Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Anonim

Vrata od ploče od vlaknasti mogu se hrabro nazvati najpopularnijim pogledom na strukture vrata u Rusiji i ne iznenađuje: Proizvodi iz ovog materijala razlikuju se niskim i lakoćom. Razgovarajmo o vratima s ploče od vlaknanja detaljnije: učimo kakve su ono što su, što je značajka njihovog dizajna, kako pravilno iskoristiti u svakodnevnoj vlaknoj vlaknosti.

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Odaberite vrata od ploče vlakna

Vrste drvenih vlakana

Dvije glavne vrste DVP struktura vrata su snimljive vrata i građevinska vrata. Ulazna vrata iz ovog materijala nisu proizvedeni zbog prekomjerne lakoće i krhkosti - čak i dijete može prokleti platno. Najčešće na proizvodnji članaka ulaznih vrata, materijal se uzima više izdržljiviji - na primjer, ulazna vrata drvene ili metalne uporabe s ogromnom potražnjom za potrošača. Ali ako govorimo o unutarnjim strukturama, vlaknasti ploča je najpopularniji materijal za njihovu proizvodnju.

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Što se tiče zgrade vrata od drvenih vlakana, pod tog pojma, sve iste unutarnje strukture skrivaju se, dizajnirane posebno za programere i građevinske tvrtke.

To je najjeftinija varijacija struktura vrata na cijelom tržištu za slične proizvode, jer se pretpostavlja da se građevinska vrata instaliraju kao privremena opcija, koja će kasnije biti zamijenjena vlasnicima stana na jači i lijepi dizajn interijera. Međutim, moderni proizvođači vrata članaka proizvode građevinske vrata u različitim verzijama, među kojima postoje prilično lijepe vrste pogodne za trajnu instalaciju u unutrašnjosti stana.

Mi smo se bavili glavnim vrstama šupljina vrata i shvatili da su ulazne strukture iz ovog materijala nisu proizvedeni, a snimka i građevinska vrata prirode drva-vlakana su u biti ista. Koja je značajka njihovog dizajna - čitanje korisnih informacija u sljedećem odjeljku.

Članak o temi: Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornice

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Ključne značajke uređaja od vrata od drvenih vlakana

Struktura DVP dizajna vrata uključuje:

  1. Obvezujuća (jezgra). Za proizvodnju legnuća obično se koristi monolitna drvena traka, laminirana traka se snimaju rjeđe. Drvo se uzima na letak, obično crnogorične pasmine - jede ili borova. Međutim, sva ta ljepota je gotovo nemoguće vidjeti, jer je okvir obojen u nekoliko slojeva. Savjet: Ako dobijete izbor da biste dobili vrata vlaknaste ploče od monolitnog drveta ili iz ljepljivog trake - odaberite drugu opciju. Tijekom vremena, cijelo drvo se deformira vlagom ili zbog činjenice da je u početku korišten nepravilno sušeno drvo.
  2. Umetnite rupu ispod ručke ili brave. Za vrata platna vlakana, sličan umetak je napravljen isključivo s jedne strane. Korisni savjeti stručnjaka: ako niste bili obojani, ali tužan proizvod bez brave i nadstrešnica obratite pozornost na posebne oznake. Ove oznake označavaju lokaciju brave ili mjesta ispod ručke.
  3. Popunjavanje plitkog tipa. Najčešće, "saća" lijepljena je ista drvena vlakna ili debeli karton. No, u proizvodima viših razina kvalitete možete vidjeti papir punilo, koji vam omogućuje da dizajn bude što lakši. Ova vrsta punila može se vidjeti na fotografiji, u Prilogu ovom članku.
  4. Ako paket proizvoda preuzme stakleni umetak, onda može vidjeti dodatne opločnike koji će zadržati okvir ostakljenja.
  5. Zapravo platno.

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Opisana oprema je standardna, ali vrata vlaknasti ploče mogu se prodavati u drugoj opremi: sve ovisi o završetku platna. Ako kupite gotovi skup instalacije, tada se u njemu moraju prisutni okvir i platforma i oslikana vrata. Ako kupite opciju zgrade - kutija se može uključiti u njegov komplet, ali i ova vrsta proizvoda može se prodavati bez kutije.

U suprotnom, DVP vrata imaju istu gradaciju kao drvene proizvode: može biti gluhi, staklo, brijač i tako dalje.

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Prednosti drvenih fiknih dizajna

Vlaknačka ploča je najjeftiniji materijal od mogućeg vrata. Ponekad je čak i kutija drva skuplja od samog vrata. Prema statistikama, proizvodi iz ovog materijala su instalirani u gotovo 40% modernih apartmana.

Članak na temu: Gumeni anti-skliznih prostirki za kupaonicu - Odaberite najbolje

Prednosti ove vrste platna vrata također se mogu pripisati:

  • Jednostavnost proizvoda;
  • Širok raspon i dostupnost: U bilo kojoj trgovini vrata, WHP proizvodi su prikazani u različitim bojama, dizajnu, raznim svrhama. Takav artikl komentar: ako želite kupiti visokokvalitetne proizvode - pitajte dokumente prodavatelja. Proizvodi za vrata proizvode se prema GOST-u i moraju se strogo pridržavati ovog gosta.

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Krave drvenih fiksne konstrukcije

S velikim brojem prednosti, članci na vratima iz vlaknastih ploča imaju mane. Konkretno, platno od ovog drvenog vlakna se ne razlikuju visokom čvrstoćom i osjetljivim na bilo koju mehaničku izloženost. Zato se ova vrsta takve vrste nikada ne instalira kao ulazno unutarnji.

Do nedavno je to bilo mišljenje da se DVP vrata ne mogu ažurirati i nadomjesci ne podliježu. No, ruski narodni obrtnici ne znaju samo kako donijeti internet vrata-DVP u početno atraktivnom izgledu, ali i kako ih napraviti vlastitim rukama.

Savjeti za obnovljivanje vrata Canvona iz Fedsa

Proces obnove vrata, na proizvodnji od kojih su drvna vlakna otišla značajno različita od popravka drvenog kaveza. Da ne bi konačno pokvario proizvod - unaprijed morate proučiti pojedinosti o radu. Konkretno, za ažuriranje proizvoda - morat ćete ukloniti boju s njegove površine. Za drvene proizvode, u ovom slučaju, možete koristiti lampicu za lemljenje, a građevinski fen za kosu ili željezo se koristi za DVP-PSW.

Sve o vratima DVP: vrste, značajke, primjena

Kako bi se napravila površina dizajna glatkog - morat će biti temeljito lijepljenje. Koristite najmanji materijal za mljevenje za rad. To je važno jer je maksimalna debljina ploče od strane vlaknastih ploča 4 mm.

Ako nikada niste radili s vlaknastim ploče kao materijal ili ne želite ažurirati vrata, ali naučite tajne s vlastitim rukama, svakako opljačkati tematski videozapis ovom članku.

Članak o temi: stakleni vjetrovi u unutrašnjosti

Čitaj više