Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Anonim

Nevisna vrata se uspješno koriste u unutrašnjosti bilo kojeg tipa, posebno u uredima i apartmanima u stilu minimalizma.

Dizajn rješenja

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Nije tajna da tehničko savršenstvo modernih materijala i pribora omogućuje stvaranje bilo koje inženjerske rješenja. Jedan od takvih proizvoda koji se mogu doslovno vratiti u djetinjstvo su nevidljivi vrata. Ovo je postavljena krila u ravnini s zidom. Kada se nanosi na površinu završne obrade, slični zidovi, unutarnje propusnice doslovno nestati, a korištenje skrivenih ručka povećava učinak.

Osim toga, takva vrata se vraćaju u atmosferu djetinjstva sa skrivenim sobama, tajnim udarcima, i tako dalje, oni su u stanju riješiti prilično specifične zadatke za manipuliranje prostora i ne samo.

Promjena planiranja u uvjetima malog stambenog trga. U tom slučaju, potreba za stvaranjem jasno definiranim tematskim područjima često se pojavljuje. Tada prisutnost vrata može pokvariti sliku, ne dopustiti stvaranje prostora s željenim dizajnom. Nevisna vrata rješava ovaj problem, skrivajući unutarnje prolaza, čineći vizualnu percepciju solidnog zida.

Navijači minimalizma također će pronaći nevidljive vrata s uspješnim elementom za dizajn interijera. Takve snimljene strukture uglavnom su sukladne sa stilom. Obično se koriste glatke platna od različitih materijala.

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Da bi se stvorio svijetli i moderan dizajn sobe, čak iu apstraktnom stilu, nevidljivi vrata su vrlo korisna. Ovdje je na prvom mjestu faktor njihove instalacije. Platno je smeđe sa zidom, kutija je potpuno skrivena, površina se može oslikati u bilo kojoj boji ili obložene s bilo kojim završetkom. Postoje idealne značajke za unos takve elemente, čine dio bilo kojeg apstraktnog uzorka ili uredan geometrijski dizajn zidnog područja.

Unutarnji proizvodi ovog tipa korisni su u uredima. To je vrlo zgodan način za promjenu prostora, riješite se pridruživanja ulaza ili skrivanje neočekivanih prolaza skroženih, spremište i drugi uredski prostor.

Članak na temu: Sheme križanja autorskih prava: besplatni portal, preuzimanje set, 2 djela velikih veličina, popularan

Postoje i druge, više neočekivanih aplikacija. Sve ovisi o mašti dizajnera. Na platnu možete postaviti police, provesti slike kako biste u potpunosti sakrili ulaz u svlačionici ili stvorili zasebno radno područje, potpuno izolirane od ostatka okoliša.

Konstruktivno rješenje

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Jedna od strukturnih instalacija

Ako pogledate ponudu na tržištu, možete vidjeti da je cijena gotovih inženjerskih rješenja prilično visoka. Objasnio je vrlo jednostavno.

Moderan serijski nevidljiv je metalni dizajn. To je najlakši način da napravite trajno rješenje koje zadovoljava sve zahtjeve. Ako uzmemo u obzir kratak popis želja kojima korisnici biraju slične dizajne, to će izgledati nešto ovako:

  • Mogućnost montaže u ravnini sa zidom;
  • Savršeno zatvaranje, dizajn bi trebao biti nevidljiv na obje strane;
  • Platno mora imati visoku čvrstoću tako da se može primijeniti proizvoljni cilj, na primjer, dekorativni kamen;
  • Priključci moraju biti skriveni i osigurati samopouzdanje dugačak rad čak iu snažnoj promjeni u masi krila.

Takvi vrlo strogi zahtjevi čine tržišnu sliku. Cijena je visoka, budući da se koriste odluke, osiguravajući sigurnosnu maržu, pouzdanost, te jamče dugu uslugu:

  • Brojevi strukturnih elemenata izrađeni su od metala, najčešće korišteni lagani i izdržljivi aluminijski profil;
  • elementi kutija koji su odgovorni za rigidnost su napravljeni za ravninu otvora;
  • Platno vrata također se formira pravilima za proizvodnju čeličnih proizvoda; Uzima se u obzir da vanjski završetak ne može biti odgovoran za snagu, kao i svatko može biti;
  • Priključci se koriste, posebno, skrivene boops šarke, dizajnirane za kontrolu krila mnogo veće mase, koja zapravo teži gotovinom platnu;
  • Serijska rješenja odmah su dizajnirana za nevidljivost s obje strane, tako da koncept preliminarnog traka gotovo nestaje, zamjenjuje metalni kut.

Svi gotovi proizvodi izračunavaju se na određenoj debljini zida. Pod redom možete napraviti dizajn bilo koje debljine, odnosno - povećava cijena. Ali za vaš novac, korisnik dobiva stvarno kvalitetno rješenje.

Članak o toj temi: Odaberite zavjese u sobi s zelenim pozadinama

Metode završne obrade

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Oslikana i uređena u tonu s zidom

Korištenje bilo kojeg materijala dostupna je za vrata tkanine. Read-napravljena rješenja obično se nude s ukrasom sposobnim za adheziju za naknadno bojenje i nanošenje obloženih premaza. Sljedeći materijali su uobičajeni među serijskim modelima:

  • furnir;
  • akrilatna, debela plastika visoke čvrstoće, otporna na ogrebotine i abraziju;
  • staklo;
  • Tanka sluznica od drva ili MDF-a, često pre-primljena, dizajnirana za naknadno bojenje ili podebljano s pozadinom.

U slučajevima kada se koriste staklo i akrilat, mogu postojati bilo kakve boje, kao i učinke laganog refrakcije. Premazi namijenjeni za naknadne završne obrade omogućuju dekorativni žbukanje.

Jednostavna rješenja

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Cijena gotovih rješenja postavlja pitanje stvaranja nevidljivih vrata vlastitim rukama. Unatoč naizgled složenosti zadatka, prilično je ispunjeno u skladu s nekim uvjetima.

Unutarnja vrata nevidljive s jedne strane. Gotovni dizajn može se lako modificirati vlastitim rukama. Sve ovisi o debljini kutije i mjestu vrata u njemu. U slučaju kada je tkanina u zatvorenom stanju u ravnini s električnom trakom kutije, opseg rada je minimalan. Potrebno je zamijeniti petlju na skrivenoj, za koju ćete morati raditi malo rezač. Nakon toga, kutija je instalirana na takav način da se vrata mogu ispirati zidom s desne strane. Cashibits nisu montirani.

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Kada platno duboko uđe u kutiju prilikom zatvaranja, opseg posla koji proizvedeni vlastitim rukama raste. Najlakši način rastavljanja kutije - to će uzeti malo strpljenja i točnosti. Nakon toga, višak debljine električne trake se uklanja na stolariju ili planer, tako da je tkanina očišćena s zatvaranjem. To se može učiniti s vlastitim rukama, ako postoji slobodno mjesto - čak i kod kuće. Nakon toga, kutija se prikuplja, a postupak je sličan gore opisanom.

Članak o toj temi: Norveški stil u unutrašnjosti

Ako ne želite smanjiti debljinu kutije, možete pomaknuti platno, ali morate povećati širinu Fusid daska.

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Nevidljivost na obje strane. Ako želite dobiti vrata, nevidljivi s dvije strane - zadatak će biti nalog težine teže. Dvije prepreke odmah će stajati na putu:

  • Debljina platna nikada neće biti jednaka debljini zida;
  • Okvir vrata nije izrađen od metala, tako da je bezalica potrebna, osim toga, trebala bi biti dovoljno snažna.

Da bi vrata bila nevidljiva s dvije strane vlastitim rukama, morat ćete promijeniti debljinu prijenosa vrata. Ako je vrata dizajna okvira mogućnost remakea okvira, možete ukloniti oblogu, sastaviti novu bazu i zalijepiti detalje na njemu.

Potrebno je samo produbljivanje oko perimetra, koji će biti glumionica. Nakon toga, kutija i platno (nakon zamjene petlja) mogu se montirati u otvor.

Ako se vrata ne koriste dizajn okvira ili se koriste umetci, složenost rada povećava redoslijed veličine. Zapravo, govorimo o proizvodnji novih prijelaza vrata. Možete to učiniti s vlastitim rukama, ali trebate vještine, opremu, materijale.

U blizini se nalaze popularno i praktično rješenje. Ako nema dovoljno financijskih sredstava, ali želim dobiti takav detaljniji detalj, jednostrani nevidljivi dizajn može se napraviti vlastitim rukama. U drugim slučajevima bolje je koristiti gotove inženjering rješenja. Lako se instaliraju i izgledaju dobro.

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

(Vaš će glas biti prvi)

Nevidljivi vrata to čine sami: cijena domaćih vrata snimanja

Učitavam…

Čitaj više