Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Anonim

Mnoga djeca radije imaju nešto u njihovom garderobu povezanim s njihovim omiljenim crtanim likovima. Pa zašto ne biste zadovoljili svoje dijete i ne kupujete nešto od vaših omiljenih filmova? Sada vrlo popularna crtana crtana "ružna ja", gdje postoje svi najljepši heroji moćnice. Stoga, na djecu, često je moguće ispuniti stvar na kojoj je to žuto ubijanje. U tom smislu, zadovoljiti vaše dijete, možete povezati Mignon Mittens s pletenje iglice. Takav proizvod će biti jedinstven, a dijete će biti oduševljeno. Bez sumnje se može reći da će dijete uvijek držati ruke u toplini.

Takvi mittens plesti nije teško, u osnovi, potrebno je kupiti nekoliko boja niti, nema uzoraka kompleksa. Stoga se može reći s povjerenjem da će se početnik nositi s ovim zadatkom. U majstorskim razredima bit će detaljan opis, jer će biti moguće uz pomoć žbica za vezati sjajne i lijepe rukavice za vaše dijete.

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Smiješno i toplo

Djeca vole jednostavne stvari za pretvaranje igračaka, a ponekad mogu biti potpuno neobične stavke. I mogu postojati savršeno poznate stvari za igračke i, na primjer, povezati šarmantne rukavice. Smiješne rukavice u obliku množenja junaka miniona za dijete svakako će morati učiniti i već problem s činjenicom da dijete neće ukloniti rukavice sa sobom u hladnom zraku, bit će riješeno. Glavni razred koji je podnesen u ovom članku pomoći će svima vezati takve rukavice za svoju bebu. Važno je slijediti sve upute i opise, a zatim se ispada kao zamišljen.

To je potpuno povezano ukrasi s pletenje iglice izgledaju vrlo lijepo. Shema će pomoći svima da naprave takve rukavice, bez pribjegavanja vez. Ali u ovom MK ćemo biti točno izvezeni od strane našeg junaka. Takva je registracija jednostavna u usporedbi s šifriranim malim dijelovima, a također će ići na svaki pridošlica.

Članak o temi: Ljetni šeširi kukičani. Sheme

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Što treba pripremiti:

  • Teme crne, žute i plave boje. Za malu djecu, bolje je koristiti sel ređu i akril. Kotačići preporučuju skupljanje zasićenih boja i svijetle tako da su rukavi nisu izblijedjeli;
  • 4 pletenje žbice i još jedan, možete uzeti i kružni;
  • kuka ili posebna igla;
  • još uvijek trebaju shemu za koju ćemo plesti.

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Plave niti dobivaju željenu količinu petlje. Uz pomoć tanjura, koja je gore, možete izračunati koliko je potrebno nazvati rt ovisno o veličini dlana djeteta. U ovoj lekciji pletiramo za dijete 2-3 godine. Uzimajući u obzir tablicu na tip 36 petlji, a zatim poziciju u glatkoj dio za četiri igale za pletenje. Sljedeći stiskanje kruga - umetnite prvi petttits. Početak pletenja počinje s manšetom. Da biste to učinili, koristite pletenje gume kako biste bolje ostali na ručici. Možete plestiti jedan lica, drugi iznutra i tako naizmjenično. Također je bolje povezati 5 cm - to je 20 redaka.

Plava boja i glavni dio moždanog udara lica. Potrebno je provjeriti tako 15 retka - to će biti samo do palca. Sada ste odrezali plavu i počeli na dvije pletenje plesti žute nit, i planiramo treći, gdje će biti prst. Da biste to učinili, morate uzeti nit druge boje. Broj petlji na trećoj iglica pletenje računaju na ovaj način - mi oduzimamo 2 petlje i trebala bi se pokazati 7. Sada prva petlja na ovoj iglu je u žutoj boji, a sljedećih 7 drugih kontrastna nit, posljednja previše žuta ,

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Kada su petlje zatvorene, vraćamo se natrag u treću iglu za pletenje. To se radi za desne rukavice, a za lijevi prst proslavite na četvrtom igle. Sada plestimo žuti niz u krugu od 12 reda, a zatim idite na crnu pređu. Stoga bismo trebali povezati 4 red s crnim nizom, a zatim idite ponovno na žuto, gdje su vezani za 8 većeg retka.

Uzimajući u obzir shemu bi se trebala ispasti, što je točne za vrh malog prsta, ali bolje je pokušati na dječjoj ručici.

Sada morate početi sušiti rukavice, da to učinite kako bi se podgrupili petlje. Da bismo dobili zaobljeni odljev, imamo niz dva gumba, a zatim tri obične viskozne, zatim reda s odbijanjem i opet običnim lica. Kada ostaju 4 gumba, uz pomoć kuke ili iglice protežu se nit i povucite, nakon povlačenja u rukavicama.

Članak na temu: Dekor kutije s vlastitom tkaninom: Glavni razred s fotografijama i videozapisima

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Nadalje, moramo vezati prst. Da biste to učinili, povucite niz, koji je zabilježeno, a petlje distribuiraju za igle za 4 pletenja. Preporučljivo je dodati petlje iz sloma, tako da se nisu oblikovane rupe. Uzimamo žuti niz i kravata 10 redaka. Sada uzimamo crni niz i provjeravamo 5 štapova, a onda ćemo se pretplatiti. Sljedeći redak umeće sve petlje od dva, u daljnjem tekstu jednostavno lica, sljedeći opet plesti na 2. Temnjivi koji su ostali, prikupljamo na niti i povlačite se, a preostali rep je izvučen unutra.

Ostaje samo da bi se lice, za ovaj ukrznik ili plesti uz pomoć kuke, jer je prikladnije, usta također izvezena crnom niti. Nakon što možemo napraviti kosu - iglu i crni niz. I ovdje su naši rukavici za dijete spremne.

Migon rukavice s pletenjem igalima: master klasa s shemom i opisom

Video na temu

U ovom glavnom razredu, odabir videozapisa je opremljen s kojim možete naučiti plesti mathins, kao i mnoge druge stvari.

Čitaj više