Pušnica u kućici

Anonim

Kakav tocket ne sanja o pušenju na zemljištu, pokupi meso ili svježe ulovljene ribe i dim, ukusan i miris. Ali iz sna do stvarnosti samo jednog koraka, to je više koraka, da to nije baš, to je teško, vrijedi samo uzeti i izgraditi svoj dimnik.

Pušnica u kućici

Ali kako početi gdje početi i od onoga što građevinski materijali za izgradnju takvog pušenja s vlastitim rukama pomoći će ovom članku.

Pušnica u kućici

U prvoj fazi izgradnje potrebno je odabrati željenu lokaciju dimnog kuća i pripremiti platformu pod njegovom osnovi. Nakon postavljanja dimenzija, ljuljajte perimetar, uklanjajući biljni poklopac s dubinom tla od 10-15 cm. I širine 20-25 cm.

Pušnica u kućici

Dizajn baze pušnice nije težak, i vrijedi ga, probudimo ga iz blokova cementa (betona), tako da je popunjavanje temelja nije potrebno. Prvi red blokova mora biti stavljen pod horizontalnu razinu, jer je to unaprijed usklađen s tlom, u cijelom perimeru, bacio mali sloj cement-pješčane otopine s šljunkom i polaganjem blokova, lijepljenje na razinu. Dakle, mi vozimo metalne šipke za ojačanje cijele strukture i napunite betonske blokove do pola istog rješenja.

Pušnica u kućici

Prožimanje blokova kroz armaturu u dezintegraciji, izgradit ćemo zid na potrebnu visinu. Paralelno s tim, ležaj pločnike za prikladan i udoban pristup i održavanje pušenja.

Pušnica u kućici

Kako se podižu zidovi, blokovi se potpuno popunjavaju otopinom, ali gornji blokovi su samo do pola. Poravnajte bazu za peć i odredite željenu padinu za dimnjak kanal, približan kut njegovog nagiba je 10-15 stupnjeva.

Pušnica u kućici

Sljedeći korak je formiranje vatrogasaca i dimnjaka. Ovdje smo izabrali najlakšu opciju, a sve detalje su pri ruci, nisam morao potrošiti financije. Uzeli smo metalnu kutiju u nju rupu ispod vrata peći, okvir vrata bio zavaren na njega, također je učinio s dimnjak kanal, koristeći metalnu cijev za to, zatim je prostor napunjen otopinom i čizme. Također možete napraviti vatrogascu i kanal, na primjer, iz opeke ili sve izlije iz betonske otopine, kojoj je prikladnije.

Članak na temu: Londonske zavjese Učinite to sami: tehnologija krojenja, značajke

Pušnica u kućici

Nakon što završite s pećom i dimnjakom, postavite posljednji broj blokova. Preko peći proizvodimo metalne ploče, oni će poslužiti kao baza ispod roštilja, ali preko dimnjaka, odlučeno je otvoriti ploče i napustiti zatvarač zraka. U budućnosti, drva će se pohraniti tamo, countertop će se zagrijati i osušiti.

Pušnica u kućici

Umetnite metalne zagrade u obliku slova P na blokove u blokove, barovi će biti pričvršćeni na montažu krova preko dima.

Pušnica u kućici

Ispunite i poravnajte svu bazu s otopinom.

Pušnica u kućici

Produbljivanje ispod roštilja (Barbing) izlazi iz keramičkih vatrootpornih pločica.

Pušnica u kućici

Pušnica u kućici

Konačna faza izgradnje pušnice, montaže i ugradnje na betonsku bazu dimnog ormara. Kabinet je sastavljen od drvenog šipke i aspen obloge. Dizajn vertikalnog dimnjaka je jednostavan i istodobno originalan, iz ploče uvijaju šuplji pravokutnik i osigurajte ga na krov krova, koji je prethodno učinio u njemu kvadratna rupa.

Pušnica u kućici

Instalirajte i popravite sidra ormara na vašem mjestu. Vrata sustava Windows objesiti na petlju, na samom vratima zamišljeno podesiv, koji će omogućiti kontrolu brzine gorućeg ogrjevnog drva.

Pušnica u kućici

U budućnosti je za rešetku.

U ormaru, mi ležimo pickup meso i razmazati peć.

Pušnica u kućici

Meso je spremno za ribu red.

Čitaj više