Kako rasuti zidove nakon kit?

Anonim

Koje napore ne biste dodali, postigli savršeno glatke i glatke površine nakon nanošenja kit, nećete uspjeti. U svakom slučaju, na zidovima će biti vidljivi tragovi iz lopatice, neravni prijelazi, bugovi ili jame i druge pogreške.

Kako rasuti zidove nakon kit?

Kako rasuti zidove nakon kit?

Kako bi se izbjegla takva situacija, zidovi zidova provode se o tome u članku detaljnije.

Što može biti zid leda?

Kako rasuti zidove nakon kit?

Važno je koristiti masku tijekom sjetva za zaštitu respiratornih organa

Prije svega, morat ćete steći potrebne uređaje.

Za Okrug, bit ćete korisni za:

  • Različite vrste abrazivne mreže ili različite nenormalne izglede;
  • brusing bar;
  • Mljevenje spužve;
  • stube;
  • dodatna rasvjeta;
  • lopaticu s malim djelovanjem;
  • pojedinačna sredstva za zaštitu.

Iskusni finišeri preporučuju čišćenje zidova:

  • Nakon primjene kit;
  • prije nanošenja boje;
  • Prije lijepljenja pozadine.

No, postoje i drugi slučajevi kada ne uspije bez izručivanja.

Površine za mljevenje nisu vrlo složene, već vrlo duga procesa, kao rezultat toga se formira mnogo prašine.

Koristi se stroj za udarce ili posebnu abrazivnu mrežu. Što odabrati vama - ovisi o vašim željama i željama.

Prednost abrazivne mreže sastoji se u njegovoj perforiranoj strukturi, tako da sva prašina će lako proći kroz rupe, a platno se neće brzo začepiti. Zamjena mreže provodi se nakon trošenja, koja odmah postaje vidljiva vanjskim znakovima. Kao rezultat trošenja, rešetka može žuriti i ne ispunjava zadatak ispravno.

Najčešće se takva mreža prodaje po komadima, čija se veličina može odabrati u veličini trake. Za rad, samo ćete morati instalirati tkaninu na bar i pokrenuti zidnu transformaciju.

Kako rasuti zidove nakon kit?

Whirlwind zidovi kod kuće

Imajte na umu da se barovi mogu vrlo razlikovati od drugih, tako da kupujete mrežu, točno mjeri dimenzije šipke.

Abrazivna mreža ima jedan nedostatak - visoke cijene, u odnosu na sendvič. Ali minus brusni papir - brzo trošenje, zbog čega platno zahtijeva stalnu zamjenu.

Članak na temu: Vrtni klupa Fotografija

Za prodaju u apsolutno različitim varijacijama:

  • gotova web;
  • mali valjak;
  • Razmazana na veliku rolu.

Ako želite kupiti tkaninu u roli, odmah odlučite kako ćete ga smanjiti, tako da ne postoji previše otpada. Naravno, možete lako olakšati zadatak i kupiti gotove dijelove, ali njihov trošak je mnogo više nego na ne-dimljenoj bljeska.

Još jedna prepoznatljiva značajka sendviča leži u žitu, koji kaže registarska ploča. To je ono što uzrokuje mnoge poteškoće i pitanja od početnika koji ne mogu ispravno odabrati prikladno zrno.

Zabilježite veći broj vrpce, što je veće zrno, i, prema tome, naprotiv. Pružni papir s velikim zrnom prikazan je u kategoriji od 20p do 220r, a s malim - od 240r do 2500.

Značajke emitirane prikazane su u donjoj tablici.

Bazu webaPapir, pamučna tkanina, vlakna, poliester, lateks papir, kombinirani
Komponente vezanjaSmola, ljepilo, ljepilo s smolom, lakom, karbamidnom smolom
Za obradu površine željeznog, žitaricaOd 500 do 1000 mm
Za grubu drvenu raduOd 250 do 500mkm
Zagladiti površinu i primarno brušenjeOd 100 do 250 uM
Mljevenje prije slikanja20-40 mikrona
Mokro brušenje14-20 mikrona
Izbrišite sjaj3-14 mikrona

Žvakati zidove nakon što su u dva prijema potrebna u dva prijema:

  1. Prvi škriljca se provodi s vrpcom s grubom brušenom teksturom;
  2. Drugi - fino zrnati papir.

Najčešće za popravak u apartmanima, koža se koristi od P80 do P280, a za posebno fino djelo - od 320 do 360R.

Kada je zid prskanje s početnim kitom, njezino je naknadno poliranje potrebno grubom kožom, a raspon od kojih se razlikuje od 80 do 180 rubalja.

Ali, obratite pozornost na to da je to vrlo grublje materijal, a ako planirate ustrajati u budućnosti, nemoguće je koristiti takav brusni papir.

Koja se tehnologija provodi?

Kako rasuti zidove nakon kit?

Neovisna okrurizacija zidova nakon kita

Članak o temi: Što bolje napraviti strop u dnevnom boravku

Prije početka sjenila, potrebno je provjeriti cilj za spremnost (vidi je li ispravno suši). Raditi, bilo je udobno, a rezultat je bio pozitivan, dobiti dovoljno rasvjete. Zrake ne bi trebale iskriviti i odbaciti sjenu, tretirani dio zida treba biti pokriven sa svih strana.

Ne zaboravite na individualnu obranu koja će spasiti vaše oči i respiratorne organe iz prašine, vjeruj će da će biti puno.

Ako su velike izbočine vidljive na zidovima, uklonite ih s malom lopaticom, ali provjerite je li čist. Zatim instalirajte veliki ravni papir na bar i počnite brusiti zidove odozgo, krećući na desnu stranu. Takve će akcije pomoći da se ne izbacuje i obradi površinu s malim područjima, bez nedostatka jednog centimetra zida.

Ako nikada niste bili uključeni u zidove zidova i bojte se da ne pogriješite s kožom zrnatim, testirajte odabrani abraziv na malom sektoru zida na skrovitom mjestu. Ako su ogrebotine formirane tijekom testiranja na zidu, vaš izbor je pogrešan, tako da odmah zamijenite kožu na najmanju zrno.

Još jednom, želim napomenuti da je gruba stacker pogodan za pripremu zidova prije lijepljenja s pozadinom, ali naknadno slikanje zidova ne dopušta prisutnost čak i najmanjih nedostataka, koji će nakon primjene boja postati izraženiji.

Pokušajte ne primjenjivati ​​previše napora kada pritisnete na traku i ne krivite vrlo dugu površinu na jednom mjestu. Nakon trošenja nekih kružnih akcija, provjerite rezultat i idite na sljedeći fragment zida.

Ako tijekom okurizacije nakon primarnog poliranja naći ćete značajne jame na površini, preskočite ove dijelove, a kasnije ih obradite s masom kit.

Kada je glavna površina zidova napuhana, možete otići na više teško dostupne dijelove - u kutovima. Za obradu kutova nemojte koristiti brusni bar, koji će samo pokvariti kit. Za takav mukotrpan i delikatan rad, spužve za brušenje, koje imaju kut. Ako niste imali takav uređaj, koristite istu fino brusnog papira preklapanjem na pola.

Članak na temu: kuhinja popravak značajke u Hruščov

Kako sakriti strop?

Kako rasuti zidove nakon kit?

Vrti strop vlastitim rukama

U popravku prostorije, strop ne zahtijeva manje pažnje od površine zidova, jer će svi nedostaci na njemu vrlo privlačiti pozornost ne samo od strane vlasnika, već i iz gostiju kuće.

Izvođenje stropno mljevenje se ne razlikuje od cump zidova. Jedina nijansa je da je rad na stropu mnogo složeniji. Zato, prije nego što počne Oshkawing ovu stranicu, dobiti stroj za mljevenje.

Ako se koristi takav čudo stroj, stavi ga s mrežom ispod 60 do br. 80 za grubo skidanje, ili rešetke na broju 100 za završne radove.

Da biste se lako došli do potrebne površine, koristite stubište ili skele, ali ako imate automobil s posebnim urbanitom, moguće je oprati strop izravno s poda.

Mljevenje površine proizvode kružne pokrete dok površina ne bude savršeno glatka tekstura. U početku, okurizacija eliminira površinu od velike štete, nakon čega se ostaci smeća, prašine uklanjaju i površina se ispituje u prisutnosti malih defekata.

Kada se posao završio, možete pokriti zidove s završnim kitom. Nakon što je masa konačno suha, provodi se završni otvor fine zrnate kože. Tehnika obavljanja radova je identična, kao što je gore opisano, jedini nijansi - pokreti ne bi trebali biti inspirirani, ali uredno.

Kada su sve površine krila, potrebno je ukloniti ostatke prašine, nakon čega se dogovaraju zidovi. To je primjena tla kako bi se povećala razina adhezije baze s naknadnim završnim materijalima.

Rješavanje, koji materijali uzeti površinu, a za koju tehnologiju potrebno je ne samo uzeti u obzir savjet iskusnih finišera, ali i dalje testirati svoju snagu na malom segmentu zida. Barem danas možete vidjeti mnoge video lekcije na mreži, ali neće zamijeniti radno iskustvo s mljevenjem ili drugim abrazivnim materijalima koji moraju osjetiti svoje ruke.

Čitaj više