Applique "Santa Claus" to učiniti sami: predlošci za kukičanje

Anonim

Appliquique "Santa Claus" je najpopularnija predno novogodišnja plovila u vrtićima i školama. Naravno, nakon svega, Djed Mraz je simbol nove godine! Tko, ako ne i on donosi poklone poslušne djece? Vrijeme je da mu donesete darove. I najbolji dar za Djeda Mraza bit će vam aplikacija posvećena. Tko zna, možda je stavio još jedan snop ispod božićnog drvca?

Napravite "Santa Claus" vlastitim rukama vrlo jednostavnim, odaberite opciju koja vam je dostupna i nastavite na posao. Štoviše, u našim majstorskim razredima naći ćete predloške za proizvodnju različitih aplikacija i figura djeda.

Igračka na božićnom drvcu

Primjenjivati

Za obrte koristit ćemo:

  • Kartona u boji;
  • Bijeli papir;
  • uže ili nit;
  • Krug ili bilo koju okružujuću stavku koju trebamo;
  • škare;
  • olovka;
  • ljepilo.

Prvo što uzimamo crveni karton i crne na njega s cirkulacijom polukruga. Jasno izrežite konturu. S izravne strane polukruga, morate staviti petlju iz užeta ili niti tako da na kraju posla možemo objesiti naš Djed Mraza na božićnom drvcu. Loeting ljepilo u sredinu izravne strane polukruga. Moguće je to popraviti sa škotskim ili trakom papira zalijepljen na gusti sloj ljepila.

Primjenjivati

Sada napravite konus. Razmazivanjem ljepila jedan rub pola četvrtine, čvrsto ćemo ga okrenuti.

Imajte na umu da je potrebno učiniti to vrlo pažljivo, tako da se šanse ne pojavljuju na kartonu.

Najbolje je uredno pritisnuti prste samo dva lijepljena završava polukrug duž cijele duljine. Možete koristiti bilateralni viski.

Primjenjivati

Naša petlja treba držati izvan konusa. Ako je tako, onda ste učinili sve u redu!

Sada idite na ukras. Od bijelog papira izrezao sam traku oko 1 cm i zalijepite ga gdje bi šešir trebao početi u ideji. Ovo je njezin bijeli rub.

Članak o temi: Kako napraviti lutke od čarapa s vlastitim rukama - master klase

Primjenjivati

Od bijelog papira, izrežite trokutastu bradu, izrežite krajeve škare i okrenite ih na olovku tako da ispadne na kovrčavu bradu. Zalijepimo bradu.

Primjenjivati

Zatim, izrežite brkove i kao uredno, ali obilno ste uzdisati ljepilom, ljepili smo do konusa.

Primjenjivati

Sada nacrtajte nos i oči. Igračka na božićnom drvcu je spremna, idemo objesiti!

Metode izrade Djeda Mraza vrlo i jako puno. Možete koristiti perle, ovdje su neke sheme:

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Sady Frost izgleda sjajno, napravljeno u origami tehnici:

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Možete povezati Djeda Mraza s kukičanim:

Primjenjivati

Primjenjivati

Ali put do kukača će odgovarati iskusnijim gospodarima, jedno dijete neće biti u stanju nositi se s njim jednostavno, on će svakako trebati pomoći roditeljima ili djedovima.

Budući da razmotrimo još jedan način da se Aplikacija Santa Clausa, ovaj put od osjećaja. Ovdje, možda će roditelji također morati doći do spašavanja, ali većina posla koje dijete može sama učiniti.

Obrtovi iz FETRA

Dakle, trebat će nam:

  • Osjećao se različitih boja. Nije potrebno kupiti mnogo, za početak, možete pokušati napraviti malu igračku Djeda Mraza;
  • Škare;
  • Vruće ljepilo;
  • Niti i igla ispod boje filca.

Feel je izvrstan materijal za obrt, jer ne radi i ne održava oblik dobro. Također je lako raditi s njom, jer se lako izrezuje i gotovo ostavlja iza smeća.

Primjenjivati

Djed Mraz iz Fetra može se dati kao novogodišnji suvenir ili, pričvršćen na njega, objesiti na božićno drvce ili na ulaznim vratima, tako da je upoznao sve goste.

Primjenjivati

Primjenjivati

Primjenjivati

Prvi ispis predložaka detalja obrta. Možete odabrati predloške iz ovog članka ili pronaći najviše što vam se svidjelo na internetu.

Primjenjivati

Sada premještamo sve detalje na prepoznavanje željenih boja i rezanja. Možete ostaviti nekoliko milimetara osjetili na dodatku.

Osjetio se može "pobjeći" i promijeniti svoj oblik. To se može izbjeći ako se uzorak zveckanja na tkaninu i uredno izrezuje na njega.

Cut dijelovi mogu biti ušiveni ili lijepljeni ljepilom, a možete učiniti oboje.

Članak o temi: Broš iz tkanine vlastitim rukama

Prikupimo naše pojedinosti.

Primjenjivati

Primjenjivati

Mali detalji mogu se sigurno zalijepiti, ali savjetujemo vam da spojite dvije identične detalje pomoću niti i igala.

Primjenjivati

Primjenjivati

Možete ostaviti malu rupu kad šavovite, ispunite unutrašnjost igračke s pamučnom vunom ili sintetom i tek tada šivati ​​do kraja. Dodajte ili bez petlje, riješite vas.

Takav slatki Djed Mraz bit će izvrstan dar ili ukras vašeg novogodišnjeg interijera! On će definitivno imati mjesto.

Vidimo da načini da aplikacija Santa Clausa ima ogroman skup, tako da ćete definitivno pronaći ono što vi i vaše dijete će se uklopiti! Nemojte se bojati eksperimentirati, isprobati nove materijale i tehničare, ne bojte se da nešto ne može raditi. U poslu, glavna stvar je da nastavimo bez straha!

Video na temu

Želimo vam uspješnu kreativnu večer i inspiraciju. I da ga ne biste izgubili, uštedite se izbor videozapisa na aplikacijama Djeda Mraza!

Čitaj više