Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Anonim

Oni koji vole zanimljive opreme i koji cijeni izlaz izvan klasika, rukavice s preklopnom vožnjom mogu biti upravo tako neophodna stvar u ormaru. Sami rukavice su jedan od glavnih atributa zime, a ako i u kombinaciji s rukavicama ili s mogućnošću prstiju nešto dodiruje bez njih. Uostalom, dostupnost prstiju potrebna je za mnoge u radu s telefonom, isporukom novca i drugih. To je ono što je zanimljivo i neobično, naravno, bit će jedan od popularnih dodataka zimi.

Takvi se rukavi mogu plesti i pletenje iglice, a uz pomoć kuke, koja na kraju će dati kipovi za otvaranje. Mnogi newbies vjeruju da samo oni koji su s pletenjem na "vi" uzrokuju takve rukavice. Ali nije. Vi samo trebate slijediti upute, a onda će sve ispasti. Osim toga, rukavice se mogu urediti s raznim gumbima, gumbima, vrpcama, perli, munje.

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Prva opcija

U ovom glavnom razredu prikazan je detaljan opis s kojim će biti moguće vezati zanimljivu boju miritzing s sklopivom kukom. Da biste povezali takvu matematiku, ne morate trošiti mnogo vremena, pa čak i više je rad vrijedi sjediti nekoliko večeri i napraviti remek-djelo s vlastitim rukama.

Što vam je potrebno kako biste povezali takve rukavice:

  • Bambinove teme 100% akril 200 m na 50 g, a mi trebamo jednu tirkiznu motilnost boja, 30 g tamnocrvene boje i bijele;
  • Kukičani broj 3;
  • Dva gumba.

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Da plesti straga, napravite lanac od 32 air Lovers. Dalje, ovaj lanac na obje strane povezujemo stupovima bez Nakida. Da biste rotirali rad i prodirali u drugu ruku, potrebno je povezati tri stupca bez Nakida na posljednju petlju. Tada trebate plesti u dva smjera - izravno i obrnuti, mijenjajući boje niti tako 12 redaka, dok u svakom retku činimo apsorpciju u tri puta dva stupca bez Nakida.

Članak o temi: Mittens s ukrasnim igalima: sheme s opisom i videozapisima

Za drugu stranu rukava, potrebno je nazvati 6 air petlje i na isti način na koji je plesti do 12 reda. U sljedećem redu, oni su u krugu u krugu, au kutovima radimo jedan stupac bez Nakida. Sada plesti donji dio dlana, za ovo morate birati 26 air Lovers. U jednom smjeru trebamo registrirati 13 stupca bez Nakida i drugo - 4.

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Da biste prodirali u prvu polovicu velikog prsta u petom redu, potrebno je priključiti 14 stupova bez ulaza, lanac od 7 air Lovers, u skladu s ravnim i obrnutim redovima i tako 8 redaka. Zatim, rezati nit. Kako bismo prodrijeli u drugu polovicu prsta, pričvrstili smo niz do posljednjih 7 petlji, a zatim plesti 7 stupca bez nakida i daljnjih 12 stupaca glavnog dijela i inhibiraju izravne i obrnute retke tako 7 redaka. U posljednjem redu, prvih sedam stupca bez Nakida i povezuju se s primarnim sedam stupca bez nakida u procesu pletenja.

Sada trebate povezati detalje pomoću stupaca bez Nakida. Tijekom petlje za gumb, regrutiramo 15 air Lovers. Vrhunska ženka je vezana s dva dva elastična. Moramo vezati redom za kolonu bez Nakida, naizmjence dva konkavna i konveksna i tako da vide tri reda. Na isti način pretpostavljamo donje rukavice tako gumenu traku - mora postojati 10 redaka. Sada je vrh prsta i donji dio elastične trake vezani uz stupove bez nakida. Posljednji moždani udar bit će šivanje gumba.

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Dječji model

Za vaše dijete uvijek želim uvijek učiniti nešto neobično, a što je stvar kreativna, najvjerojatnije dijete želi nositi rukavice duže i ne ukloniti u hladnom zraku. A ovo je najvažnija stvar za svaku majku. Stoga ćemo u ovom glavnom razredu naučiti kako plestitih rukava s preklopnim pletenicama.

Pletimo za dijete 5-6 godina. Ako je dijete starije ili mlađe, jednostavno jednostavno prilagodite dimenzije u tom procesu.

Što vam je potrebno za pripremu za parenje:

  • Zaključava "soufle" 100% akril, 292 metra na 100 grama, gdje je 30 grama smeđe boje i malo bež;
  • 5 glasi veličine 2.5.

Članak o temi: Patchwork torbe iz japanskih časopisa - veliki izbor ideja

Knit uzimajući u obzir shemu lica. I gustoća pletenja bit će 20 petlji na 27 platformama - 10 za 10 cm.

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Plesti prave vechers. Brown niz za biranje 40 Lovers i distribuirajte na četiri, a zatim plesti gume jedan na jedan do visine od 6 cm. Nakon što počnemo plestinja lica crtanje licem i tako do 26 reda. U isto vrijeme, na visini od 3 cm od elastičnog pojasa u prvom spin, oni se dokazuju 2 gumba, a osam odlazi na dodatnu iglu - potrebno je početi pletenje prsta. Nadalje u sljedećem retku postižemo nestale 8 pećine. Kada provjerite 13 cm, onda ćemo ostaviti 20 kotla na dodatnoj iglu. Sada preko preostalih petlji, regrutiramo 20 čajnika, uključite ih na crtež. Već nakon 3 cm, napravite misli - držati dvije stražnjice zajedno na kraju svake igle. Kletimo tako dok 4 petlje ostane, nakon rezanja niti i rastegnite kroz sve petlje, zategnite.

Rukavice s sklopivim kukom za jahanje i pletenje iglice s opisom i videozapisima

Sada, s ruba rezanja za prst, na biranje 12 petlji s glavnim nizom, zajedno s osam šarki, koje su ostale na pomoćnoj iglu, dok distribuiraju sve petlje od 4 iglice pletenja. Kada dođete do noktiju, počinjemo izbijanja na isti način kao i na glavnom dijelu. A sada na kontekstu stražnje strane dlana, morate birati 20 petlje, vezati gumu jednu na jednu, pol centimetra visine. Slično tome, imam i lijeve rukavice.

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa s kojim možete naučiti plesti mahit s preklopnim jahanjem.

Čitaj više