Master klasa "zimska bajka" na prozoru za papir iu banci

Anonim

Kada nova godina praznici ostaju vrlo malo, važno je uzeti u obzir ne samo jelovnik svečanog stola i nove godine, već i kako će vaš dom biti uređen. Ako ste i naišli na takav zadatak, naša master klasa "zimska priča" bit će korisna za vas.

Svečana kuća

Svi smo bili obrti iz soli kao dijete. Vrijeme je da zapamtite prošlo iskustvo i primijenite ga na stvaranje takve ljepote.

Glavni razred

Za rad, trebat će nam:

  • Konvencionalna kartonska kutija i dodatni komad kartona;
  • dva ljepila (tekućina i pasty);
  • Raznobojne boje;
  • slano tijesto;
  • Tanka pjena;
  • segment tila;
  • škare;
  • Tassols, vladar, olovka.

Glavni razred

Na posao.

Iz kutije tvore kuću s krovom.

Glavni razred

Crtamo i pažljivo izrežite prozore.

Glavni razred

Glavni razred

Radije soli tijesto s debljinom ne više od pet milimetara. Pažljivo primijenite i podesite tijesto na pojedinosti kuće. Imitacija opeke je izvršeno prema sljedećem načelu. Prvo, činimo rebra postave i žljebova i svaki utor podjelu u malim segmentima. Zatim prolazimo kroz drvenu stranu tassola u našem produbljivanju i ostavljajte male udubljenja. Možete donijeti cigle do savršenstva bilo kojim prikladnim putem.

Imitacija stabla: napraviti ploče, moramo izvaditi tijesto na tanke pruge i tresti prstima. Reciklirane test trake su zalijepljene na karton i ponovno pristup.

Drveni uzorak može biti oponašati pomoću noža ili bilo koji drugi oštar učvršćenje.

Glavni razred

Glavni razred

Prikupljamo našu kuću. Kada se tijesto počne gurati, to će se malo smanjiti. Ako, nakon sušenja testa, goli dijelovi kartona pojavljuju se na kući, možete ponovno ispirati test.

Glavni razred

Glavni razred

Glavni razred

Glavni razred

Glavni razred

Za ukrašavanje prozora koristimo til. Izrežite kvadrat nešto više od samog prozora i zadirite s stražnje strane. Na Tullu možete primijeniti u obrascu ili ostaviti kao što je to.

Članak o temi: Kako napraviti kravatu vlastitim rukama

Glavni razred

Sada moramo izmjeriti naš krov i dodati otprilike jedan centimetar na sve strane.

Glavni razred

Glavni razred

Mi uzimamo dodatni komad kartona, po mogućnosti suptilniji i prebacite naša mjerenja na njega. Odgodite i izrežite premaz iz njega, koji će poslužiti uredni krov naše kuće.

Glavni razred

Lijepimo novi krov na kuću.

Glavni razred

Pokriti krov testa.

Glavni razred

Glavni razred

Glavni razred

Kuća je gotovo spremna, ostaje samo da ga obojite. Da bismo to učinili, regrutiramo vrlo vodeni, gotovo prozirni sloj boje, a mi počinjemo pokriti kuću s lepršavim pokretima.

Glavni razred

Domicy dekoracije mogu se više nacrtati.

Glavni razred

Praznine između opeke crtaju tamnije i svjetlije boje.

Glavni razred

Da biste stvorili učinak snježne kapice na naš krov, može biti prekriven ljepilom, a zatim pjene mrve.

Glavni razred

Također, dijete se može koristiti na onim mjestima gdje se tijesto odbija pjena.

Glavni razred

Glavni razred

Glavni razred

Naša kuća je spremna, možete ga staviti ispod božićnog drvca ili, umetanje u svjetiljku, ostaviti na istaknutom mjestu. I možete koristiti kao plovid u vrtiću. Ako ste svakako dio s njim.

Glavni razred

Banka s snijegom

Neki dosadni, a ne uopće zanimljive stvari koje imaju iznimno praktičnu vrijednost mogu se dati drugi, svijetli život. Na primjer, prava zimska bajka može se roditi u banci ispod slanih krastavaca ili džem od jagode. Vrijedi samo žele i napraviti malo truda. A sada ćemo vam reći kako to učiniti.

Glavni razred

Da bismo stvorili zimsku bajku u posudi, trebamo sljedeće stvari:

  • staklenka;
  • Male figure (imamo božićna drvca, ali možete koristiti nešto drugo);
  • umjetni snijeg;
  • Adhezivni pištolj.

Prvo što trebamo učiniti je uzeti poklopac iz naše obale i otići malo na kožu na unutarnjoj površini. Potrebno je za bolje ljepilo prianjanja s poklopcem. Kada je poklopac krila, ljepili smo božićno drvce ili drugačiju značajku. Ako je posuda široka, možete koristiti nekoliko figura.

Članak o temi: vitražni prozori na staklu s vlastitim rukama na šablonima za početnike s fotografijama

Na dnu staklenki, razbijte neki umjetni snijeg. Imajte na umu da ne bi trebalo biti jako puno, inače će previšekriti lik previše. Sada zatvaramo limenku s poklopcem, a naša zimska rukotvorina je spremna. Ostaje samo da se tresti jar i gleda kako se snježne pahuljice vrte iza stakla.

Poklopac posude može biti ukrašen vrpcama ili iskrima. Staklenke će izgledati sjajno u sastavu s svijećama. Također, brojka se lako može zamijeniti s fotografijom ili crtanjem. Sve ideje su ograničene samo na vašu fantaziju.

Glavni razred

Zimski uzorci na prozoru

Dešiciranje vašeg doma, ne zaboravite na prozore. Zimska bajka na papirnatom prozoru je vrlo jednostavna, ali u isto vrijeme vrlo pouzdan način da se osjećaju odmor u svim kućanstvima.

Klasične papirne pahuljice različitih oblika i veličina gledaju na mraz. Od njih možete napraviti opći sastav ili ljepilo u kaotičnom redoslijedu.

Glavni razred

I možete prikazati cijele nevjerojatne parcele.

Glavni razred

Da biste zalijepili naše uzorke na prozore, trebat ćemo samo jednostavnu kuhinju i komad sapuna. Dobro došli spužva s vodom i temeljito utrljajte sapunom. Sapunjavanje spužva impregnira papir na stranu na koju ćemo se držati prozora.

Papirni crteži se uklanjaju vrlo jednostavne. Oni se mogu jednostavno isprati toplom vodom i tkivnom ubrusom.

Video na temu

Gledajte još zanimljivije na videozapisu:

Čitaj više