Komoda na balkonu s vlastitim rukama

Anonim

Za proizvodnju morate dobiti sljedeće alate:

  • pila;
  • elektrolik;
  • električna bušilica;
  • Vježbe stabala za potvrdu;
  • odvijač, nož, čekić;
  • Hex ključ za potvrdu.

    Komoda na balkonu s vlastitim rukama

    Namještaj izrađen vlastitim rukama, čak i uzimajući u obzir troškove materijala, ispada mnogo jeftinije nego dovršeno.

Materijali za proizvodnju

Napravite komode balkona je najbolji od svih LSSP.

Potrebno je obratiti pozornost na prisutan Plug ABS, odnosno posebnu plastiku.

Komoda na balkonu s vlastitim rukama

Shema jednostavnog sumraka

Također da se veličina koristi melamin rub. Osim LSSP-a, možete zaustaviti izbor na OSB-pločama koje su pogodne za vrata i zidove. Odabir ovisi o izolaciji. Ako se loža ili balkon zagrijava, može se koristiti laminirana šumska ploča, inače morate dati prednost na OSB otpornosti na vlagu. Ona se savršeno slika i mijenja. Kako bi se napravile unutarnje police balkona, koristi se multilayer šperploča. Također ćemo trebati:

  • Rub melamina;
  • potvrđuje;
  • vijci;
  • Furnitura (ručke, voziti vodilice).

Serijska montaža

Komoda na balkonu s vlastitim rukama

Važno je uzeti u obzir visinu prsa prsnog koša, potrebno je održati od stvari koje će ga pohraniti.

  1. Prije svega, potrebno je objaviti strane. Završeno s crtežom, morate označiti mjesta u kojima se obveznice i baza će biti postavljene s najvećom točnosti. Da bi se grudi jednostavno otvorilo, važno je ispravno postaviti mjesta u kojima se prolaze kuglice. Oni su u ravnini na bočne strukture. Nakon toga su instalirani vodiči, ali ne morate zaboraviti da postoji desna i lijeva bočna strana.
  2. U ovoj fazi ugradnje na strane dizajna, rupe se izrađuju pod potvrđenim (f 4,5 mm). Nakon toga, strane se prikupljaju prema crtežu.
  3. Tablicu možete montirati na dva načina. U prvom slučaju, pričvršćena je na uglove, u drugom, što je lakše, koriste se trake i vijci. Važno je da su vijci prikladni za debljinu materijala.
  4. Kada je tabletop instaliran, možete pokrenuti stražnji zid. Da biste je ispravno popravili, morate se pobrinuti da je dijagonala iste veličine. Možete se kretati stražnjim zidom tek nakon mjerenja. Za to se koriste mali nokti ili vijci. Važnost istih dijagonala je da prsa može promijeniti njegovu geometriju, to jest, neće biti pravokutni. Ako je stražnji zid bezbrižno osiguran, bez mjerenja, dobiva se struktura u obliku dijamanta. Takva prsa nije samo ružna, njegove kutije neće ispravno raditi. Jednostavno ih zatvorite ili nećete moći prilagoditi fasade.
  5. Sada trebate napraviti ladice. Potrebno je prikupiti svoje tijelo i instalirati na vodiče. Za njihov montažu koristite potvrde kada je dno začepljen, ne zaboravite na dijagonale i uporabu razine. Kada su kutije instalirane, provjerite njihov rad kao jednostavan i glatko otvaraju i zatvaraju je li širina ista? Kada su kutije zatvorene, strane kućišta i prednji zidovi kutija trebaju biti u blizini.
  6. Driverski balkon je gotovo spreman, ostaje za male fasade i priključci su instalirani. Za fasade pripremite potvrde koja će biti pričvršćena na prednju ploču kutija. Potrebno je napraviti uredne rupe, vijak potvrđuje u njima, ali samo do pola da vidite izbočeni rub. Pričvrstite fasadu i pogledajte stazu od potvrđivanja na koji su rupe bušene, ali ne moraju više biti. Zatim odgodite ako se fasada ispravno isporuči, možete se okretati. Tek nakon toga su instalirane ručke.

Rad je dovršen, vaš balkon ili loggia uređuje novu, funkcionalnu grudi!

Članak o temi: Crteži na tekućoj pozadini

Čitaj više