Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Anonim

Postoje mnoge vrste tipka vrata koja imaju razlike ne samo u proizvodnim materijalima, već i vanjskim karakteristikama. Instalacija takvih struktura ne predstavlja poteškoće.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Jednokrevetna vrata

Instalacija novih vrata s jednim vratima uključuje završetak rada na završnoj obradi i slikanju zidova, tako da su suhi. Ako popravak u punom zamahu i vremenskim okvirima ne dopuštaju da odgodi, tada se platno uklanja i pokriva kutiju s filmom (poželjno od polietilena). Ugradnja konjskog proizvoda se provodi nakon polaganja premaza na podu (linoleum, laminat). Za montažu, koristite alate - kvadrat i visak.

Pripremni rad

Instalacija s vlastitim rukama počinje određivanjem razine poda. Da biste to učinili, umetnite okvir na montažni odjeljak, jačanje klinova kao na fotografiji. Razina se mjeri radijusom weba. Ako postoji nesukladnost razine poda, duljina stopa bit će prilagođena veličini takvih nedosljednosti.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Dvostruka vrata

Zatim je potrebno pregledati horizontalnu lokaciju križanja, a regali su njihov vertikalni položaj. Udaljenost otvora između kutije i zida treba biti simetrično, kao i udaljenost između regala. Na platnu s posebnim alatom za rezanje "Mint" mjesto gdje će se nadstrešnice pričvrstiti na vrata.

Pod kraj regala treba staviti komad kartona ili drugog sličnog materijala. Sljedeće u otvor sidre vijci popravite okvir. Vijci omogućuju podešavanje regala duž okomitog osi.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Dovršavanje dijelova kutija postavljene su prema smjeru otvaranja. Standardi za apartmane kažu da lumen ne smije prelaziti 1 cm. Prilikom sastavljanja kutije, gornji rubovi regala su izrezani, prolazeći petlje. Ako je pečat stavljen u kutiju, raspon od kraja petlji na pištolj se povećava za 1,5 mm.

Kore na rubovima prečke treba napraviti pod kutom od 45 stupnjeva. Interval bočnog stuba mora biti širina platna za 0,5 cm. Pričvršćivanje kutije se proizvodi vijci. Vrata platno umetnite u okvir, dok promatraju oživjele kao na prikazanoj fotografiji, kako bi označili za petlje.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Montaža

Sljedeći korak je smanjiti iskop na kutiju i kraj platna u debljini petlje. Moguće je izvršiti posebnu opremu: dlijeta ili glodanje.

Članak o temi: Kabinet s vlastitim rukama: Shema montaže vrata ormarić kupe

Zatim, rastavite petlje. Mi ih popraviti s samosklađenim i nositi vrata na petlji, na putu odabirom potrebnog položaja. Kutija je izložena sudjelovanjem klinova za montažu, promatranje vertikalne i horizontalne osi. Prema standardima, duljina klinova trebala bi premašiti dubinu profila kutije za 2 cm.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Praznine između padina i kutije ispunjene su pjenom za montažu, napominjemo da takve praznine trebaju biti manji od 5 mm. Pjena za montažu zahtijeva profesionalnu cirkulaciju, važno je odabrati takvo gdje će mali faktor punjenja (ekspanzija) spasiti blok deformacije. Sušena pjena koja je pala na površinu ostavit će stazu, dok vrijeme glazura pjene varira od 3 sata do dana. Sposobnost odabira pjene i rukovati - jamstvo kvalitete i estetske instalirane vrata.

Sljedeći korak je instalacija PlatBorks koji su dizajnirani tako da prikriju utore između zida i kutije. To će vratiti vrata uredan izgled. Priprema PlatBand javlja se u nekoliko faza:

  • izmjerenu duljinu;
  • presušio se s snagom, s nožem, u kutu od 45 stupnjeva;
  • Fiksno na kutiju za dojenčad u prethodnim izbušenim udubinama 1,5 mm s promjerom. Ako platby ima "kljun", dio takvog "kljuna" je izrezan, umetnite u žlijeb i pričvrstite na tekuće nokte.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

U slučaju kompetentne instalacije vrata tipa ljuljačke, njezina je tkanina u otvorenom položaju još uvijek, ali otvaranje (zatvaranje) javlja se bez napora. I ispunjenje cijelog popisa radova može se vidjeti na našem videozapisu.

Preporuke za instalaciju

Budući da se vrata školjkaša sastoji od dva platna, otvara se i zatvara iznimno lako u bilo kojem smjeru. Praktičnost takvih struktura iu činjenici da kada otvarate, možete ići naprijed, bez odlaska u stranu, kao što se događa s jednim vratima.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Bivalve vrata su obično opremljena brtve oko perimetra odmorskog odmota, koji će osigurati sobu s kvalitetnom zvučnom i toplinskom izolacijom, štiti od mirisa trećih strana. Instalacija takvih dizajna s vlastitim rukama nešto se razlikuje od uobičajenog. Izračun veličine horizontalne radne trake javlja se mjerenjem širine dvije tkanine plus 7mm za lumete.

Članak o temi: Paul na loggiji i balkon od šperploča

Vertikalna strana kutije je izložena razinom, nosite platno, gdje će se nalaziti ručka i tipkovnica. Na gornjoj točki, kao na fotografiji, drugi bočni stalak je fiksiran, na koje je učvršćena tkanina s zasuzom. Mjesto vertikalnih regala treba omogućiti da se vrata mogu smjestiti simetrično i nužno u jednu ravninu. Poprečna prečka je fiksirana samo jednim vijkom. Montažni razmak će nužno zatvoriti sličan zasun zasun.

Prije montaže i fiksiranja dvostrukih vrata, treba ga pažljivo ispaliti. Prilikom prskanja montažne pjene, zapamtite da se tijekom procesa hlađenja njegov volumen može povećati na 5 puta.

Instaliranje ljuljačkih vrata s vlastitim rukama

Po završetku instalacije dvostrukog zaslona vrata, treba ga provjeriti za glatkoću "hodanje" pri otvaranju i podešavanju trake.

S obzirom na značajke instalacije nagovještaja vrata, njihova instalacija kod kuće je zanimljiva, kognitivna i ne složena okupacija.

Važno je da je rezultat estetski zadovoljan, bez obzira na vrstu vrata dezintegracije i način na koji je montiran. Instalacija mora biti kompetentna, "iz duše", koja će biti ključ do visoke kvalitete i kontinuiranog rada ljuljačkih vrata.

Čitaj više