijelu (13 lp, 10 lp (pigtail), 13 lp), 2 IP, 17 lp (rukavi), 2 IP, 34 lp (leđa). Zglobovi izlijevanja će dodijeliti redovi regulirane.
  4. Prije i nakon redaka reguliranih, oni čine petlju petlju nakon jedne razine, u sljedećem redu, čine njihov prekriženi LP. Sve petlje, a ne dodir reguliranog, provjerite lice i pigtail prema shemi.
  5. Napravite povećanje (10 kom.) Reguliranim, postavite šarke za rukave između reguliranih linija i potaknite prednji i stražnji dijelovi bez rukava odvojeno.

Članak na temu: Nose Baba Yaga radi sami iz papira u tehnici papier-masha s fotografijom

Plesti ispred proizvoda.

Prednji dio proizvoda se odnosi prema shemi: 1 rubnu petlju, 1 IP, 27 lp, 15 petlji za pranje, 27 lp, 1 IP, 1 rubnu petlju.

Plesti natrag.

  1. Shema: 1 rubnu petlju, 1 IP, 55 lp, 1 IP, 1 rubnu petlju.
  2. Pravila 'Dodaci se nastavljaju plesti na leđima i prednji dio, nakon šestog povećanja, birajte još 8 petlji ispod miša na obje strane. Zatim, pleteni Facechiar i pigtail u skladu s shemom.
  3. Nakon što dođe do duljine prve 19 cm, promijenite iglice za pletenje, uzmite pletenje pletenje igle №2.5 i provjerite još 6 cm dvostruko gumenu traku i 4 razina šuplje elastične trake. Zatvorite petlju.

Prizem.

  1. Vratite petlje lijevo za rukave na igle i uništiti ih oko ruba u količini od 72 komada.
  2. Provjerite 2 cm od dvostruke gumene trake, a zatim 4 cm pomoću šuplje elastične. Zatvorite petlju.

Video na temu

Provjerite videozapis na temu "Pletene iglice za pletenje za djevojčicu u Rellan Technique":

Čitaj više