Distilarni "zimski buket": foto-mk za vrtić

Anonim

Prije početka novogodišnjih blagdana u školu ili vrtić često je potrebno donijeti tematskog rada pod nazivom "Zimski buket". Ako je vaša djeca još uvijek mala, prije ili kasnije naići ćete na ovaj zadatak. Ali ne biste trebali trčati na cvjetne tečajeve ili stisnute knjige u vrtlarstvu. Naš MK na obrtu "Zimski buket" s fotografijom će vas naučiti kako stvoriti zimsku magiju od svećenika materijala u najkraćem mogućem roku.

Zimska rosa

Zimski buketi su dobri jer za njihovu proizvodnju možete koristiti ogromnu količinu različitih materijala. Tradicionalno, to su jele ili jele grane, možete koristiti umjetne, orašaste plodove ili školjke, bumps, sušene cirtus, božićne igračke i štakol, i sve što je dovoljno za vašu maštu. Glavna stvar je da je zimski buket lijep i nije izašao iz opće subjekte.

To će biti učinjeno za vrtić vrlo jednostavno, a cijela obitelj može sudjelovati u svojoj proizvodnji.

Klizač

Što nam je potrebno za buket:

  • grančice (smreka, jela, bor, umjetne grane);
  • konusi i orašasti plodovi;
  • Stiropor;
  • Cvjetna spužva;
  • perle, stakloplastike ili perle;
  • Umjetne ruže.

Prvo što radimo je izrezati pjenu za postolje. Ako je vaša pjena previše tanka, bolje je lijepiti u nekoliko slojeva. Širina i visina postolja ovisi o težini vaše grančice i koliko su visoki, grane ne smiju tolerirati bazu. U prosjeku izgleda dobro za širinu postolja od 20-25 cm i visinu od 15-17 cm.

Kada je stalak izrezan, idite na rupu za rezanje unutar nje. To će nam biti pri ruci da umetne cvjetni spužvu u nju. Ako imate umjetne grane, možete učiniti bez florističke spužve. Potrebno je da grane duže do stoke zelene i nisu zadrhtale. I tako uredno izrezati rupu u pjeni i u obliku ove rupe izrežite spužvu. Dobrodošli spužva u vodi i umetnite u rupu.

Članak na temu: Namještaj za Barbie radi sami iz kartona: master klasa s fotografijom

Polyfoam mora biti drapiran. Da biste to učinili, možete ga zatvoriti s papirnatim viskima, umotanim s novogodišnjim mhur, ali smo koristili za te svrhe cvjetni sisal zelene boje. Sisal se može pričvrstiti na komad viskija ili konvencionalnog klamerica.

Stand uređen, idi na posao s granama. Nježno ih umetnite u cvjetnu spužvu i ne preuredite s mjesta na mjesto. Nemojte popustiti produbljivanje u kojem su podružnice stavili, inače neće čvrsto sjediti. Uz grane umetnite granu s ružama i okrenite cvijeće u smjeru koji trebate. Ako se grane smreke i ruže su ubrane, u blizini možete staviti štapić prikladan u boji i oduzeti grane s kuglicama. Otprilike kako rajčice su tumori u staklenicima.

Podružnice su instalirane, dodaju im kuglice ili kuglice.

Klizač

I posljednji - ukrasite vrh našeg štanda s iglama i orašastim plodovima. Posebnu pozornost treba posvetiti bazi grančica i stranu u kojoj naše ruže gledaju. Nakon što su svi orašasti plodovi i bumps priključeni, dodajte neke kuglice, kuglice ili šljokice na njih tako da izgledaju sve svečaniji.

Klizač

Naš zimski buket je spreman, prvo mjesto na natjecanju obrta u vašem džepu!

Zdjela s božićnim kuglicama

Takav buket je savršen za natjecanje u školi. Lako je proizvesti, ali izgleda vrlo impresivno i svečano. Vaše dijete će biti drago što se može pohvaliti tako sastavom pred kolegama.

Klizač

Za rad moramo imati:

  • cvijet lonac;
  • celofan;
  • pijesak;
  • grane crnogoričnog stabla, Thuja ili bilo koje slično stablo;
  • ljepilo;
  • Božićna kiša;
  • Božićni ukrasi.

Ciklophofan je položen unutar našeg lonca.

Sada zaspimo oblik pješčanika.

Klizač

Sada pažljivo, ispod nagiba, grančice se stavljaju u pijesak i stavite na mali pijesak s malim pijeskom, kako bi se bolje zadržao. Trebalo bi izgledati kao jastuk crnogorični.

Članak na temu: Revolucija vrata s koracima za pletenje s fotografijama i videozapisima

Klizač

Od božićnih igračaka, vijenac je izgrađen i stavljen na vrh našeg jastuka. Vijenac mora biti fiksiran žicom o loncu.

Klizač

Da bismo napravili vijenac igračaka, moramo se izvući iz žice srednje ukočenosti dva kruga, još jedan krug, još jedan manji krug. Krugovi su vezani žicom. Kada krugovi otpadaju, morate ih povući. Da bismo to učinili, čvrsto određujemo našu konstrukciju s MISHUR-om i kišom. Posljednja pozornici - dodajte vijenac igračke. Svaka igračka ima stvar za koju je suspendiran na božićnom drvcu. To je za ovu stvar koju pričvrstimo svoje loptice u okvir vijenca s žicom.

Malo igračke i razne kuglice su zalijepljeni na vijenac na ljepilo. Naš zimski buket je spreman. Iznenađujuće, napravili smo ovu ljepotu vlastitim rukama.

Također uz pomoć božićnih kuglica i cvjetne spužve, možete napraviti tradicionalniji zimski buket.

Video na temu

Gledajte još zanimljivije na videozapisu:

Čitaj više