Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Anonim

Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Stil u New Yorku koji nam poznati vrlo moderno i moderno, ali se zapravo pojavio u SAD-u 60-ih godina. Nakon toga, stil je razvio i apsorbirao sve modne trendove svake godine. Zato je ovaj dizajn idealan za ljude koji žele kombinirati u svom stilu doma, udobnosti i funkcionalnosti.

Značajke tipičnih stilova

Unatoč činjenici da se stil interijera u New Yorku mijenja i razmišlja o modi, ima brojne tipične karakteristike. Zahvaljujući ovim značajkama, nikada ga nećete zbuniti s bilo kojim drugim stilom:

  1. Studio apartman je najkarakterističnija značajka u New Yorku. U ovom dizajnu nema dodatnih particija, a apartman se temelji na besplatnom rasporedu. Zapravo, stanovnik bilo kojeg stana, čak i tipična visoka zgrada, može ostvariti takav izgled. Međutim, smatrate da ne možete srušiti sve zidove, ali samo gluposti, ali i na rušenju bilo kojeg zida potrebno je posebno dopuštenje.

    Stil u New Yorku u unutrašnjosti

  2. U svakom slučaju, čak i ako ne želite kombinirati sve sobe, onda kombinirati kuhinju s dnevnom boravkom svakako. To je najvažniji zahtjev stilistike. Odvojite takve kuhinje i dnevnog boravka, u pravilu, koristeći elegantan bar brojač.

    Stil u New Yorku u unutrašnjosti

  3. Kao vanjski premaz, potrebno je koristiti samo prirodne materijale. Naravno, parket je najprikladniji, ali možete dati prednost i jeftinije vanjske premaze.
  4. Minimalizam je još jedan važan uvjet stilistike. Općenito, unutrašnjost izgleda dovoljno strogo. Tada je mala količina namještaja koja je prisutna u prostoriji mora biti izrađena od prirodnih materijala. Naravno, nije sukladno, ali, s obzirom da je namještaj općenito malo, svaka osoba će moći provesti takav dizajn.

    Stil u New Yorku u unutrašnjosti

  5. Svi namještaj koji je prisutan u unutrašnjosti mora biti moderan. Naravno, ne kao iz fantastičnih filmova o budućnosti, već samo hodanje s vremenom. Vintage i retro u unutrašnjosti u New Yorku nije mjesto.
  6. Ako odaberete tkanine za unutrašnjost, onda napravite oklade na cvijeće i račune, a ne na crtežima. Dopuštene varijante uzoraka - Boje stanica i životinja (Tiger, Leopard, Zebra i drugi).

    Stil u New Yorku u unutrašnjosti

  7. Svjetlo u unutrašnjosti u New Yorku je vrlo specifično. Ova se opcija naziva "izložba". Ovo svjetlo je svijetlo i s njom je prikladno urediti svjetlosne akcente. Za provedbu takve rasvjete morate koristiti posebne tehnološke svjetiljke.
  8. Dekor u ovom stilu "ulica". Sjajno za ukrašavanje unutrašnjih crteža u stilovima grafita, cestovnim znakovima, ulicama i pokazivačima stiliziran u stvarnim i mladima.

    Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Članak o toj temi: Kako se osloboditi vatre u apartmanu od strane ljudi

Unutrašnjost u boji gama

Odabir boja za izradu vašeg New Yorka Interijer, morate odbiti od bijelog. Onaj koji mora postati glavna i pozadina. Na bijeloj pozadini možete koristiti druge tonove. Top 3 najbolje dodatne boje za dizajn u New Yorku stilu je opeka, grimiz i indigo. Općenito, svi tonovi su prikladni da ljubav koristi umjetnike grafiti u svojim djelima.

Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Još jedna zanimljiva varijanta dizajna boja temelji se na sivim i zadimljenim tonovima. Unutrašnjost u kojem su boje bijele do tamno sive s tranzicijom kroz sve nijanse dimnjaka, izgleda samo zapanjujuće.

Također vrhunac u New Yorku može biti neka nestandardna odluka kontrasta. Na primjer, svi zidovi mogu biti obojani na suzdržanoj boji, a jedan (kontrast zid) - u iznimno svijetli. Alternativno, opeka se može oponašati na kontrastnom zidu. Izgleda vrlo u New Yorku.

Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Odabir prikladnog namještaja

Što se tiče namještaja, onda je situacija ista kao i kod raspona boja - igra je najbolja za kontraste. U New Yorku, uobičajeno je kombinirati udoban tapecirani namještaj s strogim metalom.

Glavni uvjet za namještaj, cjelinu treba biti jednostavan, tako da ako je moguće, možete brzo napraviti permutaciju. Dakle, od korištenja glomaznih ormara, teških stolova i komoda, odmah trebate odbiti. Preferencija na svjetlosni stolovi i drugi kompaktni i lako transportirani namještaj.

Budite sigurni da koristite nestandardni namještaj namještaja u dizajnu neočekivanih oblika, jer u New York stilu brzo uzima sve moderne trendove. Možete dodati u unutrašnjost, na primjer, svijetlu stolicu u obliku usne, mekog pouf u obliku geometrijskog oblika ili nekoliko stolica s neuobičajenim leđima.

Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Pomoću pozadine fotografije

Još jedan moderan trik koji će vam pomoći da je New York dizajn još prepoznatljiviji - korištenje fotozapira s pogledom na New York. Naravno, nije potrebno oštetiti sve zidove odjednom. Gore spomenuto stvaranje naglaska na jednom od zidova. To je takav naglasak i može postati pozadina fotografija. Savršen izbor - zid mural u crno-bijelim i sivim tonovima. Na njihovu pozadinu, svijetli namještaj će izgledati impresivno.

Članak o temi: Zavjese za ured - Kako odabrati odgovarajuću opciju?

Zidovi fotografija za ljepilo su još lakše od uobičajene papirne pozadine. Također je lako za njih. Vrlo je prikladno da se pozadine mogu razdvojiti zidovima ne samo stambenim sobama, već i kuhinjom, kupaonicom, hodnikom. Takve pozadine se ne boje učinke vlage i mogu se lako namočiti.

Stil u New Yorku u unutrašnjosti

Čitaj više