Dizajn jednosobnog apartmana 30 m2

Anonim

Dizajn jednosobnog apartmana 30 m2

Jednosobni apartmani - najpopularnija nekretnina u smislu prodaje. To je zbog toga što je dostupno za većinu ljudi trošak i sposobnost brzog izdavanja unutrašnjosti stanovanja. Ali u isto vrijeme, kupnjom takvog stana, vlasnici se suočavaju s problemom nedostatka slobodnog trga. Oni su prisiljeni racionalno koristiti svaki centimetar trga. Većina nas je teško samostalno izdati unutrašnjost vašeg apartmana. Ako je dozvoljeno financije, onda možete potražiti pomoć za profesionalne dizajnere koji će pripremiti puni projekt dizajna i može kompetentno zonate prostor. Za one koji žele svoje ruke stvoriti dizajn vlastitog jednosobnog stana s površinom od 30 četvornih metara. m, predlažemo se upoznavanje s našim preporukama.

Povećanjem prostora, radite unutrašnjost

Da se vaš stan činio prostranim, možete koristiti nekoliko dizajnskih trikova:

  1. Redukcija je najradikalniji način za povećanje stanovanja. U takvim slučajevima, obično kombiniraju glavnu sobu s kuhinjom ili hodnikom. Vizualno odvojena jedna zona od drugih pomoći će završnim materijalima (na primjer, podovi u dnevnom boravku može se izraditi od parketa ili laminata, au kuhinjskom području - izvadite pločicu). Isto se radi s dekoracijom zidova (na primjer, kuhinja se može razdvojiti plastičnim pločama, a dnevni boravak je uhvaćen od pozadine). Ako ste zamislili da ponovno razvedite, znajte da se ova vrsta rada mora koordinirati s relevantnim vladinim agencijama. Ako u apartmanu, dizajn od kojih se odlučite organizirati, postoje besmisleni zidovi, a dopuštenje nije potrebno za njihovu analizu, ukloniti takve strukture: vizualno smanjuju prostor. Pretvaranjem stana u studiju, slijedit ćete mnoge različite predmete na svom trgu, učiniti vaš dom vizualno prostraniji. Skladište, koji je praktički u svakoj sobi s jednom sobom Hruščovom, može se pretvoriti u ormar ili, ako približite ovo pitanje s umom, u punopravnom sustavu za spremanje raznih stvari.
  2. Možete vizualno povećati područje prostorije koristeći završne materijale. Na primjer, u sobi s niskim stropovima, zidovi su prekriveni pozadinom s vertikalnim prugama, što će učiniti više. Ili možete ostaviti jedan zid zidovima pastelne boje, a bočno - materijal je zasićene boje. Pozadine zalijepljene uzdužne pruge na stropu i usmjerene na svjetlije zid također mogu promijeniti parametre sobe. Uz istu svrhu, dizajneri preporučuju instaliranje sjajnih stropova ili višestrukih struktura. Završni materijali lakih tonova ili malog uzorka - najprikladnija opcija za povećanje površine jednosobnog horuščeva. Elementi ukrasa u tamnim bojama mogu se koristiti kao naglasak. Vanjski premazi (laminat, parket) su montirane uzdužne pruge prema prozoru.

    Dizajn jednosobnog apartmana 30 m2

  3. Ogledala, zrcalna i staklena površina, polu-prozirna tkanina ili polu-arktičko staklo učinit će dizajn unutarnjeg dijela jednosobnog stana od 30 četvornih metara. m više zraka i volumetrijske.

    Dizajn jednosobnog apartmana 30 m2

  4. Odaberite svjetlosni tekstil za unutarnje uređenje jednosobnog stana s površinom od 30 četvornih metara. m. Tanke zavjese od velova i rimskih zavjesa od gustog tkiva prisilit će vaš boravak iz znatiželjnih očiju i istovremeno neće dobiti unutrašnjost.
  5. Mobilna tehnika montirana ispod stropa ili instalirana na zagradama također će imati sobu vizualno prostranije.

Članak o toj temi: Kako opremiti balkon u stilu potkrovlja

Odaberite stil za jednosobni apartman

Dizajn jednosobnog apartmana je 30 četvornih metara. M u stilu minimalizma je najpovoljniji interijer dizajn opciju u ovom slučaju. Mala veličina kućišta nije razlog za stavljanje u njega samo stol, stolicu i krevet. Za stil minimalizma, naravno, odsutnost velikog broja namještaja je karakterističan. Potrebno je koristiti višenamjenski namještaj. Posebno je vrijedno obratiti pozornost na transformaciju stavki za opremanje (na primjer, stol za stol, kauč s ugrađenom radnom površinom). Idealna opcija za jednosobni apartman od 30 četvornih metara. M - namještaj za narudžbu. Uz pomoć, možete značajno spremiti prostor za stanovanje. Na primjer, na iskusnim majstorima, možete naručiti krevet u potkrovlju, čiji će temelj biti otvoren ili zatvoreni kabinet.

Dizajn jednosobnog apartmana 30 m2

Nadamo se da ćete koristiti naš savjet, možete pravilno organizirati dizajn unutrašnjosti jednosobnog stana s površinom od 30 četvornih metara. m.

Čitaj više