Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Anonim

Moderna trajna pristupna vrata su sposobni ne samo da značajno transformiraju izgled ulaza, već i kako bi se zaštitili od neovlaštene penetracije, kao i olakšali uporabu.

Strukture metalnih vrata kao pouzdanu zaštitu

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Standardne ulaznice

Zaštita ulaska iz prodiranja neovlaštenih osoba, kao i davanje vrata radu cjelovitosti i estetskog dizajna mogući kroz korištenje takvog dizajna kao pogonske vrata. Sigurnosni zahtjevi koje se moraju podudaraju su vrlo visoki.

Za razliku od skrovnih soba, metalni proizvodi za zaštitu ulaza praktički se ne prodaju u gotovom obliku, budući da ne postoje standardne veličine ulaznih otvora. Vrata za ulaze proizvode se prema individualnim mjerenjima, bez obzira na nekretninu, stambenu zgradu ili zgradu namijenjenu za ured.

Metalna vrata na ulazu mogu biti opremljeni različitim pristupnim sustavima (interfon, alarm, kamere za video nadzor i drugi). Na primjer, cijena proizvoda s interfom je mnogo veća nego na standardnim gluhim. Svaka dodatna stavka bit će prikazana u cjeniku.

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Opremu s tipičnim interkomom

Ugradnja ulaznih vrata izvodi se u otvorenom vanjskom okruženju. To objašnjava popularnost uporabe metala u proizvodnji pristupnih objekata:

  • izdržljivost,
  • Otpornost na različite načine temperature, klimatskih uvjeta,
  • pouzdanost,
  • Ne podliježe deformaciji,
  • Odgovarajuća cijena - isplatiti nakon nekoliko sezona (ako se usporedite s manje izdržljivim i izdržljivim drvenim).

Značajke metalnih proizvoda

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Jedan blok

Strukturno, driven vrata mogu biti u svakom slučaju - sve ovisi o osobnim preferencijama kupca i specifičnosti otvaranja. Ako širina potonjeg dopušta, možete instalirati dvodimenzionalna vrata ili se ograničiti na jedan krila. Širi dizajn, udobnijih stanovnika. Dual-sided metalni proizvodi ne sprječavaju slobodno nošenje namještaja ili drugih ukupnih objekata, kretanje osoba s invaliditetom s invaliditetom.

Članak na temu: Alat za polaganje drvenih podova

Na temelju značajki izvršenja razlikuju:

  • Vožnja vrata s interfom
  • Proizvodi bez zaključavanja
  • S prisutnošću složenih kombinacija (zaključavanje "tajne").

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Oklopni blok sa staklom i MDF slojem

S obzirom na materijal za proizvodnju, prikladno je klasifikaciji o metalnom gluhu, čelik s umetcima iz mreže i stakla, oklopnog. Unatoč prisutnosti staklenih prozora osigurana je pouzdana zaštita svakog ulaza. Takav prozor ne može biti slomljen ili izgreban.

Za vanjsku završnu obradu koriste se posebni materijali, čiji su glavna svojstva:

  • Vanjski otpor okoliša,
  • antivandalne kvalitete
  • Lako se brine
  • Nema potrebe za redovitom bojom,
  • Elegantan pojavljivanje.

Vrsta odabranog okvira vrata na ulazu ovisi o željenoj razini sigurnosti i dodijeljenom proračunu. Postoji nekoliko opcija: od poprečnog presjeka, kuta, savijenog profila ili cijevi profila.

Prskanje u prahu ne sadrži tvari štetne za zdravlje, odlikuje se visokim stupnjem adhezije metalnim metalom. Za ovu vrstu bojenja, teška mraza ili visoke stope vlažnosti se ne boje, neće izgubiti početni tip tijekom dugih godina.

Sorte dizajna metala

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Proračun proračuna

Potrošač dijeli sve proizvode u dvije opsežne kategorije: ekskluzivni modeli i opcije proračuna s minimalnim dodatnim dijelovima. Osim toga, metalna vrata mogu se klasificirati za brojne sljedeće znakove.

U smislu toplinske i zvučne izolacije. Vrata s prazninom unutar ili s različitim punilama sposobnim zadržati toplinu unutar i apsorbirati uličnu buku. Mineralna vuna, udaranje, pjenavica, pjenastika se može koristiti kao sloj. Kako bi povećali operativne performanse, proizvođači opremiju vrata u ulaz u viši prag i kontura brtve tijekom perimetra. U nekim slučajevima se koriste dva pečata: prolazi kroz vrata, drugi okvir.

Članak o temi: Zračne postrojenja: Što jest, skrb i ideje kuće dekor (50 fotografija)

Vrste u broju šipki: dvodimenzionalni, jednokratni ili jednokratni.

Profesionalni savjet pomoći će u određivanju konačnog izbora - ponekad je potrebno položiti pretjerano široko otvaranje, ali osigurati praktičnost otvaranja.

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Boja može biti bilo koja, ali često izabrala tamne zasićene tonove ili svijetle nijanse sive gama. Sve ovisi o izgledu ulaza, jer ovaj element mora biti usklađen s zajedničkom pozadinom.

Vrata pod Intercom opremom razlikuju se po cijeni, cijena ovisi o širini metalnog lima. Trenutačna vrijednost trenutno se prikazuje u tablici:

Širina / visina lima (mm)

početna cijena

1000/2100.od 10 000 rubalja.
1300/2100od 13.000 rubalja.
1500/2100.od 15 000 rubalja.
2000/2100.od 20.000 rubalja.

Izračun troškova vrši se prema pojedinačnim pokazateljima (mjerenja, zahtjevi kupca koji se odnose na dodatne elemente - otvore za prozore, umetke iz mreže ili stakla, vrstu korištenog materijala).

Izgradnja s interfom

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Interfons za ulazni blok

Interfon vam omogućuje kontrolu prodiranja u ulaz pojedinaca koji ne žive u ovoj visokoj zgradi. Uređaj se sastoji od dva dijela:

  • jedan je postavljen izravno u metalni platno (digitalni blok s gumbima za broj apartmana, digitalni zvučnik i mikrofon);
  • Drugi se nalazi u apartmanu (kontrolna ploča za pregovaranje).

Svaki stanar može se izdati magnet koji otvara elektroničku bravu (kada je odabrana ova vrsta interkoma).

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Pomoću magnetskog ključa

Profesionalci razvijaju shemu zaštite kabela od oštećenja ljudske strane i vanjskih uvjeta.

Cijena pristupnih vrata ovisi o sljedećim čimbenicima:

  • tip uređaja
  • Broj povezanih apartmana,
  • Podovi moždani udar su međusobno povezani s željenom količinom kabela.

Ulazni vrata s interkomom postaju sve popularniji, a troškovi instaliranja uređaja se isplati tijekom vremena. Omogućuje vam da sadrži ulaz u čistoću (stanari neće smetati gdje se nalaze njihovi apartmani), povećavaju razinu sigurnosti (napadači su teško prodrijeti u sobu bez elektroničkog ključa). Ako se naručuju vrata s elektroničkim zaštitnim uređajem, vrijeme instalacije se povećava za jedan radni tjedan.

Članak na temu: Dizajn prozora: Klasifikacija i značajke

Značajke prave instalacije

Vrata vrata: Karakteristike i značajke odabira

Dizajn montaže

Bolje je povjeriti instalaciju dizajna stručnjaka koji se neće montirati iz jedne važne faze. U početku, pažljivo pripremljeni na vratima do sljedećeg rada. Obična kutija za vrata je uklonjena, sva neravnomjernosti podliježe skidanje, nakon čega su ugrađeni pričvršćivači za novi proizvod i provjeravaju se za snagu.

Montaža počinje preliminarnoj provjeri mehanizma kutije (uzima se u obzir širina i visina). Dizajn je izrađen od izdržljivog metala, nalazi se na njemu, koji proizvode nadstrešnica.

Vrata do ulaza mogu se naručiti kao služba za ključ. U tom slučaju morate obavijestiti dobavljača o potrebnim veličinama ili pozvati profesionalni mjerač.

Specijalist već u početnoj fazi informirat će približnu cijenu proizvoda, kao i želje za brigom za interfon ili video opremu. Praktično za one kupce koji žele uštedjeti vrijeme: jedan izvođač je odgovoran za cijeli kompleks rada.

Čitaj više